- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
válasz
HUNited #3890 üzenetére
Nem tudom te milyen EU romot tettél fel, de nekem az EU dev rom setup teljes egészében végig ment mint egy új telefonnál, amikor először feltettem.
Ami leírás szerint én csináltam (Mi Mix 2S) ott a telepítés előtt teljes adattörlést kellett csinálni a TWRP-n belül. A telepítés után pedig szűz telefont kellett belakni a nyelv kiválasztásával kezdődően. -
natë
nagyúr
válasz
HUNited #3368 üzenetére
A Havoc kissé túlbonyolított, túl sok mindent akar belerakni a fejlesztő, zsúfolt.
A Pixel Exp. frankó, csak a Gcam néha összefossa magát rajta. Ha ez stabilan működne, le nem szedném a telefonról. Sajnos addig eu rom lesz, már ha ebben az életben még kijön a múlt heti update.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
HUNited #3024 üzenetére
"Kijött a stabil pie rom?
...
jól értem, hogy 10.0.3 alól nem fogok tudni frissíteni rá, mert visszavonták valami miatt? (tudtok erről valamit?)"Jól érted.
Rohadt pipa vagyok, ezért vártam a stable global-t, és ezért nem frissítettem eddig dev ROM-ra sem, mert nem akartam resetelni a telefont. De most a 10.0.3 miatt (mert azt felraktam anno) resetelenem kell, hogy vissza tudjak menni 10.0.2-re, amiről aztán tudok 10.1.1-re frissíteni. -
Steelheart2
őstag
válasz
HUNited #2753 üzenetére
Köszi fiuk.Tegnap adtam hozzá a Mi fiokomat,igy biztosan várni kell még.
A telefon 1 hetes,ugyhogy még ráér.
Nem annyira fontos nekem ez az unlock.
A global dev rommal meg vagyok elégedve.Mi másra kellene még a nyitott bootloader?Van valami mod ami miatt érdemes megcsinálni?
-
walakyb
tag
válasz
HUNited #2526 üzenetére
Ezek ellen az emberek tehetnenek, de sokakat nem erdekli, hogy mennyire tolakodoan kapja a fejebe a reklamot, kattint es meg akar vasarol. Anno (vagy 5-6 eve) lattam statisztikat amerikabol, hogy a spamkent erkezo reklamok elkepesztoen magas %-a (ertelemszeruen ahhoz kepest, hogy mindenki utalkozva/gyulolkodve beszel a spamrol) vegzodott vasarlassal. Innentol meg egyertelmu, hogy csak meg nagyobb aradatot zuditanak rank
-
walakyb
tag
válasz
HUNited #2522 üzenetére
A hasonlat azert ul, mert te magad tudod, hogy ez nem egy jo dolog, ezert letiltod.
Egyebkent onmagaban az online hirdetesekkel nincsen semmi bajom, a gond az agresszivitassal van. Hogy a legtobb programban/oldalon valasztani se lehet, vagy nezed a reklamokat, amit sokszor raadasul undorito modon tolnak az ember arcaba, vagy lehet ugy donteni, hogy nem hasznalom az adott termeket/oldalt. De azt hiszem itt most nem ez a kerdes. -
walakyb
tag
válasz
HUNited #2504 üzenetére
Bocsi, ez nem alszent
Azzal, hogy letiltod, sajat magad irod ala, hogy undorito dolog (ertem en, hogy munka, na de). kozben meg a userek cirka 99% azt se tudja, hogy le lehet tiltani, es eszi a szartKicsit mas formaba ontve: szakacskent dolgozol, rengeteg ember eszi, amit te fozol, de te nem vagy hajlando megenni, mert borzalmas...
-
natë
nagyúr
válasz
HUNited #2505 üzenetére
Persze. Sajnos mindegyik AOSP alapú vagy LOS alapú - nem hivatalos - Mi 8 rom tele van buggal.
Nekem nincs bajom a MiUi-val. Ha lenne, nem Xiaomi-t vennék.Root : jó rég rootolhattál
Simán TWRP-ből fellököd a Magisk-et és alapból rejtett a root. Mennek a banki appok, okés a Safety net.
-
natë
nagyúr
-
st6969
őstag
válasz
HUNited #2300 üzenetére
"Ha nem sürgős, Honkongóból még olcsóbb (vám mentes szállítással), a 128 GB-s változat is megvan 106-107 ezerért."
A nem sürgős itt úgy értendő, hogy feladva is csak dec.24-én lesz leghamarabb.
Én is a mai napot vártam a vásárlással, de így, hogy január-februárban kapnám meg, amit ma kifizetek, inkább átgondolom...
-
kengyel
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
HUNited #2224 üzenetére
Természetesen lehet tiltani a felesleges Google alkalmazásokat !
Telepítsd a MiUi Hidden Settings alkalmazást és a legelső Manage Apllications lehetőséget válaszd ki, így feljön a stock android rendszer alkalmazások listája és ott mindent le tudsz tiltani ami nem kell !
Utána lehet törölni a Hidden Settings alkalmazást (én csak a létiltásra használtam)
-
Steelers
senior tag
válasz
HUNited #2239 üzenetére
Állítsd a nyelvet angolra, és frissítsd a play service-t ha más nem akkor béta verzióra. Utána működni fog a play store-os leírás szerint. Amugy a play service-t nem fogod megtalálni a store-ban, hanem keress rá googleban és onnan lepj a store linkre.
Más! Kapható eustocknál a 6/128 as verzió, 139 ezerért. Szerintem best buy!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest