- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #11477 üzenetére
Fura, mert globál béta 9.5.16 és 9.5.17 is ki lett már küldve OTA, legalábbis a beta team számára biztosan
9.5.16: http://bigota.d.miui.com/9.5.16/miui_MI8Global_9.5.16_b904f37217_9.0.zip
9.5.17: http://bigota.d.miui.com/9.5.17/miui_MI8Global_9.5.17_ad52dafa6f_9.0.zip
Próbáld meg System updater-ből feltenni (növekvő sorrendben)...ha esetleg még closed beta stádiumban van, akkor úgy se engedi telepíteni
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #11473 üzenetére
Állítólag közvetlenül tiszta telepítés után (még ROM belakása előtt) rendszer alól ell kell indítani encryption-t (lásd alul) és így működik a titkosítás. Csak belakott rendszeren (utólag) nem bír vele....
Azért csak "állítólag" mert én nem próbáltam (nincs kedvem jól belakott rendszerem elbukni) de Ingbrzy tesztelte MIX2-n és elmondása szerint működik.
Illetve korábban belakott rendszeren próbálból már rákuldtem encryption-t, de 4 óra elteltével hibára futott és kényszer tiszta telepítés lett a vége... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DanielK #11457 üzenetére
Lehet rosszul kerdeztem.
Miert nem tudom a global dev-ben a megjelenitesi meretet nagyobbra allitani?
Az L a legnagyobb, de az ikonok ugyanolyan.kicsik maradnak, mint ha s, vagy xs -en van.
Ez a global stabilban nem igy mukodik, hanem ahogy novelem az atlagos meretet, nő az ikonok merete is.
A.fejlesztoi beallitasokban a dpi allitas sem.hoz megoldast itt...
Launchert nem akarok valtani, miui only... -
K82
őstag
válasz
DanielK #11447 üzenetére
Ilyen zárképernyőnél. Feladó és tárgy látszódik, az email szövege már nem. Ha feloldás után lehúzom az értesítési panelt már a szöveg is megvan, ugyanolyan színnel mint a tárgy.
MIUI talán a friss verziókkal jól jeleníti meg, de tegnap az új stable-t 10 perc után kukáztam, még mindig idegesít a MIUI jó pár tulajdonsága. -
K82
őstag
-
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10665 üzenetére
Globál ROM-ban EU régiókra vonatkozólag már annyi korlátozás van, hogy szinte már alig lehet használni a telefont valamire, de ez esetben inkább csak bug- ról van szó, mert ha régióra lenne korlátozva Weather app használata, akkor eu régiót választva nem lenne elérhető a Weather app egyáltalán.
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10660 üzenetére
Akkor tedd fel vagy frissítsd az Android System WebView -t a Play store-ből, hátha az hiányzik neki...
Ha ez sem segít akkor javaslom 9.4.18 fastboot rom telepítés MiFlash-el clean all telepítés opcióval.
Mindenesetre nagyon fura, hogy a többi globál béta usernél nem jön elő ez a weather app hiba...
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10658 üzenetére
Gondolom összes engedély megadva ahogy az kell (location, storage, telephone) és időjárás app adatok törlésével (clear all app data) is próbálkoztál már...
Ha igen akkor frissítsd a Weather appot innen, azaz telepítsd fel a legújabb MIUI Weather verziót. Letöltési link: [link]
Telepítés előtt töröld az Weather app adatokat aztán mehet a frissítés az új verzióra
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10649 üzenetére
Irtam feljebb hogy:
"Sajnos globál kiadás egyelőre nem tartalmazza se a lebegő számológép, se a screen time új feature-öket. Screen time rejtett feature a globál kiadásban de Settings keresőből előhozható."
Szóval globálban hiába keresed a lebegő számológépet. Lehet később majd belekerül.
Időjárás app-ra már rákérdeztem globál béta team-ben de nekik nincs ez a hiba mint nálad
-
Karavik
veterán
válasz
DanielK #10604 üzenetére
Helyzet nem változott, fotózásra ugyanúgy célszerű használni továbbra is
Videofelvételek: valóban világosabbak GCAM-al, de fakóbbak a színek, kevésbé részletgazdag a kép és képstabilizátor is gyengébben működők (jobban remeg a kép) a MIUI kamerához viszonyítva.
Ráadásul 4K 60fps GCAM-al csak 30fps ténylegesen, MIUI kamera pedig valós 60fps-t tud 4k felbontás mellett.Monitoron vagy 4k-s tévén visszanézve egyértelműn kijönnek ezek a különbségek.
-
bojtix
tag
válasz
DanielK #10602 üzenetére
Az szuper
Pedig a kollégákkal elég sokkszor azon kommunikálunk. Ha igaz a hír akkor valami másra át kell állnunk, de baromi kényelmes volt, hogy gépről, telóról egyből tudtuk küldeni az aktuális infókat. Tipp valami hasonló app-ra ami ennyire egyszerű és gmail alá beintehrálható, hogy ne kelljen ablakból ablakra ugrálni a böngészőben? Remélem a keep és a driver nem jut a G+ sorsára.... -
w333
félisten
válasz
DanielK #10331 üzenetére
Hát pedig van 60fps még 4K -ban is ... parancsolj
Neked véletlenül nem Mi 8 Pro van ? mert ott vannak hiányosságok !
-
plejik
addikt
válasz
DanielK #10256 üzenetére
Nem tudom megoldódott-e gps problémád. Nálunk a cégnél van egy jó pár Mi8 és 2-en is erre a problémára panaszkodtak. Végül sikerült megoldanom úgy néz ki.
Ha elindítod a GPS tesztert, akkor alig vagy nem is talál jelet, ez itt gyanús volt és a waze sem ment nekik.
Megoldás: Az akkumulátor és teljesítmény beállításokba keress rá a waze és gps teszter programra. Itt állítsd át, hogy ne legyenek energiatakarékos módba és teszteld a teszterrel a GPS-t. Rögtön fog annyi jelet találni mint a sz..ét, és a waze is fog működni rögtön.
Remélem tudtam segíteni. -
DanielK
addikt
válasz
DanielK #10221 üzenetére
Nem tudom mi segített, de most már jó a gps. Látok amerikai, japán, kínai, európai és orosz zászlót is. 20-26 műholdat 8-12m pontossággal.
Egész délelőtt a romokat próbálgattam. Most stabilon vagyok. Még a bootloadert is zártam.Karavik: Második asztalnál az értesítések nem jöttek meg rendesen, illetve nekem macera átváltogatni. A munkahelyi profilt meg nem kezeli jól a miui. Marad az, hogy munkahelyi profilt nem állítok be és csak azt a 3 appot használom, amire szükségem van a munkához. Egyelőre maradok stabilon és úgy tesztelem a telefont.
-
juve600
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest