-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
Gergőke88 #2078 üzenetére
Videóknál annyira nem vettem észre, ott jobb a helyzet. Nem lehúzom a telefont, csak megírom a tapasztalataimat, annak ellenére, hogy ennyi pénzért egy hibátlan telefont alkottak. Nagyon jó a kijelzője, szépen dolgozik az automatikus fényérzékelése, nagyon gyors a telefon, a böngészés gördülékeny, a kamera ötös.
(#2079) szmyky
Én, nem szoktam zenét hallgatni, csak sok csengőhangot tettem rá, és ott bizony hallatszik. Ok, nem várok iPhone minőséget, csak leírtam az észrevételeimet. És még valami, nálam az aksi is jól teljesít, napi Waze használat mellett.
(#2080) gy.zacsek
Én azt mondom, ez ne tartson vissza, mert mindenben remekel a készülék. Vegyük ilyenkor figyelembe, itt mennyi az ára, és mit kapsz érte. Egy frankó telefont.
Hidd el, nagyon sok telefon megfordult a kezemben, de sok Samsungot megver ez a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest