- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz attiati #21778 üzenetére
Nem olvastam a másik két készülék után nem is próbáltam, de ami miatt nekem nem tetszik és megbántam hogy ezt a készüléket vettem (mindez root vagy egyéb rom csere nélkül):
- viszonylag kicsi akksi
- RAM kezelés kidobálja a programokat
- pocsék hang, érzékeny a füles típusára (nekem még nem sikerült olyat találni ami jó lett volna, kivéve egy fejhallgató de hát az meg nem opció hogy olyannal járkáljak....), szóval sistereg és nem is jó a hangja
- nincs FM rádió app, háttérben nem megy a szervíz app
- bedugott fülesnél, nincs a hang visszavezetve, így pl. a Shazam nem "hallja" hangot (legyen a forrás FM rádió vagy egyéb webrádió...)
- a naptár időnként elfelejt figyelmeztetni
- képernyő kivilágosodás 5-10 mp...Egy Redmi Note 3-mal pl. egyik fenti probléma sem jött elő.
Nekem ennyi ami "megkeseríti" a mindennapi használatot.
A telefon nincs rootolva, "gyári" Android van rajta, de nem is tervezem, pont ezért vettem Android One készüléket. Másik rommal a fenti dolgok kiküszöbölhetők nagyrészt, de az akku méret nem lesz nagyobb, a hang sem fog változni valószínűleg.[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz attiati #21778 üzenetére
S2-m van ami nagyban hasonlít a note5 plus-hoz. nem tudtam megbarátkozni az A1-el, nekem olyan üres volt az egész, nem volt hangulata, nem volt kellemes használni, külsöre is belsöre is. többet nem is veszek android one készüléket.
A note5 MIUI-s amiben rengeteg beállítás van amit android one-n csak külsö appokkal, vagy mókolással érsz el. miui kinézete nagyon bejön, meg a használhatósága, hangulatos. maga az S2 vagy note5 kinézete, fogása, csak hab a tortán.
de ez egyén függö, valakit meg a miui-tól ráz ki a hideg, de többség szereti. a készüléket összeségében sokkal jobb kellemesebb használni mint az A1-t számomra. örülök neki hogy váltottam! nagyon bejön a 18:9-es képarány és a keskenyebb káva.
müködésileg meg ugyan az, egyik se gyengébb vagy rosszabb a másiknál ezen a téren. amit felteszel rájuk az megy. másrészröl meg kinek mi jön be...
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz attiati #21420 üzenetére
Igen, ott kérdezi meg, hogy belsőtárat is törölje.
(#21421) Magnat
Azért van így nálad, mert rossz beállításos megjelenítés, és rossz helyen keresed ezt a beállítást.
Itt állítsd be:
Névjegyek-jobb felül 3 pötty-Nézet személyre szabása-Személyre szabás- itt állítsd be fiókhoz tartozó megjelenítést.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
M@Db0Y
senior tag
válasz attiati #21407 üzenetére
Ha tudja a google fiókod jelszavát akkor vissza tudja állítani ha csináltál mentést felhőbe.
A régi tulaj valószínűleg nem fogja tudni használni a telefont amíg nem adja meg a te jelszavadat és választja le a régi google fiókot. (Bár erre lehet van megoldás, nem igazán szoktam romolgatni stb) -
Aurig@
őstag
válasz attiati #19745 üzenetére
Szeretem, amit dolgozok és otthon sem nyomkodom a telefont. Nem vagyok (hál' Istennek fanatikus készüléknyomkodó). Rengetegszer látom, hogy valakinek van egy pici ideje, rögtön a telefont nyomja! ...szerinted ez a normális?
Sajnos az emberek hajlamosak elfelejteni a személyes kommunikációt. Inkább nyomkodják a telefont. Igaz, aki nincs közelben, velük muszáj telefonon értekezni. Viszont azt kétlem, hogy 4-5 percenként feltétlenül nyomni kell a készüléket. Rengeteg kolléga van, akik két-három méterre vannak egymástól mégis telefont nyomkodnak, hogy egymással "beszéljenek". Lustul a nép nagyon.
Ha tehetném naponta csak pár percet foglalkoznék a telefonnal. (De ez nem jön össze. Ha valakinek épp nem akkor válaszolok, amikor üzen, utána már erősebb hangnemben kérdezi, amit akart. Miért kell azonnal válaszolni? Hívjon fel! Egyszerűbb.)
Na mindegy ez a saját véleményem. Mindenkinek mások a szokásai. Van, akinek nem bír egy napot, viszont az is biztos, hogy szinte állandóan a telefonon lóg. Egyébként tovább bírná az akku. -
-
darvinya
titán
válasz attiati #19664 üzenetére
Igen, app-on belül kell.
Viktor0610
OEM feloldás ajánlott minden eladásra szánt készüléknél, különben következő tulaj gmail fiók megadása után(vagy már előtte) lezárja a telot, s eredeti G.fiók kódot kéri.
Belsőtárat gyalulja Gyári visszaállítás amikor ezt is bekapcsolja.
Mivel kódolt alapból, emiatt FR után nem visszanyerhető róla semmi, mivel kell generált kulcs hozzá, amit minden új gyári rendszer generál.
Az más kérdés, hogy meglévő rendszeren keresztül most látható a dolgok.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Mini-ITX
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...