- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen hála istennek.Nem kapok értesitöt sajnos,de minden nap megnézem februárban majd,hogy van-e már készleten,de már vettem tölük elég sok telefont,meg a messengeren is szoktunk üzeneteket váltani lehet hogy dobnak rám egy üzenetet,hogy megjelent a kinálatban.
Ahogy megjelent,írok ide is,persze miután megrendeltem az enyémet
-
Rá kell kérdezni rendelés előtt tőlük, de jelenleg ez van tudtommal:
Dear Customers,
Due to the temporary closure of DPD Logistics, Gearbest decided to provide a full customs compensation policy to customers who have generated customs fee using ‘Registered Air Mail’ logistic .
please contact Gearbest customer service, and provide your proof of customs fee payment, verified by the support department to deal with the compensation matters.
For more details, please feel free to contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest team -
HUTCHDB
nagyúr
Max 4-4,5 órás üzemidő, lag, lag, lag, hálózati problémák. Nem voltam elérhető, nem tudtam hívást indítani...kutya sem tudja, hogy miért. De ez, az s7 edge-en is megvolt.
Nem fagyott, nem indulgatott újra, ilyen jellegű problémám nem volt.(#1756) Kornel!
A korom miatt már kell a nagyobb kijelző. Sajnos a szemem már nem az igazi közelre, és amúgy is sokat böngészek, aminél nagyon is jól jön a nagyobb kijelző.
Nem nagyon tudnék 5,5 - 5,8 coll alatti telefont használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest