Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Zabálja az erőforrásokat a Xiaomi Mi A2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MIUI

A felhasználók visszajelzései alapján a Xiaomi Mi A2 egy kellemetlen bug miatt, aminek az ujjlenyomat-olvasóhoz lehet köze, irtózatosan merül.

Hirdetés

A MIUI fórumán és az XDA Developers oldalán is rengeteg felhasználó jelezte, hogy a Xiaomi Mi A2 akkumulátora irreális ütemben merül. A probléma gyökere, hogy a Snapdragon 660-as szett mind a nyolc magja folyamatosan maximális órajelen pörög, ha kell, ha nem. És általában nem kéne, csak látszólag úgy marad. Egyelőre úgy néz ki, a dolog az ujjlenyomat-olvasóval van összefüggésben.


[+]

Nem teljesen világos, hogy miért, de a felhasználók szerint a hátlapi ujjlenyomat-olvasó használata felpörgeti a processzort, ami csak a készülék újraindítása után normalizálódik. Úgy néhány órára. Előfordult olyan is, hogy a mentett ujjlenyomatok törlését és a biometrikus feloldás letiltását követően is fennállt a jelenség, ettől függetlenül továbbra is a biometrikus szenzor áll a gyanú középpontjában. A Xaomi jó ideig nem vett tudomást a problémáról, a MIUI fórumon viszont már új besorolást kapott: under discussion. Ehhez úgy tűnik, az AndroidAuthority cikke kellett.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.