Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz pulguinha #21697 üzenetére
Azt nézd inkább, hogy mekkora készülék képernyő arány.
Mert A1 és Note 5 ugyanakkora, mint A2 és A2 lite, max. 3mm eltérés ekkora méretben észrevehetlen és fogásban.sem vehető észre.Ha most vennék, akkor biztosan A2 vennék, egyrészt kijelzőméretarány, mászrészt jobb HW összetevők, harmadrészt tiszta android one -t futtat, s nem MIUI-t.
A1.melegedésre csak annyit fűznék, hogy harduser vagyok, és nyári melegben sem égette kezem.
Ellenben előző telom, amit tok nélkül megfoghatatlan volt nyáron.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
pulguinha
aktív tag
válasz andHermann #21696 üzenetére
Hála a jó égnek, 1 éve nem játszok a telefonon
Van vmi ami hiányzik belőle a hétköznapokban?
Nfc-t több helyen írták, de én igazából nem használtam eddig, szóval gondolom tudnám nélkülözni továbbra is.
GPS jó ha normálisan működik, ill. van hogy online élő adást kell néznem rajta, jó lenne ha nem forrna fel tőle az akksi mint most a HTC-m
Lehet kifutó az A1, de méret miatt ő áll nyerésre. -
pulguinha
aktív tag
Hmmm, a2 és a2 light óriási lenne nekem :-/ Meg 50k fölé nem mennék. 40-50 között szeretném megúszni azért.
De ha beleférne a 6", amit nem igazán tudom hogy tudnék kezelni, akkor mi a vélemény a note 5-ről? -
-
consono
nagyúr
válasz Hatvan9 #21693 üzenetére
Alacsonyabb a felbontás is az 5S-en... Ettől függetlenül persze tényleg jobban megy szifonon, de ez almák a narancsokhoz összehasonlítás.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ezmivolt
tag
Akárcsak a forgalmazás, a fórumok is szétaprózódtak, nincs egy nagy Xiaomi fórum...én legalábbis nem találtam.
Ezért itt kérdezném, hogy mi a helyzet most a forgalmazással? A Lurdy megnyitott, de a lebutított kínálata még készlethiányos is...
Azért máshol is lehet vásárolni (pl. xiaomishop) vagy ajánlott kivárni, és a hivatalos forgalmazótól megvenni? -
Hatvan9
senior tag
-
válasz pulguinha #21691 üzenetére
pl.biztonsági rések a rendszerben,amik lehetnek már feltártak vagy 0napi sebezhetőség(olyan sebezhetőség amiről se az oprendszer fejlesztő se a gyártó nem tud,de egy hacker vagy programozó rátalált és azt kihasználva akár megkerülheti a telefon "önvédelmét") a bizzosnági rések, azt hivatottak szolgálni,hogy távolról vagy egyéb más módon úgy feltörjék a telefon rendszerét és azon keresztül adatokat lopjanak,vagy átvegyék a teljes irányítást egy eszköz felett a használója tudta nélkül... nos, ha ezek a feltárt hibák nincsenek javítva, akár egy fertőzött weboldallal is akár teljes irányítás alá vonható a célkészülék, ami azt eredményezi hogy követhetnek,lehallgathatnak, bármikor fotót vagy videót készíthetnek rólad a tudtod nélkül... ez nem rémisztgetés, ez tény... és ez nem csak az okostelefonokra vonatkozik...bármilyen eszközre, ipkamera,webkamera,okosház vezérlő,okos tv, tv okosító,sőt vannak már, minden poén nélkül ... a személyes adat nagyon értékes a fekete piacon...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
pulguinha
aktív tag
válasz andHermann #21683 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat
Ránézek az A2-re is. A kéz méretek miatt a méret szűk keresztmetszet.
Lehet hülye kérdés, de miért tragédia ha nincs egy idő után software frissítés? A mostani htc-mre 1.5 éve semmi nincs, de ugyanolyan jól tudom használni nagyjából, jól megbirkózik most is a web oldalakkal. Nem perverzióm pl a legfrissebb Android rendszer
A cikkben szereplő 7 órás képernyő idő és a leírt 4 óra elég messze van egymástól -
válasz Hatvan9 #21688 üzenetére
max grafikán elvérzik az tény,de egy középmezőnyős hardverrel nem kell max grafikán tolni egy játékot sem, meg az Adreno506 amúgy sem egy játékra való alsókategóriás IGP... játékra minimum egy 509 vagy egy 510 való... az is max low vagy gyenge mid grafikus beállítással
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Hatvan9
senior tag
Játék alatt elvérzik ez a telefon, a több mint 5 éves iPhone 5s is klasszisokkal jobb ilyen szempontból.(pubg, madout2 stb..)
-
trance89
őstag
válasz darvinya #21682 üzenetére
A gyári támogatás 2 évre szól, a lineageos pl 4-5 év múlva is fog kiadni rá frissítéseket sőt valószínű még tovább is
A 625 egy legendásan jó spórolós proci, attól mert valami újabb nem azt jelenti hogy jobb is
Pl az ebben található 625 átlag felhasználás mellett (net, youtube, multimédia) teljesen ugyanazt az élményt nyújtsa mint a csúcskategóriás 800as széria csak sokkal spórolósabban, pl gyakran elérhető 5-6 óra sot is
Aki játszik úgysem ilyet vesz, az emberek 90%-ának viszont bőven megfelel ez a készülék -
válasz juuzer #21679 üzenetére
Akkor egy kis technikai háttér
A1 Snap625 2016/02 8*Cortex-A53 A506
RN5 Snap636 2017/10 Kryo 4*Cortex-A73+4*A53 A509
A506 ALU 96 130MTriangles/s
A509 ALU 128 216MTriangles/sSnap 820 2016 Egyedi Kryo magok
A530
A530 ALU 256 407-519MTs/s
Tehát a 820 GPU-ja még 1év technikai le
maradással is 2szer gyorsabbLaza 1,5 évnyi technikai előnye van a Snap636nak,közel majdnem 1,75ször gyorsabb az Andeno509 GPU mint az 506, 30%-kal több feldolgozó egység van az 509ben az 506hoz képest...
Az S625 processzor 4db 4generációval
régebbi magokat tartalmaz...a Cortex-A53 2012-es, az A73 2016-os...
ez a fejlődési lista
A73<+30%<A72<+20%<A57<A55<+18%<A53
Ha összeadjuk a teljesítmény növekedést, akkor számszerűen +68%kal gyorsabb az A73 az A53hoz képest.Röviden, tömören... a Note 5 jobb hardvere miatt képes futtatni
[ Szerkesztve ]
-
andHermann
tag
válasz pulguinha #21681 üzenetére
Ez attól függ kit kérdezel. Szerintem én legalább 2 évig még meg fogom tartani, de vannak akik pedig szabadulnának tőle. Szerintem egy elég jó készülék így kb egy évvel a megjelenése után is, és pár szoftveres hibát leszámítva (amiket már javítottak) én nagy megelégedéssel használom minden nap, kb 4 óra képernyő idővel. Aksi egyébként még bírna picit, de 20% alatt, ha van lehetőség, akkor feltöltöm olyan 90-98 %-ra. Ritkán töltöm teljesen fel, mert hosszú távra tervezek az aksival is
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Az volna a kérdésem, hogy mennyire tűnik időt álló darabnak a készülék? Több évre szeretnék új telefont és ez elég szimpatikus -
Fferi01
újonc
Kösz a válaszokat, még egy kérdés: a Xiaomi Mi A1 video felvétel közben lehet-e zoomolni? Most szándékozom venni, ez is meg minden egyéb tapasztalás érdekelne.
-
juuzer
addikt
válasz st3v3np3t3r #21677 üzenetére
És akkor a Note 5-re miért tudtam letölteni? o.O Azt hittem, hogy pl egy Asphalt 9 vagy egy Pubg azért grafikailag nagyobb követelményű, azokat pedig simán engedte letöltenem.
Vamos a la playa.
-
válasz juuzer #21676 üzenetére
B válasz: hardveresen gyenge... Min.Snap820 vagy vele egyenértékű SoC szükséges... a P9 Kirin955-tel szerelt, Mali-T880MP4 GPU-val szerelt,akár csak az Exynos8890... ennél gyengébb hardveren nem fut a játék...
-
juuzer
addikt
válasz Bl.Gyo. #21665 üzenetére
Bevallom ugy meg nem probaltam. Csak iPhonerol az utobbi idoben.
darvinya: koszonom, ezt nem tudtam. Vicces mert nekem pl SE-vel ilyen gond nem volt az utobbi idoben. Akiket hivtam ok 7/7 Plus/8 Plust használnak.
retesz147: Koszonom neked is igen, ugyanezt tapasztaltam en is. Telekomos vagyok, es szintugy Telekomot illetve Telenorosokat hivtam. Azon is gondolkodtam, hogy talan a VoLTE bezavart volna?
Fferi01: Szia! Persze, nekem is fent van Playből simán leszedhető.
B kérdésem: a Tekkent miért nem tudom letölteni az A1-re? Azt írja a Google Play Store, hogy nem kompatibilis a verziómmal. Namost Huawei P9-nél ezt nem írja ki egyáltalán o.O
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Fferi01
újonc
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy a Xiaomi Mi A1 (5x)-re letölthető-e a Telekom alkalmazás?
-
retesz147
addikt
válasz darvinya #21671 üzenetére
Akarod mondani kijelzőben, GPS-ben és selfie kamerában butított 6s újracsomagolva iphone 5/5s házba.
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Nektek volt olyan gondotok már, hogy ha iPhone-osokat hívtok, rettentően pocsék a hívás minősége? A térerő-problémát kizárnám, mert nálunk otthon kb a 90-es évek végén/2000-es évek elején volt ezzel probléma. Viszont ez a hiba rendre előjön, és csak akkor ha iPhone-felhasználókkal telefonálok
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
retesz147
addikt
Szegényem, érzi a vesztét és gurított egy 5,5 órás SOT-ot, egy 1 órás ébrenléttel. De hogy ezt máskor miért nem tudja?
Átlagban 3,5 max 4 óra SOT jön ki, és hozzá kb ugyan ennyi 3-4 óra ébrenlét 20-24 órás ciklusban.
Semmi nem változott, ugyan úgy használtam ma is mint máskor, csak 70%-nál éreztem, mintha többet használtam volna és még mindig 70 körül járok, ekkor kezdtem el figyelni. Éjszaka 1%-ot sem esett, míg máskor 5-7% eltűnik...
Érti ezt valaki?[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
darvinya
titán
válasz cabriobarat #21657 üzenetére
Videó alatt nincs lencse váltás.
Egyáltalán létezik olyan dupla lencsés készülék, ami videó alatt lencsét vált?
-
cabriobarat
tag
Sziasztok! Videózás közben lehet váltani a "2x zoom" lencsére? Vagy ahogy zoomolok autómatikusan átvált a 2x es kamerára? Nincs ilyen telefonom, csak érdekel tud e ilyet. Köszi!
-
rzoli
senior tag
-
veterán
Miért ugrana? Nyitott BL el RR Rommal küldtem szervízbe, megcsinálták azt kész (USB panel csere). Tök nem izgatta őket a szoftver (Wayteq szerviz, és PCX tövábbította nekik mert ott vettem).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bepken
veterán
-
rzoli
senior tag
válasz gzsylm #21647 üzenetére
Ha nyitott bootloaderrel adod be egy szervizbe akkor ugrik.
De ha vissza tudod tenni a gyári rom-ot, és lezárod, akkor újra gyári állapotban van a telefonod. Itt nincs számláló, mint pl. a samsungokban.
Ha nyitod a bootloadert, akkor factory resetet csinál, és töröl minden adatot a telefonról. Ha a végén visszazárja akkor kétesélyes a dolog. Vagy észreveszik a módosításokat, vagy nem...
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
darvinya
titán
válasz x1port #21648 üzenetére
Vedd már meg más gyártót, mert ez már tényleg szánalmas, hogy rendszer felülkerekedik felhasználóján.
Amúgy már sokszor le lett írva, hogy ehhez külső app kell, mivel nincs benne a csupasz android-ba.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Az értesítési hangerőt csak a csengési hangerővel párhuzamosan lehet állítani ?
Nem lehet külön mint a többi gyártónál ? -
bepken
veterán
feltettem én is az ArrowOS-t. az vajon miért van, hogy első indításkor, a google fiók bejelentkezés után nem kínált fel visszaállítást? (full wipe volt előtte)
szerk.: közben, mire leírtam....jó eséllyel amiatt, hogy a wifi csatlakozást átugrottam (amúgy továbbra sem értem, miért nincs lehetőség mobilnetről mentést visszaállítani....)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
Fall-N
veterán
válasz x1port #21615 üzenetére
Már leírtam ezerszer, most leírom ezeregyszer.
Nincs két egyformán belakott telefon, mivel mindenkinek más alkalmazások vannak feltelepítve és más számmal is. Van akinek 10 van akinek 100 applikáció van fent. Ezek frissülnek is, és sokszor előfordulhat, hogy nem jól sikerül egy és emiatt lassabb lesz a rendszer mert kihat rá. Ezért hülyeség beírni amit mindig megtesztek. Ezek egyéni problémák, nem univerzális gyári ROM hibák. Ha ilyen van vagy volt, akkor mindig kiderült eddig is. De amikor fele a felhasználóknak nem tapasztalják a problémát, akkor sanszos, hogy a "hiba a te készülékedben van".*
Azt se felejtsük el, hogyha sok olyan alkalmazás van fent, aminek a háttérben kell futniuk, akkor azok komolyan le tudják terhelni a telefont. Például elég ha sok csevegő alkalmazás van fent.
Úgyhogy nem arra kell gyanakodni, - mint ahogy eddig is tette egy-két renitens - hogy egyfajta rajongók vagyunk akik csak a szőnyeg alá akarjuk a problémákat söpörni. Ha szar valami eddig is szóvá tettük. (Például olvass vissza, nagyon nem tetszett Oreo 8.0 alatt, hogy nem lehetett érdemben használni az SD-kártyát.)
* Ilyenkor szoktuk írni, hogy resetet a telefonnak és megoldódik a probléma. De miért is kéne megcsinálni, még a végén megoldódna a dolog és nem, nem fog egy rádrissítés segíteni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz freeknight #21628 üzenetére
Próbáld nem lassan húzni a gombot a hívás fogadásához, hanem pöccinteni, hátha úgy megy.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
andHermann
tag
válasz TaylorPro #21629 üzenetére
Nekem is nova van, kipróbáltam a gyári launchert és tényleg lassabb, de ha nem figyelnék kifejezetten rá, észre sem venném, mert még gyárival is pár tizedmásodperc után megjelenik a feloldott képernyő. Lehet, hogy más is van a launcheren kívül még, ami okozza másnál vagy csak más az ingerküszöböm
-
darvinya
titán
válasz Aurig@ #21632 üzenetére
Tán kérdezőtől kellene a válasz, mert csak ráfrissítés alkalmával előjönnek hibák, amit egy frissítés végeztével újraindítás megoldja.(mintha nem írtam már 1000x erről)
Kérdés, hogy egy személy jelzet ilyen hibát, az általánosnak számít?
-
x1port
addikt
válasz freeknight #21628 üzenetére
Nálam az ellenkezője van. Még a zsebemben is tudom fogadni a hívást.
Próbálj meg egy gyári visszaállítást -
Aurig@
őstag
válasz andHermann #21608 üzenetére
Köszi!
De ezeket eddig sem használtam, viszont két hozzászólással előttem írtak olyan hibáról, hogy nem lehet hívást fogadni. Ez komolyabb hibának tűnik, mintha használnám a villogó értesítési LED-et.Egyelőre marad a júliusi. Jobb, ha a készülék legfontosabb tulajdonsága működőképes.
-
TaylorPro
addikt
Na nem hagyott nyugodni ez a feloldás késés. Kizárásos alapon a launcherre gyanakodtam, és bejött. Novát használok, itt is gyorsra téve az effekteket. Átváltottam a gyári beépített launcherre. Na itt tényleg sokkal lassabb a feloldás. Ez effekt sajnos. Ez is bizonyíték arra hogy nem véletlenül írja valaki hogy gyorsabb, vagy lassabb. Számít a szoftver környezet is. Szóval, Nova, messzemenőkig jobb mint a gyári. Anno megvettem vagy 200Ft-ért. Legalább próbáljátok ki, Nova Launcherrel azonnal nyit.
Allstar21: Van rádió, de ahhoz rootolni kell és feltenni a Magisk FM rádió modult. Hibátlan!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
freeknight
őstag
Nálam szeptemberi frissítés óta sokkal gyakrabban jön elő az a hiba, hogy nem tudom fogadni a hívásokat. Ezzel nem tudok kezdeni valamit? Most már eléggé zavaró.
-
darvinya
titán
-
Allstar21
csendes tag
Szeretnék érdeklődni, hogy az MI A1-ben direkt nincs rádió?
Az a gondom a netes rádiókkal, hogy netes szükséges hozzá!
Viszont én elég sok zenét hallgatok utazásim során is, melyre a rádió állomások változatossága a legjobb!
Ez szoftverfrissítéskor esetleg valamikor változni fog?
Hallott valaki is valamit erről?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
-
gzsylm
csendes tag
Sziasztok?
A telefonom garanciás... Ilyesmit (How to Enable Camera2API and EIS on Xiaomi Mi A1 without Root) (https://www.thecustomdroid.com/enable-camera2api-eis-xiaomi-mi-a1/) installálhatok rá? Nem szeretném elrontani a telót, de jobb minőségű fotók érdekelnének
Köszönöm.
-
TaylorPro
addikt
Ha nem, akkor további jó kínlódást. Bírom az ilyet amikor valaki arra se képes hogy ilyen apróságot kipróbáljon. Összes androidos készüléknél ez az első mert rohadt sokat lassít. Reménytelen az ilyen topic komolyan mondom. Azt hittem végre helyrekerül a topic, fölösleges időpocsékolás ide minden mondat.
andHermann: Próbáld ki, sokat számít.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
andHermann
tag
Szerintem az az egy mondat nem kellett volna, hogy "a reális emberek telefont váltottak". Bár így önmagában is kicsit furcsán hangzik, de értem a lényegét, és pont ez a baj. Én azt írnám, hogy azok, akik nem elégedettek a készülékkel ÉS racionálisak, már valószínüleg váltottak. Ugyanakkor elég jól látszik, itt a fórumon is, hogy a többség elégedett a telefonnal (ÉS lehetnek ők is racionálisak), pedig hányan lehetnek, akik nem szólnak hozzá, csak simán elégedetten használják a telefont. Biztos többen, mint akik elégedetlenek, mégsem szólnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz TaylorPro #21613 üzenetére
Eddig sem volt levéve.
Nem is fogom.
Hát ha az októberi frissítés helyre teszi.
Addig így marad.
Nem zavaró csak sajnálatos hogy hátrafelé lépkednek a fejlesztők.Ui: (bepken) nem a telefont fikáztam hanem leírtam a véleményem az utolsó frissítésről.
Olvass érthetőbben[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz x1port #21610 üzenetére
de egy-egy pozitívabb hozzászólás után mégis mindig Te vagy az első, aki elkezdi köpködni....ugyan már sokszor leírtad, valamiért mégis újra és újra szükségét látod, hogy újra leírd, milyen szar ez a telefon.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
TaylorPro
addikt
válasz x1port #21612 üzenetére
Fejlesztői menüben az effektek le vannak véve 0.5-re? Ha nem akkor tedd azt. Mindet. 3 féle felhasználó van. Van a láma aki mindig csak nyekereg, és mindig nála rossz minden. Vannak a nagyokosok akik szintén szenvednek és megmagyaráznak mindent. Vannak a power userek akik okosan használják ki a dolgokat és tisztában vannak azzal hogyan kell használni egy szoftveres műszaki dolgot. Sajnos egyre jobban kivesznek a power userek. Hülyül a társadalom nemkicsit, iphont mindenkinek. Az egyszerű mint a faék.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
x1port
addikt
válasz andHermann #21611 üzenetére
Persze hogy nálam.
És nem is károgásból írtam.
Asszonynál dettó ugyanez lett a frissítés után.
Érezhetően lassabban nyílnak meg az alkalmazások.
Lassabb a fotók app is.
Kíváncsi lennék a frissítés changelogjára.. -
andHermann
tag
válasz x1port #21610 üzenetére
Akkor most tegyük megint gyorsan hozzá, hogy NÁLAD lassú. Nem akarok megint flame-t indítani. Mint írtam, nálam minden rendben, pár nappal ezelőtt pedig linkeltem felvételt is, hogy azonnal old az ujjlenyomatolvasó, úgyhogy ez ismét összesküvéselmélet. Na részemről ennyi az off.
-
x1port
addikt
válasz TaylorPro #21609 üzenetére
Már csak a fő nagyokosok vannak itt
A reális emberek telefont váltottak.
Hamarosan én is ezt teszem.
Egyébként tényleg lassabb lett a frissítés óta. És sokkal.
De nem csak az ujjlenyomatolvasó hanem ámblokk minden.
Muszáj volt nekik egy kicsit fékezni rajta szándékosan.. A2 nek gyorsabbnak kell látszania.. -
TaylorPro
addikt
válasz andHermann #21608 üzenetére
Nincs lassulás. Vajon másnál miért van? Jó hogy el lettek innen takarítva a fő nagyokosok, mert ebből a témából azóta már lenne minimum három oldal okoskodás amikor vak vezet világtalant. Azóta de jó nyugi van itt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
andHermann
tag
válasz Aurig@ #21607 üzenetére
Ha júliusin vagy, akkor neked még a ledes hiba jelen van a készülékeden, szóvak mondanám, hogy érdemes feltenni, mert az javult. Ugyanakkor, bár nekem minden rendben működik, vannak páran, akik ujjlenyomatolvasó lassulását tapasztalták a legutóbbi update óta. Szóval nehéz jó döntést hozni
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A szeptemberi 507,7 megabájtos frissítés tartalmaz valamiféle javítást, érdemes bajlódni vele?
Jelenleg júliusi frissítésen vagyok. Hibátlan minden.Köszönöm
-
drdr
senior tag
Fülessel netes rádiót hallgattam és Shazammal akartam megtudni hogy épp mi is szól, de nem "hallja". Más telefonon ez működött még FM rádióval is (ami itt nincs ugye).
Van valami beállítás a telefonon vagy a Shazamban amivel működne (vagy ezt is felejtsem el)? -
veterán
válasz Bl.Gyo. #21601 üzenetére
Nem jó az elképzelés.
És nem is tölt rá.
Onnantól hogy az akksi 100% on van, az akkumulátor leválasztásra, tulajdonképpen teljesen használaton kívűl kerül, vagyis nem is merül. A telefon a működéshez szükséges energiát közvetlenül a töltőből veszi.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz mobilizmo #21596 üzenetére
"Megoldja a töltő elektronika, ha feltöltődött leválasztja és ennyi."
Úgytünik nem teljesen választja le mert amíg töltön van addig egyfolytába 100%-on van, órákon át is. Ha egész éjjel töltön van de lehúzás elött látnám hogy leesett 95%-ra mondjuk, akkor elhinném hogy lekapcsol teljesen az elektronika. Vagyis valahogy mégis tölti amíg rávan dugva, lehet néha néha rátölt hogy 100%-on tartsa, más nem lehet. Ezt nem tudom mennyire jó az akkunak.
Amúgy énis idözítöt használok. 990Ft-ért a tescoból. Énis inkább ezt használom mint hogy rajtahagyom 8-9 órákat amikor 2 elég lenne neki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds