- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kelecar #2468 üzenetére
Igen alacsony töltőáramot kap egy másik "töltőről". Én paranoid módon óvom az kasikat minden készülékemnél, ha nincs szükség rá nem töltöm őket gyorsan. Ezzel a módszerrel 4 évet bírt a Z1-em aksija miközben szinte mindenkié megadta már magát 1-1.5 évvel korábban és napi szinten töltöttem.
-
Shyciii
veterán
válasz
Kelecar #2460 üzenetére
Ahogy néztem erre a problémára akkor panaszkodtak tömegesen, mikor MIUI 8-ról MIUI 9-sre váltottak, tehát ez olyan tavaly nyár környékén kezdődött. De mire én megvettem, akkor már nekem nem volt ilyen gond a MIUI 9-essel. Amiket fórumbejegyzéseket találtam, azok mind nyár környékiek, szal őszre csak megoldódott- Elvben.
-
Karavik
veterán
válasz
Kelecar #1391 üzenetére
Nálam xiaomi.eu fejlesztői kiadáson előtte is be lehetett kapcsolni (nem volt inaktív, mint nálad) csak épp nem volt semmi hatása a bekapcsolt állapotnak mert szolgáltatói oldalról nem volt engedélyezve. Elvileg aktív, működő VoLTE szolgáltatás esetén VoLTE feliratnak meg kell jelennie a status bar-on úgy, mint ahogy a screenshot-on látható (screenshotot indiai MIUI global beta team társamtól kértem VoLTE-val kapcsolatban)
-
( V )
veterán
ez is elég korrekt ár, ha majd elérhető lesz a spanyoloknál
-
-
kigyi_23
addikt
Engem különösen zavar, ha nincs hely ahova vihetem, ha baja van. Tudom, hogy ahonnan én vettem ott is kínában köt ki, ha nagyobb baja van, de legalább nem nekem kell intéznem. (ne legyen rá szükségünk természetesen, de nekem akár pár ezres felárat is megér, ha nem kell ezzel foglalkoznom).
Amúgy tényleg jó ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest