-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztus76
csendes tag
Szia, érdekelne hogy a te telefonod új, vagy esetleg kijelző lett rajta cserélve?
Épp most bajlódtam egy kijelzőcserés egyeddel ami azt csinálja, hogy 8.1-es rommal
semmi baja, de minden 9.0-ás rom bootloop-os lessz rajta, egész addig amíg twrp alól
fel nem rakok rá egy custom kernelt. 3 féle twrp közül csak 1 indult el rajta, és az is azt
csinálja, hogy kb 6-7 másodpercig nem érzékeli az éríntéseket. -
davta
csendes tag
kalandos delutanom tortenete:
dev 8.12.20-at hasznaltam, ezen nyitottam a bootloadert. nyitas sikerult, egyben felment twrp is. reboot megy tokeletes a rendszer. eu dev letolt, telora felmasol twrp-be wipe minden, aztan install. install nemsikerul, valami hibaval leallt. ujra letoltottem az eu dev-et hatha azvolt a gond, telora atmasolva, reboot recovery es azota nem erzekel a kijelzo. a hang fel-le es a power gombok mukodnek.
amit csinaltam miutan az eu nem ment fel:
-global rom ujratelepites kézzel parancssorbol. feltelepult, bebootolt, nemerzekel.
-global rom ujratelepites miflash-sel clean all beallitassal. feltelepult, bebootol, nemerzekel
-global rom ujratelepites miflash-sel egyben bootloader visszazarassal, bootol és ugyanugy nemerzekel.
Ugylatszik ebbol szerviz lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő