- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
spiky03
üzenetére
Nálam is ilyet váltott 2 hete. Jobb nyilván a MI 8. (és nem azért, mert most ilyen lovon ülök) Letöltés vs letiltáshoz: szerintem ugyanúgy lakd be, mint bármelyik telefont. Én kicsit kezdek már kiszaladni a korból (59), de fennakadást nem igen jelentett a váltáska azon kívül, hogy 1-2 funkció értelmére még nem jöttem rá. De itt segítőkész mindenki. Ami meg futott a Sonyn, az száguld ezen is. Navitól (a fizetős tótot használom) kezdve bármiig. Sonynál pont a navi okozta nálam a legtöbb szitkozódást. De még nyilván ismerkedési szakban vagyunk... (nagymamára is kell időt fordítani
) -
enginev3.0
félisten
válasz
spiky03
üzenetére
Átvertek 5/128 nem létezik
6/128 már lehetVan play áruházban program amivel a gyári hülyeségeket le lehet tiltani, főleg a google cuccait amit nem használsz
Nem kötelező xiaomi acc, én csak addig használtam míg a témát beállítottam és aztán kiléptem belőle, felesleges számomra
Bekapcsolni be tud dupla koppra, kikapcsolni azt hiszem nem
Érdemes gyári devet használni stabil rom helyett,
de ehhez lehet kell unlock, amihez kell xiaomi acc, már magam sem tudom
Ha elolvasom az összefoglalót akkor láthatom, hogy nem kell, csak visszafelé, szóval érdemes devet használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)