Hirdetés
- Apple Watch
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Poco X6 Pro - ötös alá
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…

- 

Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

n.karoly
csendes tag
Gyors kérdésem lenne, Flasheltem Eu-ról Global stabilra a telefont. Az adatok visszaállításánál a visszaállítása a Mi Cloudból választanám, de ahogy tovább lépek kiírja, hogy visszaállítás egy négy nappal korábbi mentésből. Viszont a flashelés elött rányomtam a szinkronizációra és SMS, jegyzet, hívás naplót, stb-t leszinkronizálta, legalábbis kiírta...Felírtam egy-két fontos dolgot a a Mi jegyzetbe, ami nagyon kellene és nem akarom elveszíteni. Ha négy nappal későbbit állítok szinkronra akkor gondolom elvesztem a hétfőtől írodott jegyzeteket, ha új készüléket állítok be akkor megmarad a MI cloudba és onnan utána letudom szinkronizálni? Persze a webes felületen a felhőbe most hiába léptem be ( gondoltam lehúzom...), mert SMS-t akar küldeni a drága a telefonra, amin ügye nem vagyok most elérhető..

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest