- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
darvinya #21744 üzenetére
aha... ha ez az állítás valóban igaz,azt mivel magyarázod ami nálam volt? Mikor feltettem az Android PR1-et kipróbálni,elötte a gyárin ment minden appom jól gond nélkül, android pr1-en ment minden appom, visszaraktam a gyári romot ami pr1 elött rajta volt,zártam a bootloadert... utána recoveryből fr...3appra azt írta a play áruház hogy nem kompatibilis ezzel az eszközverzióval,hitman sniper,instagram meg még valamelyik app... ugyan ez a 3 app az eset elött még gond nélkül ment... külső forrásból telepítve működtek ugyan, de play-en keresztül nem... 2szer kellett visszaflashelnem ugyan azt a gyári rendszert mire jó lett... utána egyszer sem fordult elő... ha csak 1 app lett volna azt mondanám hogy igazad lehet, de kapásból 3appnál rendkívül kicsi szinte esélytelen az hogy ilyen szituáció előforduljon mint amit leírtál... de szerencsére nálam csak sw hiba volt... az hogy aex-re miért lehet feltenni, gyárira meg miért nem,kideríthető könnyen... a másik, le kell tölteni playről a telepítőt és fájlkezelőből kell telepíteni... ha a valóban inkopatibilis a hardver, akkor azt induláskor kiírja... nekem a Fortine kiírta mondjuk anno mikor próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged