Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balzak83

senior tag

Ikonokra van megoldás, Eu rom esetében. apple87 írta, hogy rondák, és egyetértek, főleg az Opera, ami gusztustalanul ócska. Nem mindenkinél működik, mert nem mindegy, hogy lett telepítve a rom, ezért írom az eljétől:

1. Eu rom telepítés előtt, wipe all + data format.
    2. Recovery újraindít, és ez nagyon fontos, mert nem lesz később írás jogod a system partíción. Itt már nem wipeolj, formázz, stb, mert megint újra kell indítanod.
    3. rom telepít a szokásos módon, utána a szokásos wipe-ok.
    4. rom indít, várd meg az első betöltést a welcome-ig. itt végig lehet nyomni a kezdő beállításokat, de nem gond, ha kihagyod.
    5. Recovery - Mount: System
    6. Advanced settings, File Manager
    7. Keresd meg a system/system/media/theme/Miui icon mods mappát, és állj bele
    8. Nyomj egy deletet az egészre.
    9. Vissza a romba, és újra töltsd be a témádat. Az ikonok visszaállnak az eredetire, úgy ahogy annak ki kell néznie.

Hiba ott lehet a dologban, hogy a 8.-as pontot nem fogja megcsinálni, és piros hibaüzenetet ad ki a konzol. Aki korábban telepített romon próbálja az 5. lépéstől, és nem sikerül, azért van, mert nincs meg az írás joga rá. Nos, akkor az 1. ponttól kell indulni, erre sajnos még nem találtam megoldást, de ha valaki igen, akkor ossza meg.

Új hozzászólás Aktív témák