-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nekem megfelelt a gyári app, de most kipróbáltam az általad linkeltet.
Mindamellett, hogy ebben sincs teljes képernyős hívójelzés, csak egy kis körben mutatja, tök egyszerű volt az átállás.
Feltelepítettem, a másikat letiltottam, minden engedélyt megadtam neki, beállítottam, mint alapértelmezett telefon app.
Nem is értem a korábbi problémákat a váltással.Xiaomi 13T
-
bepken
veterán
ezt már írtam korábban is, tudom...de én fel tudtam úgy tenni, hogy közel tökéletes legyen az illeszkedés. egyedül az értesítő led nincs pontosan a lyuk közepén, de azt sem takarja ki. alul a gombok világítása az, ami oldalról nem tökéletes (lévén ~1 mm plusz réteggel van körülvéve)
az üvegfóliának nagyobb hátulütői is vannak ennél szerintem, amiktől nyilván az átlátszó verzió sem mentes. cserébe viszont előnytelen, fehéres-szürkés "perem" lesz a telefonod kijelzőjén, mely összképen az idővel alákerülő kosz sem fog túl sokat javítani.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
mi a baj a festettel? a szélei nem érnek hozzá a kijelzőhöz, ami átlátszó full cover esetén szerintem elég előnytelenül néz ki... (egyébként a hézagkitöltő folyadékot is ezért küldték vele elvileg, ezért is fura, hogy nem full covert kaptál. magát a folyadékot természetesen én sem használnám semmiképp)
(#2956) Reverting! értem, hogy jót akarsz, korrekt is az ár meg minden. de a topikokban tilos a hirdetés (Lokál topikok kivételével)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- Call of Duty: Black Ops 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...