- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
Hogyne, (szinte) minden esetben bemondom, hogy rögzítem a hívást...
Nézd, én magánszemélyként beszélgetek magánszemélyekkel. Ha valaki nem vállalja azt, amit mondott, az már nálam a gerinctelenség kategória, igy ezekre egy esetleges második alkalommal nem is vagyok kiváncsi.A szolgáltatókkal folytatott beszélgetés rögzítése meg a "kölcsönös" kategória.
Viszont sok olyan információ elhangzik (pl név, cím, elérhetőség) amit modjuk vezetés közben, kihangosítás mellett nem óhajtanék jegyzetelni, erre használom a visszahallgatást. Ha ezekkel megsértem emberek állmpolgári jogait, akkor azt hiszem, hogy be kell vonuljak valami nemzeti büntetésvégrehajtási intézménybe. Vagy a szabályozás egy dilettáns hülyeség, aminek köze nincs a való élethez... -
Anybody
csendes tag
https://m.emag.hu/jelly-flash-matt-feluletu-szilikon-telefonvedo-hatlap-xiaomi-mi8-fekete-pt70026/pd/DNL8G4BBM/?X-Search-Id=fca1a5b066ecd4f47f4d&X-Product-Id=38495025&X-Search-Page=1&X-Search-Position=17&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
Elnézést a késői válaszért, ez az.
-
HUNited
őstag
Nem macerás, évek óta használom.
Bár bankja válogatja, én Gránit bankos vagyok, itt volt először egész Európában ilyen NFC-s telefonos (Android Pay) szolgáltatás, és elsők között tértem át rá.
A feleségem MKB-s számláján is lehetőség lett rá a későbbiekben, no az egy hulladék. Az egész bank az, nem csak a fizetési megoldásuk, de ez más tészta.
A Simple meg az az előnye hogy bank független, de amúgy az is egy hulladék. Régen még jó volt mert lehetett kuponokkal spórolni, akkor még úgy rendeltem kaját meg autópálya-matricát, de ma már nincs ilyen (vagy ha van, akkor nehézkes elérni). Az NFC-s fizetést nem próbáltam vele, de ha az appból indulok ki, akkor biztos macerás (egyenleg feltöltögetés stb nem tudom kell e), ráadásul ha jól tudom idegen bankkal már nem ingyenes.
De a lényeghez visszatérve: Gránit banknál még az is opció, hogy a zároltan lehessen e csak fizetni. Tehát ha valaki extra lusta, akkor neki is csak annyi mint bankkártyával, leszámítva hogy azért nekem a kártyát nehezebb elővenni mint a telefont (ami a bevlista miatt úgyis a kezemben van). Én az NFC-t csak akkor kapcsolom be, amikor fizetni akarok, ez sajnos alap MI8-ban nehézkes (nincs gyorsmenüje, mint minden normális telefonnak), de Miui EU fejlesztőin ezt megoldották. A másik beállítás hogy csak feloldott telefonnál engedem hogy működjön, de engem sokszor ér az a vád, hogy paranoiás vagyok, szóval én a bankkártyáról is lekapartam a CVC számot.
-
Danex
addikt
Simple-nél úgy működik, hogy fel kell oldanod a telefont (ujjlenyomat, jelszó, arckép stb) és feloldástól számitott 2 percig lehet fizetni a telefonnal úgy, hogy odatartod a közepét a leolvasóhoz.
Igazából annyit vettem észre, hogy a telefon már hamarabb jelzi, hogy kész a fizetés, mint azt a terminál elfogadja és van, hogy vissza kell tenni, de ekkor nem megy el 2szer a fizetés.
Illetve, ha nem oldod fel és úgy rakod oda, akkor a terminál hibát fog érzékelni és az eladónak újra be kell pötyögni az összeget.
Én megpróbálom mindenhol használni már a kártya helyett.
-
bandita
csendes tag
-
Ultra vékony szilikon tok átlátszó. Én általában azt szoktam venni, nem rombolja a telefon kinézetét annyira. De arra is figyelj hogy a kamera lencse ne lógjon ki mert ha leteszed valahová ne a kamerára feküdjön fel. A mostani telefonom P20 Pro és sajnos erre egy vastagabb bőrmintázatú tokot vettem mert az ultravékonyból kilógott a kamera lencse, és jobb félni mint megijedni, mert ami karcolódhat az karcolódni is fog.
-
BeryBp
csendes tag
"létezik olyan verzió, amit "csak kiveszek a dobozból és használok"? Nem kell rajta semmit mókolni, nincs tele kínai appokkal?"
Én International verziót rendeltem egy hónapja, mert nagyon jó árban volt ($380), de semmi gondom nincs vele, azonnal használható volt, nem volt rajta semmi extra app. Mint megtudtam, ez abban különbözik a Globaltól, hogy alapvetően kínai piacra szánt telefon volt, de a kereskedő megnyitotta a bootloadert és feltett rá egy Global ROM-ot. Tehát elméletileg ugyanaz lett, mint a Global, csak nyitott a bootloader, meg a töltőhöz hozzácsaptak még egy átalakítót, mivel nem EU-s volt a csatlakozója. Na bumm. Azért átnéztem malware removal-al, meg víruskeresővel. Nem tudom, hogy ez mennyire elég, de semmi gyanús dolgot nem tapasztaltam az elmúlt 2 hétben, pedig van rajta OTP app, csekket, parkolást fizetek mobillal. De nem is vagyok túlzottan paranoid alkat
-
zsocy
őstag
Teljesen jó a hangfelvétel, szerintem nincs elrontva zajszűréssel. A Lurdyban ki van rakva, meg is tudod tapogatni.
Én is a gearbestről vettem, eu express szállítással, simán megjött kb 2 hét alatt. A magyar boltok sokkal drágábbak voltak és nem is volt akkor készleten.
Szuper telefon, nem fogod megbánni!
@Napfénysüti,te sem fogod megbánni, pl nagyon jó a gps is benne, a strava pillanatok alatt talál jelet, csak úgy hasít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest