- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem megfelelt a gyári app, de most kipróbáltam az általad linkeltet.
Mindamellett, hogy ebben sincs teljes képernyős hívójelzés, csak egy kis körben mutatja, tök egyszerű volt az átállás.
Feltelepítettem, a másikat letiltottam, minden engedélyt megadtam neki, beállítottam, mint alapértelmezett telefon app.
Nem is értem a korábbi problémákat a váltással. -
bepken
veterán
ezt már írtam korábban is, tudom...de én fel tudtam úgy tenni, hogy közel tökéletes legyen az illeszkedés. egyedül az értesítő led nincs pontosan a lyuk közepén, de azt sem takarja ki. alul a gombok világítása az, ami oldalról nem tökéletes (lévén ~1 mm plusz réteggel van körülvéve)
az üvegfóliának nagyobb hátulütői is vannak ennél szerintem, amiktől nyilván az átlátszó verzió sem mentes. cserébe viszont előnytelen, fehéres-szürkés "perem" lesz a telefonod kijelzőjén, mely összképen az idővel alákerülő kosz sem fog túl sokat javítani.
-
bepken
veterán
mi a baj a festettel? a szélei nem érnek hozzá a kijelzőhöz, ami átlátszó full cover esetén szerintem elég előnytelenül néz ki... (egyébként a hézagkitöltő folyadékot is ezért küldték vele elvileg, ezért is fura, hogy nem full covert kaptál. magát a folyadékot természetesen én sem használnám semmiképp)
(#2956) Reverting! értem, hogy jót akarsz, korrekt is az ár meg minden. de a topikokban tilos a hirdetés (Lokál topikok kivételével)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged