Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clander
tag
válasz andHermann #20385 üzenetére
Már vannak összehasonlító videók A1 és A2 között. Azért olyan hű de sokkal jobb képet nem lő az A2 szerintem.
-
veterán
válasz mttssz #20397 üzenetére
Köszi. Valaki törölhetné azt a kommentet mert idegesítő minden frissítésnél a felugró ablak ( vagyis jó hogy véd, na de na érted). Vagy koleha feltölthetné a képét esetleg itt.
@trebrona: Nekem van saját tárhelyemen saját képfeltöltőm. Itt meg az ittenit használom. Nem általam került ide a bányászféreg.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
-
spetya72
tag
Megjött a frissítés!
[ Szerkesztve ]
-
andHermann
tag
válasz Allstar21 #20388 üzenetére
Na ezt nem értem én sem. Nálad is az első készülék rossz, a második viszont jó képeket csinál. Környezetemben is (család, barátok, munkatárs) több A1es is van, igaz ők kevesebbet fényképeznek, mint én, de megnéztem és ugyanolyan képeket csinálnak gyárival, mint az én gyári appom, azaz nappal elfogadható minőséget. Gondolom Gcam nekik is javítana még rajta. Ugyanakkor az összes készülék április-június közötti eresztés. Elképzelhető, hogy egyes korábbi készülékekkel hardveres gond lehetett? Fene tudja.
[ Szerkesztve ]
-
andHermann
tag
válasz st3v3np3t3r #20386 üzenetére
Igen, bootloader nyitás kellett, ezt írtam én is. Ha valaki a 2 percre való bootloader nyitást nem meri bevállalni, akkor az sajnos nem tud Gcamet felrakni. Annyi még, hogy data backupot kell csinálni, ha meg akarod tartani a cuccaidat. Nekem még nem gyalulta le a dolgokat áprilisban, de utána már gyalul a bootloader nyitás, azt olvastam.
-
HoaryFox
őstag
Hupsz, lemaradtam
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Atomizer
tag
8.1 óta nem megy nálam az LDAC codec Bluetoothon. Az augusztusi frissítés sem oldja meg. Van más is, aki ezzel küzd?
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt hozzászólásokat az Mi A1 és A2 esetében!
Nos, nekem pl az első Mi A1-et vissza kellett küldetnem, mert nyeremény játék keretében sikerült rá szert tennünk és elég gyenge képeket produkált egy 12 megapixeles dupla kamerához képest!
A cég egy zokszó nélkül vissza küldette rajtam kívül még 2 emberével együtt!
Kiderült, szoftverhibás volt a készülék!
Az új készülékkel viszont nagyon megvagyok elégedve, gyönyörű képeket produkál árérték arányban!
És megfelelő esti fényviszonyok között pl a Szabadság hídról is egy gyönyörű fotót tudtam lőni!Erre pedig egy ilyen készülék a legjobb!!!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz andHermann #20385 üzenetére
Azért azt is oda kellene írni, hogy minnél több fény jut érzékelőre rossz fényviszony mellett annál stabilabban kell tartani, különben még jobban mosottabb kép lesz eredménye.
Igaz, hogy írtam, de valahogy ez ment a levesbe.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
válasz andHermann #20384 üzenetére
nekem az első sok találatra ugyazt a módszet hozza fel, amihez nyitni kell a bootloadert
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
andHermann
tag
válasz x1port #20363 üzenetére
Nappali fénynél teljesen elegendő a 2.2 is. 2 vagy az alatti rekeszérték csak gyenge fényviszonyon segít valamelyest.
Mivel nekem fontos szempont volt a fényképezés, nem szeretek böszme gépekkel rohangálni, telefon pedig mindig nálam van, ezért vásárlás előtt nézegettem A1-gyel készült képeket, és határozottan jónak tüntek, ez volt végül az egyik szempont, hogy ezt vettem. Nem is csalódtam, de ahogy látom elég megosztó ez a téma, sokaknak nem jó, mások pedig teljesen jó képeket lőnek vele. Semmi gond, ez van.
Az A2 bizonyára jobb képeket fog lőni, főleg gyenge fénynél, ez tény, nem is kérdés. Ha most kellene telefont vennem, akkor kicsit még kivárnék, és azt venném, de mivel nem évente cserélek, még csak nem is 2 évente, ezért ha a Xiaomi tovább viszi a jó ár-értékarányt, akkor kb. A4 lesz a következő.[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
Az augusztusi frissítéssel végre újra csodálatosan szép villogó leddel jeleznek a chat appok, ha zárolva van a képernyő, de a keepnél és a naptárnál nem megy a led (8.0 alatt jó volt), na nem baj majd a szeptemberi frissítéssel lehet jó lesz
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
-
válasz huberpe #20379 üzenetére
jaaaa... azt hittem hogy a sima villogásra, mert nekem egy korábbi verzióban narúr villogot, nem pulzálva
mivel pár napja RC kiadást használok,ugyan azt amit ma adtak ki, így alakult a mai akkustattom...10%on tettem fel tölteni
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
huberpe
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #20378 üzenetére
én a foylamatos világításra gondoltam.
-
sajnos mókolni kell, meg rootolni...rootmentes változatok meg nem mennek, legalábbis nálam, sok verziót próbáltam, egyik se ment eddig
huberpe nekem a bug elött is pulzált...
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz andHermann #20361 üzenetére
"Ezek után nem tudom megérteni azokat, akik fanyalognak, 5 perc alatt felpattintható egy Gcam camera2apival és utána mehet a móka."
Ha nem kell rottolni és mókolni a telóval, akkor szívesen feltenném, van róla útmutató a menetéről?
-
hzx0
aktív tag
Frissítés után újra villog az értesítési LED. Söt sötétbe úgy néz ki hogy inkább pulzáló mint az Mi A2 nél.
-
MODERÁTOR
-
-
-
kaosz86
aktív tag
Be van állítva az automata update, de miért nem jelzi akkor, higy itt a patch? Manuális ellenőrzés indítás után megy a frissítés egyből... mi lehet ennek az oka?
-
x1port
addikt
-
-
x1port
addikt
Jött új frissítés. 400 mega feletti
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #20362 üzenetére
S felébred és bilibe lógott a keze.
(#20363) x1port
Az nem baj, hogy J3 is f2.2-es.
Tudom, arra rábiggyessztették csamcsung.Nézzük mi is az a blende és hogyan kell használni. A blende, vagy más néven rekesz nem más, mint egy változtatható átmérőjű kör alakú nyílás, amin keresztül a fény bejut a képérzékelő szenzorhoz. A blendéd átmérőjének változtatásával tudod kontrollálni, hogy mennyi fény jusson a szenzorra. A különböző átmérőket sorszámmal is elnevezték, így kialakult az alábbi számsor:
Blende, rekeszérték, apertura jelentése
Amint látod, egyszerűen egy f szám mögé írják azt a számot, ami megmondja, mekkora a blende mérete. Hogy pontosan miért ezek a számok használatosak, miért nem egyszerűen 1,2,3,4, stb., annak megvan az oka, viszont nem térnék ki rá, mert túlságosan belemerülnénk a technikai részletekbe. Amit viszont fontos tudnod, hogy a fenti szomszédos értékek között kétszeres fénymennyiség az eltérés. Az f/2 rekeszértékre állított blende kétszer annyi fényt enged be, mint az f/2.8-ra állított blende. Ugyanígy az f/2.8 és az f/4 között is kétszeres eltérés van. Ebből következik, hogy ha f/2-ről leveszed a blendédet f/4-re, akkor negyedannyi fényt fogsz beengedni a gépedbe! Könnyű kiszámolni, hogy az f/1.4-hez képest az f/16 már csak 128-ad annyi fényt enged be a szenzorra.
Amúgy ez a remegő kézen nem segít, sőt még ront is.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
x1port
addikt
válasz andHermann #20361 üzenetére
A hardveres probléma az az f2.2-es lencse.
Lehet vele elfogadható képet csinálni de jót nem.
Ennyi.
Legalább egy f1.9 lenne benne...
Szerintem a 60 ezerbe beleférne.
Az A2-be már legalább egy 1.8as került.
Az már legalább középszerű.Darvinya : ezért írtam hogy jobb képeket lő.
Oké 2.2es de mégis jobb egy fokkal.
Vagy jobb a szoftver hozzá..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
andHermann
tag
Fotó témához: gyári kamera appal max igen jó nappali fényviszonyok között lehet értékelhető képet lőni, de Gcammel (nyilván csodák nincsenek), de alacsony fényviszonyoktól kezdve nappali fényviszonyig, szinte mindig igen jó képeket tudtam eddig lőni. Számtalan kitűnő fotó lett ide is már linkelve, amelyek A1gyel készültek, bárki ellenőrizheti. Ezek után nem tudom megérteni azokat, akik fanyalognak, 5 perc alatt felpattintható egy Gcam camera2apival és utána mehet a móka. Akinek ez sem megfelelő, annak szerintem hardveres problémája lehet (vagy a készülékben vagy fejben).
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Megéri frissíteni 8.1-re? Már elég régen feldobta a lehetőséget, de valahogy mindig bizonytalan vagyok: a jól működő rendszert minek bántani.
Esetleg LOS-ból van olyan, ami kifogástalanul működik és jobb, mint a 8.0?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Ramo
tag
Segítsetek kérlek!
Telepítettem egy menü témát majd ezt követően a beállítások menü leállást ír ki és nem tudok belépni a beállításokba hogy töröljem a programot. Újraindítotam többször is de semmi... Mi lehet a gond? -
x1port
addikt
válasz DroiDMester #20353 üzenetére
Nem kell hiperszuper kamera. Csak azért 2018 lassan 2019 ben ne egy f 2.2 rekeszértékű lencse legyen már benne....
-
nagyúr
-
Bobby
csendes tag
válasz laslie92 #20321 üzenetére
Csak a zene miatt kellene a youtube a háttérben? Azt a Chrome-al simán meg lehet oldani a telefonon minden egyéb progi nélkül is. Ha esetleg igen akkor: Chromban youtube oldal elindít. Opcióknál Asztali webhely, pipa be. Elindítod a videot. Home gombal főképernyőre. (ekkor megáll a lejátszás). Lehúzod az értesítési sávot ahol a Chromnál megnyomod a play-t. És már szól is a háttérben a youtube. Kikapcsolt képernyőnél is.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem!
-
x1port
addikt
válasz Viktor0610 #20349 üzenetére
Lehet viccesre venni de sajnos elég elkeserítő , hogy egyugyanaz a minőség.
És ezzel nem a J3-at dicsőítem hanem sajnos ennyire gyér az A1.
Na mindegy.Más :
Van már Augusztusi frissítés ?
Vagy lesz még egyáltalán ?
Agyalok egy Mi A2-n.
Csak az a baj , hogy sehol nem lehet kézbevenni , kipróbálni , kamerát ellenőrizni... -
válasz trebrona #20348 üzenetére
ja... Most épp Grand Pére-t gőzölök elötte meg Tabac WST-t
Viktor0610: Samfossal nem foglalkozok mióta megbukott nálam a Galaxy Note széria minősége és megbízhatósága,azóta nálam feketelistás az LG-vel,Doogee-val és HomTom-mal együtt
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #20347 üzenetére
Amúgy szívsz valamit?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #20344 üzenetére
Abban az időben amikor megjelent a K800i, mekkora szám volt, tényleg szép képeket csinált, nagyon szerettem azt a telefont.
-
dzsi23
addikt
válasz st3v3np3t3r #20344 üzenetére
Tehát, a K800i és a Lumia 930 szebb képeket csinál az A1-nél. A 930 szebb képet csinál a K800i-nél, de az A1-nél nem. Hogy is van ez? Elvesztettem a fonalat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz dzsi23 #20342 üzenetére
K800i,Lumia930 többek között... mondjuk a L930 szebb képeket csinál a K800i-nél... de az A1nél nem... tegnap verőfényes napsütésben csináltam fotót és kicsit nagyítva már homályos, szemcsés... na mind1... anno az i5S-em is szebb képet csinált...
-
dzsi23
addikt
válasz st3v3np3t3r #20341 üzenetére
Melyik régi telefonra gondolsz?
-
válasz tboy93 #20340 üzenetére
egy kamera és egy mobil nem egy azon kategória... viszont az vicc, hogy egy régebbi telefon szebb képeket készít mint ez az A1... na mind1...
Más: jönnek elő az anomáliák nálam:
- gondol egyet a mobil net és nem megy
- fp senzor nem mindig érzékeli az ujjlenyomatotviszont az RC verzió nagyon jó,az anomáliákat leszámítva... jobb lett az akkuidő, gyorsabban töltenek be az appok, gyorsult a bootolás is,hangosabb is lett a csengőhangerő
-
nagyúr
válasz Aurig@ #19961 üzenetére
Az elvárás jogos, szerintem (is) sokkal kézenfekvőbb telefonnal fényképzeni mint kamerával. A telefon mindig nálad van, mindig fel van töltve, ha akarod azonnal szinkronizál felhőbe és mire leülsz a géphez már nézheted is a monitoron. Sokkal kényelmesebb, de azzal egyetértek, hogy egy 30-50e Ft-os kamera köröket ver kb minden mobilos vacakra
-
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Kérdezném az ittenieket mik a tapasztalatok, kijelző szélén besárgulás esetén él a garancia?
Eustock-os vásárlás.• Honor Magic5 Pro •
-
Új Android 9 alapú custom romok
Non-treble romok!
Friss twrp szükséges: min. ajánlott verzió 3.2.3
AOSP 9.0.0titkosítás és aosp kamera nem megy
Unofficial LineageOS 16 titkosítás nem megy[ Szerkesztve ]
-
gy.laci
tag
Ilyet már használt valaki?
IMAK 9H Full Cover Pro+ Tempered GlassEz már teljes felületen tapad (Pro+), sima verzió csak a széleken tapad, ezért nem vált be.
A múlt: gy.laci felhasználónak 29 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #20301 üzenetére
Berendeltem a kèszreszereltet. Lehet egyböl kettő kène🤣thx
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #20329 üzenetére
Október közepe fele fog megjelenni a Stabil MiUi 10. PITE az alábbi készülékekre!
Mi5, Mi6, Mix2, Mix2S, Redmi Y2, Note5Pro,
Novemberbe folytatják a sort : Note5, Note4, Mi5s, Mi5s+, Mi Max, Mi Max2, Redmi4(4A), Redmi5(5A), Redmi Y1.
Nem tudom melyik körbe teszik be az A1 et de sz.tem a másodikba az elsőbe meg talán az A2 és A2 Lite lesz!
De lehet a végére marad a Decemberi körbe az A1
Én jól elvagyok már a PITÉVEL a Mix2S en, a Dev MiUi10.el
[ Szerkesztve ]
-
-
x1port
addikt
válasz Viktor0610 #20329 üzenetére
Pesszimista vagy. Szerintem hamar megkapjuk.
Hisz az augusztusi frissítés is pikk-pakk jött -
MODERÁTOR
-
D@niel
addikt
sziasztok, két kérdésem lenne
1) melyik Google kamera verzió működik a telefonon? két legutolsót próbáltam (8-as rendszerhez), de mindkettő indulásánál leállt
2) 9-es verzió mikorra várható, és milyen újdonságokkal?
köszönöm, további szép napot mindenkinek
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
törölt tag
Hello. Ma ripityára törött a kijelző. Cserèlnèm, de nem tudom milyet kellene rendelni. Van valamilyen ajánlott? Thx.
-
laslie92
senior tag
válasz st3v3np3t3r #20325 üzenetére
Sziasztok lehet én vagyok hülye de visszavtettem a gyári 7.1 et a telefonra így nekem minden tökéletes aksi idő a proximity szenzor és szerintem gyorsabb is. Többet nem romolgatok egyik rom sem tökéletes az összeset kipróbáltam
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
válasz Forest48 #20324 üzenetére
amit én vettem nyár elején már nem árulja az az eladó, így találtam mást... viszont úgy szabad bevállalni, hogy visszaküldésre nincs lehetőség, a magyar posta oldalán fent van, hogy minden nemű elektronikai termék küldése TILTOTT termék listán van...tehát nem küldhető vissza, a vám a kifele menő csomagokat is átvizsgálja, ha megbukik,hatósági eljárás is lehet belőle akár, mivel jogszabályi háttere van ,hogy mit lehet feladni,mit nem... sajnos...
-
Forest48
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #20301 üzenetére
Én is ilyen előtt állok, de frame-el veszem inkább, nem szopatom magamat tovább 😃. Attól tartok, hogy belenyúlok a tutiba és valami fakó ócska panel lesz. Van infótok arról, hogy melyik típust érdemes, vagy hogy kitől?
-
MODERÁTOR
-
laslie92
senior tag
válasz st3v3np3t3r #20320 üzenetére
Nekem csak a youtube miatt kéne hogy fusson a háttérben
-
válasz laslie92 #20319 üzenetére
16.7 elvileg működik... sőt a csávó aki barkácsolja a pitét, minden magiskes modult a 16.7re ír, 16.0val nem települnek fel de mi a f@$zért kell a magisk modult erőltetni?! miért nem jó a megszokott TWRP flashes megoldás?!
-
laslie92
senior tag
Hasznàlja valaki az új pitét ami fent van xda-n? Pitére van már magisk?
-
válasz juuzer #20316 üzenetére
Én használom a DeepTown játék miatt, a Guild tagjai azon kommunikálnak...de hívásra nem használjuk, csak szöveg meg kép
$z@rul kezeli a ramot az os vagy az app nem kompatibilis 100%san a 8.1el, nekem a FB-t szokta kilőni, főleg akkor kellemes mikor hosszabb kommentet írok, kilövi az appot és kezdhetem előről írni a hosszú kommentet
mellesleg a 4GB-ból 3.75GB használható amiből 1,5-1,9GB-ot csak az Android rendszer eszik meg, mellesleg a 64bites utasítás készlet miatt már muszály ennyi RAM(van egy régi HP2530p laptopom 4GB rammal, 3.75GB amit használ a rendszer, ebből alapból 2,6-2,8GB-ot eszik meg a hivatalos Win10Pro 64bites kiadása, az SSD miatt tiltva van a virtuális memória használata,de volt fent 64bites ubuntu is, az 4GB swap mellett is 2,5GB-ot lazán megevett )Vagy esetleg van rá mód, hogy a Discordot valahogy védetté tegyem és ne dobja ki csak úgy a RAM-ból?
elvileg roottal megoldható lehet[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz st3v3np3t3r #20295 üzenetére
Ez mondjuk így elég kemény wow o.O Nekem egyelőre *lekopogom* nem volt még gondom velük, igaz nem is vagyok náluk jelenleg. De ez azért elég what the fuck.
Kérdés: használ valaki Discordot? Folyamatosan az a gondom, hogy hívás közben kinyomja az appot a RAM-ból. Ami nagyon zavaró, ha épp megy a gaming session...
Komolyan nem értem minek van 4 GB RAM a telefonban, hogy ha egyszerűen semmit se képes benne tartani... Ennél még a P9 is jobb a 3 gigájával meg az EMUI-val :/
Vagy esetleg van rá mód, hogy a Discordot valahogy védetté tegyem és ne dobja ki csak úgy a RAM-ból?
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
-
Fall-N
veterán
válasz st3v3np3t3r #20292 üzenetére
Na meg jövedelem igazolás sem kell szolgáltatónál, se munkáltatói igazolás. Legalábbis, 6 éve amikor még T-nél voltam csak bemondásra ment, hogy mennyi a havi kereset.
Azóta nem náluk vagyok és előfizetésre sem veszek telefont. Csak kártyafüggetlen és új jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
FB Messenger hanghívásnál az normális, hogy a kijelző nem kapcsol ki, ha a fülemhez teszem a mobilt?
Más esetekben, Viber rendes mobilhívás, nincs baj a közelségérzékelővel, rendben működik.
Erren vonatkozó beállítást nem találtam a Messengerben.Nálatok hogy van?
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
válasz kokokka #20309 üzenetére
-tem, múltidő...nagyon múlt idő akkor 20on éves voltam, +10 év alatt már sokat tanultam az életről azért sem erőltetem már... mondjuk úgy l€$z@r#m messziről
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz st3v3np3t3r #20306 üzenetére
Ezért gondolják azt, hogy itt bármit megtehetnek. Tudod, hogy igazad van, mégis fizetsz? Már ne is haragudj, de ez nem normális gondolkozás.....
-
jó hír...feltettem az v9.6.5.0 RC kiadást... az értesítési led hibát javították
viszont aki fel szeretné rakni, az csináljon mentést! mivel nyitni kell flash elött a bootloadert és ajánlott visszazárni, így minden adat törlődik...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #20306 üzenetére
Telenor már csak ilyen. Ugyanez miatt vagyok feketelistás.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz kokokka #20305 üzenetére
megtehettem, nem esett nehezemre... de a harmadiknál már beintettem nekik... ennek hosszú hosszú éve ám már...2018-at írunk... ez 8-10éve volt ám azóta sem találták meg a befizetéseim nyomát
-
kokokka
őstag
válasz st3v3np3t3r #20295 üzenetére
Jó értem? Kifizetted egyszer, majd mivel ők azt mondták a Te felmondási papírod és befizetést igazoló számlád ellenére, hogy nem találják a rendszerben, befizetted még egyszer? Hát... Csak gratulálni tudok!
-
veterán
-
válasz tvamos #20300 üzenetére
én ezt rendeltem most meg link remélem nem lesz gond vele...
without frame az belső keret nélkül, csak az érintő+lcd, neked kell a helyére ragasztani
with frame, már készre szerelt, ragasztva van a kijelző, csak át kell pakolni rá pár dolgot,alaplap,szalagkábelek,akku stb...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest