- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
davta
csendes tag
válasz
kengyel #4960 üzenetére
hidd el, nagyon szeretnem enis tudni
azthittem valami szoftveres hiba, es akkor ujratelepites megoldja a dolgot, de sajnos ugynezki nem. Valami nagyon felrement. Jo lesz az uj evet szerviz intezessel kezdeni
bootloadert visszatudtam zarni es global stabil rom van fennt szoval remelem nem akadekoskodnak sokat majd -
HUNited
őstag
válasz
kengyel #4018 üzenetére
Van hogy a halottba is belekötnek, van hogy mindenre tesznek. Ha a békére hajtasz, tedd vissza a gyárit.
Jogszabály szerint akkor köthet bele alter szoftverbe, ha a hiba szoftveres, vagy a hibás szoftver idézte elő, és ha jótállásról van szó, akkor ezt BIZONYÍTANI IS TUDJA.
Az hogy csont nélkül elutasítják a módosított szoftveres telefonok javítását, egy általános hiba, de a felhasználók meg tűrik, ahelyett hogy szét szívatnák a bíróságon a forgalmazót. Ne feledjük, hogy a szavatosság első hat hónapjában, és a jótállási idő első évében a bizonyítási teher nem a fogyasztón van!
-
Lomas
tag
válasz
kengyel #3490 üzenetére
Én BF-kor rendeltem, 17track-en követtem, 12.03-án elküldték németből, sokáig semmi, oszt' tegnapelőtt vére felbukkant a magyar posta nyomkövetőjében, hogyaszongya' szállítás alatt... (Feltételezem, hogy már legalább 1 hete ott van a postánál, csak mostanra sikrült így feldolgozni.) Rokonom dolgozik a magyar királyi postánál, hát, amiket mesél, az alapján nagy mákom lesz, ha karácsonyra ideér...
-
havri1
félisten
válasz
kengyel #3528 üzenetére
Most túrtam a beállításokat, de tényleg nem találom. Pedig valahol volt ilyen, hogy miket csináljon, ha mozdulatokat intéz az ember..bár az EU romon volt.
De határozottan emlékszem, volt ilyen.
Mindjárt összehasonlítom Mi5 EU dev-el, mert lehet készülék/rom miatt nincs.Szerk.: Nem találom..lehet az még MIUI9 -en volt
-
enginev3.0
félisten
válasz
kengyel #3056 üzenetére
Igen
De csak ha törölsz mindent, mert ha visszarakod a 10.0.2-t akkor nem bootol be
Vagy ha nyitott a BL akkor megcsinálhatod úgy mint én, de jobban belegondolva sokkal egyszerűbben is mennie kell:Letöltöd az új zipet, meg a XiaomiADB-t, belehúzod a xiaomiadb fájlba a zip fájlt, és feltelepíti
Én is így csináltam, csak én feleslegesen visszatértem előtte a 10.0.2-re, de nyitott bl mellett a xiaomiadb mindent fel tud telepíteni
Na, hol van az a jó kis gcam?
-
HUNited
őstag
válasz
kengyel #2262 üzenetére
Ezek a gyári Android beállítások.
A WebView ahhoz kell, hogy alkalmazásokon belül tudj weboldalakat nézegetni a Google Chrome motorjával (ne kelljen neki megnyitni a böngészőt, sok ilyen progi van, pl. feed readerek). Viszont a Xiaomi a saját böngészőjét nyomja ezerrel, ezért letiltotta. Hidd el, nagy veszteség nem ért... Nekem az mindig az első hogy kikapcsolom a programon belüli böngészés lehetőségét (amúgy is FireFox-ot használok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest