- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Balázs1621 #284 üzenetére
Akkor rosszul raktad bele a füledbe, vagy rossz méretű van fenn.
-
r3dsnake
nagyúr
Hozzátenném, hogy a hivatalos!!4 Xiaomi oldalról a mi.com-ról a silvernek magasabb az érzékenysége: 97db. Tehát a silver valószínűleg technikailag is már a updatelt barna extrázott változata.
És ez is mindent elmond: A new coat of silver for that all-classic feel
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Dominó85 #245 üzenetére
Nézd már meg ezt: [link]
mi.com-os link!!
ÉS ne állíts már valótlanságot. EZ a 2. piston. Te terjeszted a fals infókat. Piston 1 már nincs SEHOL, és az műanyag.
Piston 1:
Piston 2:
A Piston 2-n belül van 2013-as és 2014-es kiadás. 2013-asból nincs ezüst, logok vannak a doboz belsejében betűk helyett, és nincs clip a kábelhez, és csoki illatú a barna.
2014-esből van barna és ezüst, betűk vannak a doboz belsejében logok helyett, nincs illat, van clip, és QR kód az eredetiség ellenőrzéséhez.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Dominó85 #243 üzenetére
Lassan fél éve forgalmazza a Xiaomi new version piston jelzőkkel, HIVATALOSAN. Én is és öcsém is ezt használjuk. A Piston I-nek nem fém kívülről a füles része, hanem műanyag.
Attól vagyok ekkora "expert", hogy másfél éve használok pistont, ráadásul nem az elsőt, és van némi fogalmam róla. Valószínűleg több, mint neked.
De tessék, hivatalos webshop: [link]
Nézd meg a táblázatokat, rajzokat, értékeket is. Teljesen ugyanaz, mint a barna. Ráadásul a Piston 1-hez nem jár műanyag dobozka se.
A cikkben lévő piston kurvára nem piston 2 SEHOL. Csak itt lett úgy hivatkozva rá. Hivatalosan updated piston a barna is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
werszomjas #211 üzenetére
Meglepő, akkor az új gen tényleg nem az. Én még 2013 végén rendeltem tőlük, az csokis volt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
werszomjas #209 üzenetére
Barnát rendeltél? Csokis-e?
-
r3dsnake
nagyúr
De épp ezért nem egyértelmű, mert a Piston 2 első kiadásánál ikonok voltak (nem betűk), a második kiadásánál pedig betűk és csíptető. Attól, hogy nincs benne csíptető és ikonok vannak, még nem egyértelműen hamisítvány, elképzelhető, hogy az első gen.
De nem kell 500 forintokon rinyálni, rendelje mindenki gou-ról és az a tuti.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #165 üzenetére
"Rühellem az almat, de nem kell zsigerböl aljazni."
Hol tettem ilyet? Sokadik iPhone-omat taposom, és rendszeresen használom az earpods-t, de inkább beszélgetésre. Zenére csak akkor, ha nincs kéznél más.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Balázs1621 #150 üzenetére
Ingyenest válaszd, és kérj rá biztosítást 2 dolcsiért.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
danielgalaxy #132 üzenetére
Komolyan kérdeztem csoki illatú volt-e a doboza. Ez is egy megkülönböztető jelzés a barna esetében az eredeti és a hamisítvány közt. Egy évvel a vásárlás után is érződik a dobozban lévő gumicuccon.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #110 üzenetére
A színe.
Nekem barnám volt, most szürkét használok.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
danielgalaxy #101 üzenetére
Csoki illatú a doboza belülről?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
danielgalaxy #94 üzenetére
Nem azon az 5 dolcsin múlik, hogy biztos forrásból fixen eredetit kapjak. Szerintem ilyen lényegtelen árkülönbségnél hülyeség alit kockáztatni. És fenntartásokkal kezelem így is, hogy tényleg eredeti lehetett-e az.
-
r3dsnake
nagyúr
Piston 2-t hasznalok jo ideje, ez az egyetlen fulesem eddig, ami drum and bass-nel es death metalnal is jol szol. Brutal mely, de nem nyomja el a tobbi tartomanyt es szepen ciceregnek a magasak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest