Hirdetés
- 1 VII Japán
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
walakyb
üzenetére

Nem, nincs közöm az AdGuardhoz, azon túl hogy nagyon szeretem és megkönnyíti az életem. Nem tettem be direkt linket sem, főleg nem követőkódosat, hogy affiliate kedvezményben részesüljek
Pusztán jót akartam nektek, hogy aki félti (mert nem mindenki félti!) a privát szféráját, annak legyen egy jó hatásfokkal (nyilván nem 100%-os, hiszen pl. a DNS szolgáltató is kémked, hacsak nem használsz valami olyat ami nem) működő, és olcsó megoldása.
Online marketingesként pont azokat a hirdetéseket tolom az arcotokba, amiket én magam letiltok. Nem csak telefonon, asztali gépen is. Nem minden ember utálja a reklámokat, ez jól látszik a konverziókon, valamint amit én csinálok, az részben a felhasználóknak is hasznos, de azért a sikítófrász kerülgetne sok embert, ha mondjuk látná hogy követi minden mozdulatát a Hotjar a szoftvert használó weboldalakon, és még sorolhatnám.
Mondhatod hogy ez álszent, hogy én odatolom a képed elé, miközben én letiltom, de pont azért csinálom úgy ahogy, hogy a vevő is jól járjon (win-win).
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest