Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
walakyb #2496 üzenetére
Nem, nincs közöm az AdGuardhoz, azon túl hogy nagyon szeretem és megkönnyíti az életem. Nem tettem be direkt linket sem, főleg nem követőkódosat, hogy affiliate kedvezményben részesüljekPusztán jót akartam nektek, hogy aki félti (mert nem mindenki félti!) a privát szféráját, annak legyen egy jó hatásfokkal (nyilván nem 100%-os, hiszen pl. a DNS szolgáltató is kémked, hacsak nem használsz valami olyat ami nem) működő, és olcsó megoldása.
Online marketingesként pont azokat a hirdetéseket tolom az arcotokba, amiket én magam letiltok. Nem csak telefonon, asztali gépen is. Nem minden ember utálja a reklámokat, ez jól látszik a konverziókon, valamint amit én csinálok, az részben a felhasználóknak is hasznos, de azért a sikítófrász kerülgetne sok embert, ha mondjuk látná hogy követi minden mozdulatát a Hotjar a szoftvert használó weboldalakon, és még sorolhatnám.
Mondhatod hogy ez álszent, hogy én odatolom a képed elé, miközben én letiltom, de pont azért csinálom úgy ahogy, hogy a vevő is jól járjon (win-win).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest