- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Dominó85 #245 üzenetére
Nézd már meg ezt: [link]
mi.com-os link!!
ÉS ne állíts már valótlanságot. EZ a 2. piston. Te terjeszted a fals infókat. Piston 1 már nincs SEHOL, és az műanyag.
Piston 1:
Piston 2:
A Piston 2-n belül van 2013-as és 2014-es kiadás. 2013-asból nincs ezüst, logok vannak a doboz belsejében betűk helyett, és nincs clip a kábelhez, és csoki illatú a barna.
2014-esből van barna és ezüst, betűk vannak a doboz belsejében logok helyett, nincs illat, van clip, és QR kód az eredetiség ellenőrzéséhez.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Dominó85 #243 üzenetére
Lassan fél éve forgalmazza a Xiaomi new version piston jelzőkkel, HIVATALOSAN. Én is és öcsém is ezt használjuk. A Piston I-nek nem fém kívülről a füles része, hanem műanyag.
Attól vagyok ekkora "expert", hogy másfél éve használok pistont, ráadásul nem az elsőt, és van némi fogalmam róla. Valószínűleg több, mint neked.
De tessék, hivatalos webshop: [link]
Nézd meg a táblázatokat, rajzokat, értékeket is. Teljesen ugyanaz, mint a barna. Ráadásul a Piston 1-hez nem jár műanyag dobozka se.
A cikkben lévő piston kurvára nem piston 2 SEHOL. Csak itt lett úgy hivatkozva rá. Hivatalosan updated piston a barna is.
-
joergie
őstag
válasz
Dominó85 #226 üzenetére
Igen, én is remélem. Hogy meglegyen a 20 font, veszek mellé ilyen jack dugós jelerősítőt pajtásomnak, amikor itt van nagyszüleinél, nem tudja használni ipadon a mobilnetjét mert nincs térereje, csak néha jön össze.
Bodz kollegának köszönöm a tippet! holnap meg is veszem szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- HP EliteBook / ZBook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest