Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya #21744 üzenetére
aha... ha ez az állítás valóban igaz,azt mivel magyarázod ami nálam volt? Mikor feltettem az Android PR1-et kipróbálni,elötte a gyárin ment minden appom jól gond nélkül, android pr1-en ment minden appom, visszaraktam a gyári romot ami pr1 elött rajta volt,zártam a bootloadert... utána recoveryből fr...3appra azt írta a play áruház hogy nem kompatibilis ezzel az eszközverzióval,hitman sniper,instagram meg még valamelyik app... ugyan ez a 3 app az eset elött még gond nélkül ment... külső forrásból telepítve működtek ugyan, de play-en keresztül nem... 2szer kellett visszaflashelnem ugyan azt a gyári rendszert mire jó lett... utána egyszer sem fordult elő... ha csak 1 app lett volna azt mondanám hogy igazad lehet, de kapásból 3appnál rendkívül kicsi szinte esélytelen az hogy ilyen szituáció előforduljon mint amit leírtál... de szerencsére nálam csak sw hiba volt... az hogy aex-re miért lehet feltenni, gyárira meg miért nem,kideríthető könnyen... a másik, le kell tölteni playről a telepítőt és fájlkezelőből kell telepíteni... ha a valóban inkopatibilis a hardver, akkor azt induláskor kiírja... nekem a Fortine kiírta mondjuk anno mikor próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest