- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor csütörtöktől én is egy Mi8-as tulajdonosa leszek.
Egy Sony Xperia XZ-t fog váltani. Remélem jó cserét csinálok?
Eddig csak Sony telóim voltak, de sajnos azoknak már nagyon elszálltak az árai és ezért döntöttem a Mi8 mellett, mert kb fele áron kapok egy jobb/erősebb telefont.Egy 5/128-as feketét rendeltem a 220volttól.
Tudtok adni pár tanácsot, hogy mit érdemes letölteni vagy épp letiltani a telón?
Még Xiaomi szűz vagyok.
Gondolom akkor még a Mi Accontot is csinálnom kell a vásárlás előtt? Vagy anélkül is tudom rendesen használni a telót?Elolvastam az összefoglalót és én maradok kezdésnél a gyári ROM-nál.
Egy kérdés rögtön. Olyat tud a teló, hogy koppintásra ébredjen vagy kapcsoljon le a kijelző? Mert a kikapcsolást azt használom a Sonyban is, és azt szeretem.
Eéőre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondolom akkor még a Mi Accontot is csinálnom kell a vásárlás előtt? Vagy anélkül is tudom rendesen használni a telót?