- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem megfelelt a gyári app, de most kipróbáltam az általad linkeltet.
Mindamellett, hogy ebben sincs teljes képernyős hívójelzés, csak egy kis körben mutatja, tök egyszerű volt az átállás.
Feltelepítettem, a másikat letiltottam, minden engedélyt megadtam neki, beállítottam, mint alapértelmezett telefon app.
Nem is értem a korábbi problémákat a váltással. -
bepken
veterán
ezt már írtam korábban is, tudom...de én fel tudtam úgy tenni, hogy közel tökéletes legyen az illeszkedés. egyedül az értesítő led nincs pontosan a lyuk közepén, de azt sem takarja ki. alul a gombok világítása az, ami oldalról nem tökéletes (lévén ~1 mm plusz réteggel van körülvéve)
az üvegfóliának nagyobb hátulütői is vannak ennél szerintem, amiktől nyilván az átlátszó verzió sem mentes. cserébe viszont előnytelen, fehéres-szürkés "perem" lesz a telefonod kijelzőjén, mely összképen az idővel alákerülő kosz sem fog túl sokat javítani.
-
bepken
veterán
mi a baj a festettel? a szélei nem érnek hozzá a kijelzőhöz, ami átlátszó full cover esetén szerintem elég előnytelenül néz ki... (egyébként a hézagkitöltő folyadékot is ezért küldték vele elvileg, ezért is fura, hogy nem full covert kaptál. magát a folyadékot természetesen én sem használnám semmiképp)
(#2956) Reverting! értem, hogy jót akarsz, korrekt is az ár meg minden. de a topikokban tilos a hirdetés (Lokál topikok kivételével)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest