- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Webrádiót nem próbáltam, de lehet jog beállítás a gondja.
Rákötöttem $100+ füleseket, de egyiknél sincs sistergés.
Szóval megint visszakanyarodtunk, hogy hiba nálad van.(#21798) Gabesz84
Ha ráülsz persze, hogy meghajlik.
Felhozott készülékben alig van alkatrész, ráadásul erőhatást sem tudod pontosan ugyanúgy kivitelezni.
Max. direkt erre célra épített feszítő szerkezettel, ami méri erő mértékét is.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
őstag
válasz mobilizmo #21787 üzenetére
Azért nem tört ketté, annyira hajlott meg mint ebben a videoban. Power gomb mellett elől felpuposodik ilyenkor a fém, és kicsit kifli lesz a készülékház.
nekem rövidgatya bal első zsebében fekvő helyzetbe fordult, képernyővel befelé. Én meg leguggoltam. Nem éreztem hogy ekkora erőhatástól bármineek is történnie kellett volna, előző telefonjaimmal is rendszeresen előfordult ilyesmi. A lumia 950XL-t mérete miatt ennél durvább behatás is érte, mégse lett soha semmi baja a műanyag ház miatt.
Ez adta meg a kezdőlökést neki, és bár vissza lehetett hajlítani, azóta már többször előfordult, hogy asztalra letéve billegett, mert megint meghajlott ugyanott.
Szerencsére nem sérült semmi, és továbbra is kifogástalanul működik, de azért én ezt problémának érzem, hogy egy napi használatban lévő eszközzel hímestojásként kell bánnom, és mindenféle tokokal kell elcsúfítanom hogy bírja a "strapát". -
darvinya
titán
Leírt hibáid eddig nálad és +1-nél fordult elő.
Akkor szerinted típus hiba, vagy készülék rossz.Shazam: mivel FM rádió app nincs, így arról hangmintát sem tudsz venni.
Tehát elvárásod user hiba, mivel.tudtad, hogy nincs rádió, de ha neked kell, akkor olyan készüléket kell venni.[ Szerkesztve ]
-
tucsok8510
csendes tag
válasz mcwolf79 #21760 üzenetére
Hello!
Custom rom-on használok, és Sygic-ek, eddig nem sok gond volt vele, talán annyi hogy hosszabb út után ha újra akartam keresni a címet nehezen "talált állt újra hadrendbe", illetve eddig minden egyes vissza oda-vissza út alkalmával (Balatonról haza, illetve Budapestről haza; 300-190km) hosszabb úton akart haza hozni, de ez sajnos lehet az én saram volt mivel nem néztem végig milyen útvonalat jelölt ki nekem. (de ezt majd még megfigyelem mert hosszabb használat közben " mintha megbolondulna" egy kicsit), hozzáteszem az összes eddig használt navigáció közül eddig ez a számomra a legjobb.
-
drdr
senior tag
válasz darvinya #21793 üzenetére
(#21791) KisApám:
Igen az mérvadó....
Miui fórum és ez a topic is tapasztalatokra épül... Inkább ezeket olvasgasd.(#21793) darvinya :
Szinte biztos voltam a válaszodban , ez a vesszőparipád, hogy hibás. Mind amit írtam olvasható ezen a fórumon.
A fentiek tények, talán a naptári figyelmeztetés kimaradása ami ritkán fordul elő. -
mcwolf79
veterán
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
drdr
senior tag
válasz attiati #21778 üzenetére
Nem olvastam a másik két készülék után nem is próbáltam, de ami miatt nekem nem tetszik és megbántam hogy ezt a készüléket vettem (mindez root vagy egyéb rom csere nélkül):
- viszonylag kicsi akksi
- RAM kezelés kidobálja a programokat
- pocsék hang, érzékeny a füles típusára (nekem még nem sikerült olyat találni ami jó lett volna, kivéve egy fejhallgató de hát az meg nem opció hogy olyannal járkáljak....), szóval sistereg és nem is jó a hangja
- nincs FM rádió app, háttérben nem megy a szervíz app
- bedugott fülesnél, nincs a hang visszavezetve, így pl. a Shazam nem "hallja" hangot (legyen a forrás FM rádió vagy egyéb webrádió...)
- a naptár időnként elfelejt figyelmeztetni
- képernyő kivilágosodás 5-10 mp...Egy Redmi Note 3-mal pl. egyik fenti probléma sem jött elő.
Nekem ennyi ami "megkeseríti" a mindennapi használatot.
A telefon nincs rootolva, "gyári" Android van rajta, de nem is tervezem, pont ezért vettem Android One készüléket. Másik rommal a fenti dolgok kiküszöbölhetők nagyrészt, de az akku méret nem lesz nagyobb, a hang sem fog változni valószínűleg.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
drdr
senior tag
válasz mcwolf79 #21760 üzenetére
Nem tudom pontosan mi a probléma, én is használom a Sygic-et.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a megtervezett utat is képes menet közben áttervezni. Azaz képes elvinni egy 4 számjegyes, gyakorlatilag földútra.
Ha úgy van kedve, a megtervezett legrövidebb út, ami egy kisebb rangú úton vezet, menet közben gondol egyet és áttervezi egy magasabb rangú útra és csak kapkodom a fejem, hogy miért akar arra menni, mert semmi jelzés nem érkezik, hogy közben áttervezi. Szóval szerintem inkább bug lesz az. Már gondolkoztam, hogy írok a fejlesztőknek, de annyira nehéz tipikus esetet találni, amivel lehetne reprodukálni...
(Meg viszonylag keveset is utazom nagyobb távolságokra....)[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
A rezgőmotor nektek is ilyen gyenge? Szinte soha nem veszem észre, ha le van halkítva hogy rezeg a zsebemben. Az összes ilyen? Esetleg a tokom tompíthat ennyit?
-
rzoli
senior tag
Az AEX 6.0 Alpha-nak (pie) már van saját topicja az XDA-n. Még alpha, de tegnap megjelent egy új verzió belőle. (1013). Most nincs időm kipróbálni, de ha valakinek lenne kedve kísérletezni, kíváncsi lennék, megoldották e már a pixel/sd kártya anomáliát, illetve a SIM kártya beállítást.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
attiati
veterán
válasz Aurig@ #21780 üzenetére
Sokan nem megfelelő formátumban adják meg a telefonszámokat.
Akar weboldalon, akar e-mailben.Na most a Stock droid alig fogad el néhány formátumot kattintással.
De a legtobbet meg másol, beillesztés után is szerkesztgetni kell a tárcsázoban. De ennyi legyen a legnagyobb gond.
Aksi nekem max másfél napot bírt max 4 óra SOT-al.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Amióta Lineage van a telón, iszonyat gyorsan merül az akksi. Pl most 2 óra kikapcsolt kijelzővel megevett 10%-ot.
Mi lehet a baj?Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Aurig@
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz attiati #21778 üzenetére
S2-m van ami nagyban hasonlít a note5 plus-hoz. nem tudtam megbarátkozni az A1-el, nekem olyan üres volt az egész, nem volt hangulata, nem volt kellemes használni, külsöre is belsöre is. többet nem is veszek android one készüléket.
A note5 MIUI-s amiben rengeteg beállítás van amit android one-n csak külsö appokkal, vagy mókolással érsz el. miui kinézete nagyon bejön, meg a használhatósága, hangulatos. maga az S2 vagy note5 kinézete, fogása, csak hab a tortán.
de ez egyén függö, valakit meg a miui-tól ráz ki a hideg, de többség szereti. a készüléket összeségében sokkal jobb kellemesebb használni mint az A1-t számomra. örülök neki hogy váltottam! nagyon bejön a 18:9-es képarány és a keskenyebb káva.
müködésileg meg ugyan az, egyik se gyengébb vagy rosszabb a másiknál ezen a téren. amit felteszel rájuk az megy. másrészröl meg kinek mi jön be...
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Szerintetek mi szól az A1 ellen?
(note 5 vagy note 5 plus-al összehasonlítva)Használt valaki A1-et és Note 5 Plust is? Melyik a jobb?
pár dolgot hiányoltam A1-ben...
például e-mailből telefonszámot bemásolni a tárcsázóba és ott szerkesztgetni nagyon körülményes. Gondolom ez a stock droid gondja és cserélhető egy jobb tárcsázóval?Talán még az aksit keveseltem és a QC-t.
Árban egy szinten van Note 5 Plus-al.[ Szerkesztve ]
-
lacy027
tag
válasz andHermann #21774 üzenetére
A Total nálam is 3573, de valamiért többet is le tud foglalni az alkalmazás, így ment fel 3882-re, amit írtam.
-
darvinya
titán
válasz andHermann #21774 üzenetére
4096MB van, de 3500-3600MB felett rendszerből lövöldöz ki.
Nálam 3886MB engedett, ami alatt folyamatosan ment a hotspot, amit nem állított le.Ez az app csak hely foglaló nem tesztelő, ami ellenőrizni tudja jó-e a RAM.
A 2 nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
andHermann
tag
válasz twollah1976 #21772 üzenetére
Köszi, erre gondoltam egyébként én is, csak furcsa volt, hogy Laci néhány hozzászólással feljebb meg 3882-t írt. Annyira nem térhetne el vagy esetleg lehet hogy más Rom ennyivel kevesebb memóriát tartson fenn a rendszernek?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz andHermann #21771 üzenetére
Ez így van mindegyik telefonnál. Nekem is 3611MB a totál egy másik készüléken. Kár hogy nem teljes 4GB.
-
twollah1976
őstag
válasz andHermann #21771 üzenetére
A tobbit a rendszer, GPU foglalja le maganak, ugyan ugy ahogy a mas operaciok rendszereknel.
Beraksz a gepbe 4 giga ramot es abbol a rendszer lefoglal maganak tobbet kevesebbet.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
andHermann
tag
válasz darvinya #21761 üzenetére
A játék kedvéért én is kipróbáltam. Nekem kb 3 GB-ig (ez olyan 90% körül lehetett) benttartotta a play áruház nyitott oldalát, csak aztán lötte ki. 100MB-onként ellenőriztem. Viszont utána már nem sokat tudott lefoglalni, mert kezdett nagyon belassulni és 95% körül not responding. Ami viszont furcsa nekem, hogy Total memoriára 3500 valamennyit MB-ot írt csak, ez közel sem 4 GB. Ez mitől lehet?
-
darvinya
titán
válasz lacy027 #21766 üzenetére
Akkor valamelyik app sz@rja össze rendszert.
Bár, ha RAM szektor hibás, akkor csak akkor jön elő, mikor elkezdik feltölteni adattal, ezután csak hibákat halmozva okoz.attiati
Igen, csak 2 verzió van belőle.
Kínára szánt verziót 5x-nek hívják.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv
lehet particionálni a telefon memoriaját? Windowst akarnék róla telepíteni
Tigris, tigris, csóvafény...
-
attiati
veterán
mi a1-ből csak két variáns van?
4/32
4/64vagy itt is van b20 nélküli, kínai piacra készült és mindenféle egyéb verzió?
-
lacy027
tag
Csináltam, 3.3 GB-ig tudja lefoglalni, aztán már a Rendszer UI-t lövi ki a telefon, erről már jön is a hibaüzenet.
-
darvinya
titán
válasz lacy027 #21757 üzenetére
Nálad komoly gond van.
Mert nálam ilyen nincs, de gyári YT nem fut háttérben ami tudom, viszont az összes többi bent kellene maradjon memóriában.Csinálj memória foglalást, mert gyanítom 1GB-al gazdálkodsz.4GB helyett.
MATEO6600
Billentyűzetben kapcsold ki a rezgést.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
A Sygic navigáció néha megbolondul , És nagyon Nem Az úticélhoz akar vinni. Mitől lehet? A custom rom lehet Az oka (RR Rom) vagy a program bugos?
ThxIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
MATEO6600
őstag
Hogy tudom azt beállítani hogy az alsó 3 "fizikai" gomb megnyomásával rezegjen a telefon, de ha gépelek akkor ne? Eddig így volt, most magától átállt erre, hogy gépelés közben is rezeg, és ha ezt kikapcsolom akkor a gomboknal sincs rezgés.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Eladó sorba került a kicsike.
8.0 február,bBL nyitva, magisk root fent. Hogy hozom gyári, 8.0 állapotba?
Elsőre kijelentkezek Gmail-ből és menüből törlöm a Google fiókot.
Majd menüből FR? Vagy előtte Magisk uninstal, majd fr, majd BL zárás,vagy rögtön BL zárás (parancssorból?) és minden megoldva?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
lacy027
tag
válasz darvinya #21756 üzenetére
YouTube-ből átlépek az UC Browser-be valamit megnézni, mialatt gyakran bezárja a YouTube alkalmazást, ami a megnyitáskor újraindul. Aztán ismét nem a memóriából tölti be a böngészőt, hanem újraindul. Edge, Chrome, Gmail, Play Áruház, fájlkezelők, stb. Gyakorlatilag nincs olyan alkalmazás, amit ne zárna be. Egyetlen üzenetet sem kapok, hogy x alkalmazás leállt, a rendszer csendben úgy gondolja, hogy nincs elég ram és sorra leállít mindent. Mint egy rossz task manager. Nem játszok, semmilyen nagy memóriaigényű alkalmazást nem használok.
-
lacy027
tag
válasz lacy027 #21717 üzenetére
Mi a legegyszerűbb módja, a lehetőleg wipe nélküli rootolásnak? Kénytelen vagyok rootolni és valamit kezdeni a memóriakezeléssel, mert ez így siralmas. Annyira agresszív, hogy a használhatóság rovására megy. Hiába van nincs optimizáltra állítva, ugyanúgy bezárja a gyakran használt alkalmazásokat, olykor másodperceken belül.
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #21750 üzenetére
Passz, nem tudom mit rontott el ide-oda flash, amit csak 2x régi tett helyre.
Ja…már nem valós flash működik, hanem képáttöltés és telo rakja fel.
Itt mardékok beleszólnak minek láttatja magát.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
válasz darvinya #21746 üzenetére
ez nem válasz a kérdésemre...
röviden tömören időrendben:
-gyári rendszeren minden app jó volt
-custom android 9-en minden jó volt
-visszatettem a gyári rendszert, 3app kivételével minden jó volt
nem volt app frissítés...semmi pipa,semmi hack... egyszerűen azt írta hogy nem kompátibilis... 2szer újraflasheltem és jó lett...
arra válaszolj inkább hogy 20perc leforgása alatt, android 9ről visszaallás gyári rendszerre(partíciók is!) mi válzozott ami kompatibilitási gondot okozott és újraflashelés megoldotta...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
x1port
addikt
válasz st3v3np3t3r #21743 üzenetére
Igazából nem téma , csak érdekes..
Az jobban érdekelne , hogy ha a camera apit feltesszük attól mitől lesz jobb a fotó minősége.
Gugliztam de nem találtam róla infót. -
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #21745 üzenetére
Ha csak egy készülékre utaló lehetőség nincs kipipálva, nem elérhetővé válik.
Készíts egy app-ot rakd fel Play áruházba és megtudod mennyi kell bepipálni, hogy készüléken elérhető legyen.
-
válasz darvinya #21744 üzenetére
aha... ha ez az állítás valóban igaz,azt mivel magyarázod ami nálam volt? Mikor feltettem az Android PR1-et kipróbálni,elötte a gyárin ment minden appom jól gond nélkül, android pr1-en ment minden appom, visszaraktam a gyári romot ami pr1 elött rajta volt,zártam a bootloadert... utána recoveryből fr...3appra azt írta a play áruház hogy nem kompatibilis ezzel az eszközverzióval,hitman sniper,instagram meg még valamelyik app... ugyan ez a 3 app az eset elött még gond nélkül ment... külső forrásból telepítve működtek ugyan, de play-en keresztül nem... 2szer kellett visszaflashelnem ugyan azt a gyári rendszert mire jó lett... utána egyszer sem fordult elő... ha csak 1 app lett volna azt mondanám hogy igazad lehet, de kapásból 3appnál rendkívül kicsi szinte esélytelen az hogy ilyen szituáció előforduljon mint amit leírtál... de szerencsére nálam csak sw hiba volt... az hogy aex-re miért lehet feltenni, gyárira meg miért nem,kideríthető könnyen... a másik, le kell tölteni playről a telepítőt és fájlkezelőből kell telepíteni... ha a valóban inkopatibilis a hardver, akkor azt induláskor kiírja... nekem a Fortine kiírta mondjuk anno mikor próbáltam...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #21743 üzenetére
Párszor írva volt, hogy amit felraknak Play áruházba, annál.be kell jelölni milyen rendszeren fut biztonságosan és milyen készülék csoport, stb.
Ha csak egy készülékre utaló lehetőség nincs kipipálva, nem elérhetővé válik.Anno így jártam.előző.telomnál, ahol app felrakás utáni frissítésből kimaradt jelölés és máris nem tudtam frissíteni, viszont az app nem működött nélküle.
-
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #21740 üzenetére
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
x1port
addikt
válasz st3v3np3t3r #21740 üzenetére
Kevés hozzá a proci. Min 820 kell.
Ezért nem is engedi feltenni.
Gondolom izzadna rendesen az a1 procija tőle -
válasz darvinya #21739 üzenetére
ez lehet szoftverhiba is, nekem anno olyan jáékokat nem engedett telepíteni ugyan ezzel a jelenséggel,amit korábban engedett...pl.Hitman Sniper,a miui forumon meg egy pár usernek az Asphalt9-et nem engedte lefrakni, ugyan arra a gyári rendszerverzióra nekem meg engedte... 2 fastboot reflash és 1FR után már jó lett...ha custom alatt megy,akkor gyári alatt is mennie kellene elméletileg...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz st3v3np3t3r #21677 üzenetére
Nem igaz. A Redmi S2-m (MIUI 10) is SD625-ös, és gyönyörüen fut a Tekken, 50-75%-os CPU-használat mellett, annak ellenére hogy SD820 van írva minimumnak a játék leírásában. Az hülyeség. A1-nél valami más gebasz van.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Hatvan9 #21714 üzenetére
Jó vicc. Azért ennyire nem gyenge az a SoC. Főleg nem egy böngészésre. Én most megnyitottam amit írtál és nem fosta össze magát a Chrome. Mitől is kéne? Nem egy komplex weblap. Arról nem is beszélve, hogy a jóval gyengébb SoC-k sem fossák össze magukat egy weblaptól. Van pár kép benne, nem egy erőforrás igényes valami.
Ott valami más gond lesz. Memória-kezeléssel sincs gond, inkább csinálj egy FR-t.
De ha már ennyire nézed az iPhone-t vegyél azt és nem lesz gyenge a SoC.
Ez a topik meg tisztán átment már a dilettanizmusba. Csak azt nem értem ha ennyire szar a telefon, akkor miért nem vesztek mást? Én nem sz*patnám magam egy olyan telefonnal, ami csak bosszúságot okoz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MadMancs #21726 üzenetére
fastbootból a legfrissebb verzió kell, ha nagyon régi a verziója akkor nem látja... próbáld meg ezzel fastboot alatt,meg legyen fent a google android fastboot device driver windows alatt... linux alatt elég ha a fastboot parancs telepítve van,driver nem kell...
Anno ebbe belefutottam én is, az istenért nem akarta látni fastboot alatt a telefont, mire kiderítettem,hogy régi volt a fastboot verziója...ez próbát megér...
a miflash nekem sem működött, pedig telepített mindent,igaz az edl-t nem próbáltam,szerencsére nem volt gondom ilyen szinten vele...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz trebrona #21729 üzenetére
Honnan tölthetném le?
Bár ez eddig működött ugyanennél a telefonnél.Megvan a portable már csinálná de zárt a BL.
Viszont nyitni se tudom:
t:\MI A1 ROM>fastboot oem unlock
...
FAILED (remote: oem unlock is not allowed)
finished. total time: 0.024sEzt írja
Update 2:
USB hibakeresés kikapcsolt fejlesztői menüvel együtt menet közben. Visszakapcsoltam, BL unlock, és most dolgozik miflash. Meglátjuk be is fejezi e.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
veterán
válasz andHermann #21725 üzenetére
Sziasztok.
Kicsit még visszatértem.
A gondom az hogy ma jött vissza szervízből a teló, Ugye RR el küldtem el azzal is jött vissza.
Már megvan az új tulaj, de neki stock ROM al kel. Mi flash nem látta, se fastboot se edl.Megoldottam hogy HOTBOOT TWRP vel és telepítettem a 9.6.4.0v8.1.zip et.
Rendszer fel is ált, viszont a frissítéssel vannak gondok.
Ez a rendszer:Wipe cache / Factory reset megvolt recoveryből.
Mi lehet a megoldás?
-
andHermann
tag
válasz pulguinha #21719 üzenetére
Szerintem nincs különbség ha ugyanazt az appot utólag telepíted, mint ha gyárilag benne lenne. Cserébe az mindenféle témázó, meg egyéb felesleges csili-vili cuccok nem lesznek rajta a pure androidon.
Ujjlenyomatot nem fognak tudni kilopni a telefonodból, maximum a telefonodról tudják, ha nagyon megtaperoltad, de ez független az ujjlenyomatolvasótól, akár egy pohárról is lelophatják. Viccet félretéve, szerintem az egyik legbiztonságosabb védelem ma az ujjlenyomatos egy telefonon. Mondjuk Apple szerint a Face ID, Samsung szerint meg az irisz szkenner, de ezt most hagyjuk -
Hatvan9
senior tag
válasz pulguinha #21719 üzenetére
A srácok már leírtak mindent amit tudtak, ezt a topicot ajánlom hogy próbáld meg.
A téma nem igazán vág ide már. -
pulguinha
aktív tag
Ma megtapicskáltam egy Huawei P9-et (145*71*7mm), az még elfér a kis női kacsómban. 150 cm vagyok, szóval inkább női-gyerek méretű a kezem
Kollégám Note 5-ét is megnéztem ma közelebbről. Átérem, de nem igazán érzem kényelmesnek, stabilnak sajna pedig nagyon tetszik. Bár most tudtam meg, hogy csak 1 év gari van rá, de minden más tetszik.A nude rendszer nem tudom mennyire menne nekem, mert lövésem sincs mi hiányozhatna, de a mostani telefonom (HTC M8s tele van felesleggel :-/ ). A zsebben feloldódás mondjuk fájna. Marketből orvosolható valami appal? Ha utólag töltöm le az app-okat az működik olyan gördülékenyen, mintha maga a gyártó csiszolta volna bele a telóba? Meg jó lenne dupla kopp is ha működne, mert az újlenyomatolvasás nekem elég merész (elég személyes adat ha lelopják a telefonról).
Tudtok esetleg akár az A1-nél kisebb és szintén nagyon jó Xiaomit ajánlani, ami a Note 5 32 GB ára körül mozog újonnan?
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a rendelt csereképernyő, ami ajánlva volt itt. Hol és kivel tudnám megcsináltatni a cserét (én inkább nem kockáztatom meg, annyira nem tűnik egyszerűnek)?Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
lacy027
tag
A gyári rendszeren van mód a memóriakezelés javítására? 4 GB memória van a telefonban és gyakorlatilag a YouTube alkalmazást és egy böngészőt nem bír el, folyton bezár mindent, de ezt a kettőt használom a leggyakrabban. Olykor fél perc elég hozzá és már bezárja a böngészőt, vagy bármi mást, amit egy perce még használtam. Annó fele ennyi memóriával rendelkező telefonom hetekig nem zárta be a böngészőt, itt meg naponta 30x indul újra. Nagyon idegesítő. Most és korábban sem használtam semmilyen task killert.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz pulguinha #21702 üzenetére
Szia! volt A1-em, és most redmi S2-m van amit ugyan az külsöre mint a Note5. tehát hogy 5.5 col meg 5.99col méretben nem lehet érszevenni rajtunk, mert úgyvan kialakítva a kijelzö, 18:9-es képarány (hosszabb kijelzö), és kissebb kávák mindenhol. a 2 készülék méretben megyegyizik (kb fél centivel magasabb az S2, ennyi).
személy szerint nekem sokkal kellemesebb használni az S2-t mint az A1-et, valahogy kényelmesebb fogni, és szerintem a note5 se lenne csalódás.
Csak a méretbeli bizonytalansághoz hozzászólva.
az üzemidöröl annyit, hogy nekem is jött A1-en a kb7-8 óra képernyöidö. akinek 3-4 óra jön az non stop vidózhat vagy játszhat rajta, vagy ami eszi az akkut.
ide nem illö megjegyzés: Az S2-vel 9 és fél óra képernyöidöt hozok, normál használattal[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz andHermann #21704 üzenetére
+1
Direkt a tiszta android miatt vettem A1-et, így nekem sem hiányzik semmi a + tudásból. Melegedés nincs, attól biztosan nem kell félni...
-
Grecky
senior tag
A2-vel is vannak gondok, igaz szoftveres vszeg.
https://mobilarena.hu/hir/zabalja_az_eroforrasokat_a_xiaomi_mi_a2.htmlHardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
pulguinha
aktív tag
válasz darvinya #21699 üzenetére
Az én mostani telefonom siman lehetne rántottat sütni még tokban is, ha streamelek vagy GPS megy. Pedig szerintem ez nem akkora feladat. Örülnék ha az új telefon ettől mentes lenne.
Vásárlás tekintetében hol érdemes keresgélni? Eddig csak szolgáltatói telefonom volt.[ Szerkesztve ]
-
andHermann
tag
válasz pulguinha #21702 üzenetére
Melegedés nekem sem jellemző. Én gyári rendszeren vagyok és nekem nem igazán hiányzik semmi, pedig 10 éve vannak androidos telóim és mind custom romos volt ez előtt.
Dupla koppos ébresztés volt az előző telómban, de abban nem volt ujjlenyomatolvasó. Szerintem utóbbi sokkal gyorsabb és persze megbízhatóbb. Egyetlen előnyét látnám, ha mondjuk asztalon lenne és megbízható helyen vagyok, akkor nem kér jelszót, pint, stb, hanem duppla koppra rögtön old.
Proximitire sokan panaszkodtak, de nekem pl. soha semmi bajom nem volt vele, se hívás közben, sem a zsebemben
Értesítés külön állítása sem vonz
Gondolkodtam custom Romon, de nem látom előnyét a mostani stabil gyári rendszerem feláldozásához képest, úgyhogy maradok. -
pulguinha
aktív tag
Ohhhhh, ezt nem tudtam hogy teljesen tiszta rendszer. Most jött csak képbe a Xiaomi. Mindegyikük ilyen? Azt nem bánnám ha végre egy rendszer amibe nincs beleégetve a twitter, de azért a zsebben tarcsazas nem hangzik jól :-/ Kezdőként össze lehet ollozni a marketből jól a dolgokat vagy az nem tud igazán gördülékeny osszkepet adni mint egy gyárilag osszevalogatott app rendszer?
És ha jól értem mindegyik A1, Note 5, A2, A2 light tényleges mérete ugyanakkora?
A2 úgy láttam vmi 70-80k, én 40-50 között szánok rá, szóval így nézve az ár is egy szűrő.[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz pulguinha #21698 üzenetére
Hát attól függ, mire gondolsz. Hardveresen az NFC, nyilván. Illetve a proximity szenzor sikerült jó szar helyre rakniuk.Ha gyári rendszert tervezel majd használni, akkor készülj fel, hogy az androine one teljesen puritán és elég alapvető funkciók is hiányoznak belőle. A zseb mód hiányától konkrétan az idegbaj kerülgetett, kettőt léptem és már hallottam, hogy tárcsáz a zsebemben. Az értesítések hangerejét nem lehet külön állítani. Duppla koppos ébresztés is felejtős. Ilyen apróságok. Ha rászánod magad, hogy custom rom-ot teszel rá, akkor akár hosszú távra is megoldás lehet. A gyári fapad rendszerrel én nem biztos, hogy sokáig edzeném az idegrendszerem.
Melegedéssel viszont én sem találkoztam, pedig rendszeresen nézek mobilnetről sportközvetítéseket.
[ Szerkesztve ]