- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
tomazin #26914 üzenetére
Gyari van fenn neki. Messze vagyok, nem szorakoztam custom rommal.
Adtam fel ticket-et a signal-nal, mert az oreora mar jeleztek a hibat, most a 90esre visszajott. Ugy tunik, hogy csak konfiguracios hiba, es a Mi A1-en ki kell kapcsolni a harveres echo-t. Meglatjuk milyen hamar reagalnak.
Mivel mar 3 eves a telo, keresek neki ujat. Mire erdemes valtani? -
csipuka
senior tag
A csaladdal valtanek Whatsapp-rol Signal-ra, viszont a video hivasnal ha hivom joanyamat akkor borzalmas a viszhang. Nekem OP6T van, joanyamnak Mi A1. Massal nincs ilyen problemam. Talalkozott valaki hasonlo problemaval. Esetleg megoldas ra?
-
-
csipuka
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz
Fall-N #23353 üzenetére
Ezt meg sose lattam be, miert kene valtoznia OS frissites utan? A MAC cimnek HW-esnek kene lenni, es mint ilyen fix. Ok, azt tudom, hogy at lehet irni a MAC-ot, es azt szimulaljuk, hogy nekunk most mas a MAC cim, de nem ennek kene lenni az alapnak, hogy as OS adja a MAC-ot.
-
csipuka
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #21233 üzenetére
Ize, infrakamera van az A1-ben? Anyam latni fog sotetben
-
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #7392 üzenetére
Ja eddig is az ment, es telefonon intrusltam joanyamat. Az utolso javitas mar fenn vann nalad oreora? O meg szerintem az elso 8.0n van. Lehet megprobalom valahogy ujratelepiteni vele. Koszi az infot
-
csipuka
senior tag
Joanyam telojat nem erem el tavolrol a teamviewer quick suport-tal amiota frissitett Oreo-ra. Masnak is van hasonlo problemaja, vagy egyedi eset?
-
csipuka
senior tag
válasz
Digiflex #5426 üzenetére
H a jol emlexem olvastam egy cikket, hogy a video egy reszet hasznaja a szenzorka (kiseb ugyanis a felbontasa a videonak, mint a kepnek), ezert az elmozdulaskor az EIS csak a arrabb mozditja a kepkeretet es igy kompenzal. Mivel a kep az kihasznalja a szenzor meretet, ezert ott ez a logika nem mukodik. Ha nem max felbontasu kepeket losz, akkor elvileg mukodhet.
-
csipuka
senior tag
Joanyamnak vettem a telot es amikor skype-on hivom, akkor az nem csorog ki.
Ha uzenetet irok neki, annak sincs hangja.
Igy persze nem veszi eszre, ha kerestem.
Masnak van hasonlo tapasztalata skype-al, de ha nincs gond a skype csengohanggal az is info nekem. -
csipuka
senior tag
Rugozhatunk meg rajta, de nem tudja. Mar leirtam 3x. Ott rosszul irtad, ezert irtam korrekciot.
Joanyamnak allitotam volna be anno, de neki nincsen prime-ja, ezert mashogy oldottam meg.
Neki csak a levelezeshez kell, hogy lassa, hogy van-e olvasatlan levele, ha megnyitja a gmail appot es kilep utana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest