- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #14018 üzenetére
Leteszteltem egy másik ébresztővel, gond nélkül felkeltem ugyanarra a csengőhangra és jelzett is 3-4x. Még tesztelek egy kört, hogy az ilyen akkukímélő meg energiatakarékos hülyeségeket leszedem a gyári óráról.
(#14027) Karavik: az első nap, hogy elgondolkodtam visszatérek a xiaomi.eu-ra (bár csak az újdonság varázsa miatt)
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #14013 üzenetére
Hát igen, ébreszteni ébreszt, de nem tudom mi a különbség pl egy google féléhez képest működésileg. Baromi mélyen alszok ezért fura, hogy PE rom-on mindig felébredtem, MIUI-n meg semmi. Korábban már elvetettem ezt a dolgot, de ha nincs külön ébresztőórám a teló mellett, akkor esélytelen, hogy felébredjek, aztán most ki kellene deríteni.
Vagy egy alvásklinikára bejelentkeznem -
-
xedos
addikt
-
Danex
addikt
válasz
HUTCHDB #13789 üzenetére
Alapjába véve nincs bajom a Xiaomival, egyedül a szofvernek ez a takarékos, de egyben mégsem mivolt.
Hogy mindent kilő, de a hálózat meg valahogy csak sokat eszik. Illetve a GPS van hogy 1 hónapig jól megy, aztán meg egy héten keresztül szarakodik.
Na mindegy, majd kiderül mi lesz a következő, addig is használom nyugodtan a Mi8-at és ezt a pénztárcám is lájkolja -
Danex
addikt
válasz
HUTCHDB #13787 üzenetére
Apple-ben egy dolog tetszik..., hogy teljes hozzáférést adnak a kamerához, egy külső gymbalokkal jól lehet vele dolgozni, de túl nagy a felár érte.
Kiváncsi lennék mondjuk egy mimix4-re akkor, 4k+ akksi, 108mpx-es kamera, nfc, vezetéknélküli töltés és kb ennyi nekem elég is lenne. De szinte biztos vagyok venne hogy már ez is majdnem 160mm-es házban lenne -
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #13395 üzenetére
Pár MIUI11 feature már benne van a 9.8.22-ben is pl:
- új screen cast (amit korábban említettem)
- ultra battery saver,
- új kijelző felébresztés animáció a lock screen-en,
- új kamera megnyitás animáció a lock screenen kamera ikont megfogva,
- új settings menü elrendezés
...stbPlusz jön időzíthető dark mode, új security app UI, új betűtípus, új AOD...és ezzel még biztos nem lőtték el az összes puskaport...
-
-
gigabytman
tag
válasz
HUTCHDB #13059 üzenetére
Ezt nem értem. Milyen Időintervallumra gondolsz? A parancshoz nem kapcsolódik más változó. Vagy szinkronizálási gyakoriságra gondolsz, mert olyan nincs.
Gmail speciális push rendszerű, tehát azonnali üzenetküldő alkalmazás. Ez PC-n lévő Gmail alkalmazásnál jól működik. Ha fut a Gmail a számítógépen és küldenek üzenetet, az gyakorlatilag azonnal megérkezik és jelez.Ez Androidon (6.0 óta) probléma, ahol hosszabb idejű tétlenség kb. 15-20 perc múlva kezd "bealudni" az alkalmazás. És minél később ébreszted fel, annál nagyobb lehet az üzenetek késése. A fenti parancs megakadályozza, hogy "bealudjon".
-
gigabytman
tag
válasz
HUTCHDB #13056 üzenetére
Akkor lehet, hogy a linkelt videós segítséget sem nézted meg? Itt: [link]
A szükséges ADB 1.4.3 portable letöltése (ha még nincs ilyen a PC-den): [link]
Kicsomagolva:
Figyelem, "Doze_kikapcs...txt"-t, (vagy bármilyen más nevüt) Neked kell létrehozni és beleírni a parancsot, hogy bármikor innen tudd bemásolni a parancssorba, de ha megjegyzed, akkor nem kell. A parancs: adb shell dumpsys deviceidle disable
Ez a végeredmény, ne indítsd újra a telót!!! A WIFI használatot kapcsold ki a telefonon, csak a mobiladat menjen. Meg kell érkezni a Gmail értesítéseknek csak rövid 1-2 perces késés megengedett. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
HUTCHDB #13050 üzenetére
Nekem egyre inkább gyanús hogy a google valamilyen takarékossági okból le sem szinkronizálja az értesitéseket rendesen.
Én a telefonommal Taskerrel vezérlem a szinkronizálást, oránként 5 perce bekapcsolom, nekem elég gmail-hez, úgy mindig megjön az értesités.
De pl Facebook lite az üzenet értesitéseket le sem küldi már jó ideje.
-
DanielK
addikt
válasz
HUTCHDB #13044 üzenetére
Nálam is jön annyi email, de mind megjönnek. Sőt annyira zavart a sok email értrsítő, hogy a gmail fiókomban visszakapcsoltam a fontos üzeneteket, hogy csak arról kapjak értesítést.
Karavik: értem én, de ugye ott talán kevesebb az esélye. Ahogy anno írtam, csak azért nincs eu rom rajta, mert a titkosítás nem megoldott. Cégesre nekem meg kötelező.
-
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #13035 üzenetére
Bizonyos appok esetén (Hangouts, Telegram, WhatsApp) az üzenetek előnézete nem jelenik meg az értesítésben Android értesítési stílust használva (képekkel illusztrálva alul). Ezt a megjelenési problémát javítja a Smallest with 380 beállítás. De van másik megoldás is amit én használok, hogy a betű méretet S alapértelmezettről el kell állítani XS vagy M-re vagy bármi másra.
Gmail-el nincs ez a probléma, szerintem Te más problémára gondolsz. Ezt csak azért fejtettem ki részletesen, hogy tiszta tegyen mindenkinek amit a fórumtárs írt feljebb itt: (#13031) Pocak89.
Előtte:
Utána:
-
lafaty80
addikt
válasz
HUTCHDB #13017 üzenetére
Nos igen, csak leírtam hogy ilyen is van ilyenkor
Na de, amit tapasztaltam, mert már rohadtul zavart. SIM beállításoknál most nálam "Előnyben részesített" opciók vannak a preferált hálózattípusnál: 4G, 3G, Csak 2G.
Viszont vannak olyan helyek, pl munkahely ebédlő, ahol ugyan 4G-t ír, de tudom hogy csak 3G van. Na ilyenkor "ragad be", mert mintha csak 4G akarna elismerni és használni. Míg a mellettem ülők, samsung, huawei, sony, alma, mind átállnak 3G-re.Ha ilyenkor kézzel átrakom 3G-re, akkor megy a net..
Itt nincs olyan hogy, ha nem megy így, akkor megpróbálja úgy? Olyan fura ez így.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
HUTCHDB #12977 üzenetére
Próbáltam tesztelni intenzíven a a power gombot, eddig nem volt gond szerencsére.
Az EU fórumon sem olvastam még, hogy bárkinek előjött volna.Ha bizonytalan vagy akkor várj 1-2 napot és olvasd az EU ROM fórumát ha ott sem lesz rá panasz, akkor bátran felteheted.
-
JoHn123
tag
válasz
HUTCHDB #12969 üzenetére
Egy virtuális kártyát csinál, így elvileg nem nagyon tudnak lehúzni, kártyát klonozni. NFC vel fizetek szinte mindenhol ( üzletek, benzinkút stb). Ezenfelül uazt tudja mint a simple, be tudod tenni a kedvezmény kártyákat, belépő jegyeket, repülőjegy stb. És ami miatt nálam abszolút jó: tudom vele a revolut kártyámat is használni NFC vel. Mitől jobb mint a bankok saját alkalmazása? Attól hogy ebbe az össze bank kartyadat be tudod tenni, és egy pillanat alatt át tudod állítani a kártyát.
-
gigabytman
tag
válasz
HUTCHDB #12815 üzenetére
Rendben
.
Igazából a Global stabilon tesztelve lenne nagyon érdekes, mert elvileg az a legstabilabb ROM, a leginkább hibamentes. De nem akarok egyetlen Global stabilos kollégát sem rábeszélni. Lehet átmenetileg visszamegyek Glob. stab.-ra, és kipróbálom.
Gyakorlom a ROM-olgatást. -
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #12755 üzenetére
és (#12751) huliganboy, (#12753) kuksa90
Nálam is volt egy ilyen eset, de nekem egy restart megoldotta szerencsére. Sajnos a china MIUI alap ROM magában hordozza ezt a bugot: [link]
Összes SD845 teló érintett
Én is visszateszem a 9.6.27-et mert holnap utazom és kell, hogy stabil legyen a rendszer... -
qgevic
csendes tag
válasz
HUTCHDB #12450 üzenetére
Én most kipróbáltam és nálam működik a miui mail appján is az exchange. Egyszerűen kiválasztottam az outlookot, ahol pedig írja, hogy milyen végződésű a mail azt pedig other-re állítottam. A hozzáadás után pedig a következő oldalon ott van az exchange. Megadtam a beállításokat és ugyanúgy leszinkronizálódtak a levelek.
Vagy úgy értetted, hogy külön a választásnál nem hozza ki az exchanget? -
g_g_g
Topikgazda
válasz
HUTCHDB #12446 üzenetére
Igen, EU fejlesztői 9.6.13
(#12445) aerol és Shummo (#12440)
Nálam nincs gond az ujjlenyomat olvasóval, nyilván ez titeket nem boldogít.
Talán Karavik tud róla, hogy van-e ilyen ismert hiba a ROM-ba.Esetleg ha még nem tettétek meg, meg lehet próbálni az ujjlenyomat törlését majd újra felvételét illetve az érzékelő tisztítása is segíthet.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
HUTCHDB #12438 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad miért nem lett jó ezzel a módszerrel, korábban működött.
Na mindegy, lényeg, hogy sikerült megoldanod. Talán TWRP verzió függő lehet.Nálam Google címtárban vannak a névjegyek, némelyiknél van kontakt fotó, de rendben megjelennek, és szinkronizálódnak.
Te is Google címtárat használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest