- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztus76
csendes tag
Szia, érdekelne hogy a te telefonod új, vagy esetleg kijelző lett rajta cserélve?
Épp most bajlódtam egy kijelzőcserés egyeddel ami azt csinálja, hogy 8.1-es rommal
semmi baja, de minden 9.0-ás rom bootloop-os lessz rajta, egész addig amíg twrp alól
fel nem rakok rá egy custom kernelt. 3 féle twrp közül csak 1 indult el rajta, és az is azt
csinálja, hogy kb 6-7 másodpercig nem érzékeli az éríntéseket. -
davta
csendes tag
kalandos delutanom tortenete:
dev 8.12.20-at hasznaltam, ezen nyitottam a bootloadert. nyitas sikerult, egyben felment twrp is. reboot megy tokeletes a rendszer. eu dev letolt, telora felmasol twrp-be wipe minden, aztan install. install nemsikerul, valami hibaval leallt. ujra letoltottem az eu dev-et hatha azvolt a gond, telora atmasolva, reboot recovery es azota nem erzekel a kijelzo. a hang fel-le es a power gombok mukodnek.
amit csinaltam miutan az eu nem ment fel:
-global rom ujratelepites kézzel parancssorbol. feltelepult, bebootolt, nemerzekel.
-global rom ujratelepites miflash-sel clean all beallitassal. feltelepult, bebootol, nemerzekel
-global rom ujratelepites miflash-sel egyben bootloader visszazarassal, bootol és ugyanugy nemerzekel.
Ugylatszik ebbol szerviz lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest