Új hozzászólás Aktív témák
-
bobolysza75
csendes tag
Uraim, köszönöm a válaszokat!
-
bobolysza75
csendes tag
...még egy kérdés.
Régebben ha jól tudom volt olyan "emelkedő" hangerő beállítás, most már ez nincs, vagy csak én nem találom???
Az én telóm is már ordít!
Köfi! -
bobolysza75
csendes tag
Szia,
ha jól tudom menj bele beállítások, értesítések, értesítések kezelése, zene, ás azon belül minden ki legyen kapcsolva! -
bobolysza75
csendes tag
Sziasztok,
olyan problémám lenne hogy pár hete napi pár alkalommal 4-5 mp-re a telefonom eldobálja a wifi jelet, ilyenkor meg is szűnik a kapcsolat. Először azt hittem hogy szoftveres a probléma, így visszatettem tiszta telepítéssel egy régi MIUIHU-t V6 5.7.9. amivel régebben jól működött de evvel is fennáll ez a jelenség. ( MIUIHU V7 is kiprobálva)!
Nem tudom telefon probléma vagy a router sz@rakodik csak már egy kicsit kezd idegesíteni!
Még annyi hogy a TV wifin keresztül megy, ha néha lefagy ilyenkor a telefonon sincs jel, de viszont a párom sony mobilján van jel...
Valami ötlet valakinek, milyen irányba kezdjek kutakodni?
Válaszokat előre is köszi! -
bobolysza75
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni....2 és fél hete van meg a készülékem minden szép és jó vele kapcsolatosan működés közben, csak amikor bekapcsolom a készüléket hogy szeretném használni kéri a PIN-kódot holott nem is indítottam újra a rendszert! Ezt már négyszer eljátszotta velem....5.1.23 verzió van fenn.
Most miközben írtam Nektek egyszer csak kikapcs' MI logó megjelent és újraindult a kicsike,,,,,na ilyen még nem volt.
Szoftver vagy készülék probléma lehet?????
Nem szeretnék csalódni benne mert amúgy nagyon szeretem!!!!!!!A válaszokat előre is köszönöm, és szép hétvégét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest