- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
válasz
HUNited #3890 üzenetére
Nem tudom te milyen EU romot tettél fel, de nekem az EU dev rom setup teljes egészében végig ment mint egy új telefonnál, amikor először feltettem.
Ami leírás szerint én csináltam (Mi Mix 2S) ott a telepítés előtt teljes adattörlést kellett csinálni a TWRP-n belül. A telepítés után pedig szűz telefont kellett belakni a nyelv kiválasztásával kezdődően. -
eduba
aktív tag
válasz
FrankMonzano #2426 üzenetére
Két hetes a telefon, zsebben hordom, még nincs rajta karc. Igazából nem élem bele annyira magam ebbe, nem használok sem fóliát sem tokot a telefonjaimhoz.
-
eduba
aktív tag
válasz
FrankMonzano #2423 üzenetére
Szerintem ez a szenzor gond a kijelző védő fóliával magyarázható, nekem nincs rajta fólia vagy üveg és gondom sincs vele. Nem rábeszélni akarlak a mix 2S - re. Nálam azért győzött mert nincs notch viszont van vezeték nélküli töltés. Amoled persze hiányzik, de az IPS is szokható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest