Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia,
Én az elődről (Mi3) váltottam Mi5S-re. Kamera terén van érezhető előrelépés, éjszaka is, csak az OIS hiányzik (viszont az általad felsorolt készülékeknél ez megvan).
Ha most kéne váltanom, akkor valószínűleg a Mi Mix 2S-t választanám, csúcs kamera, még elfogadható méret.
A G6-nak 2016-os hardvere van, és bár most olyat használok, 2018 végén már újabbat vennék.
A V30 is elég jól néz ki, bár kicsit tartok az LG modellektől a sok alaplap/tárhelyhibás készülékük miatt, de a V30 már talán nem érintett. Ebben meg a 2017-es csúcs snapdragon van, szóval kicsit gyengébb a Mix 2S-től, de talán olcsóbban be lehet szerezni.
Száz szónak is egy a vége, a Mix 2S szerintem most a legjobb választás, ha valaki notchmentes telefont keres. Nagyon rendben van a kamerája (ugyanaz, mint a Mi8-ban), a felsoroltak közül ebben van a legnagyobb akku és a legerősebb is, nekem személy szerint a MIUI is bejön (gesztusokkal külön élmény használni). -
ZolkoW
őstag
ezek közül szerintem mindegyik előrelépés lesz kamerában, de úgy tippelem, hogy legjobban a V30. Én a Mix2s-t venném
Mix2 van egy kollégának, az elég korrekt darabnak tűnik, én azért nem azt választottam cégesnek, mert ki akartam próbálni mást is, natúrabb Androiddal. Egyébként saját telónak egy P10 lite-ot választottam utódjául, ebben erősen közrejátszott, hogy szolgáltatótól jó áron kaptam, de nem is bántam meg. A Mi4-emet azóta is anyukám használja gond nélkül. -
havri1
félisten
Amúgy a telefon sem kapcsol be?
-
Tomi_Ohl
veterán
A kínai verzióról van hivatalos közlemény, a Globalt úgy tűnik csendben adták ki... Közben látom, hogy a MIUI fórumon másnak is megjött.
Szerintem frissíts, elég szép changelog van, új gondról meg nem hallani.Szerk: aztán ha feltetted, nézd majd meg, van-e benne magyar nyelv. Néhány telefon stabil ROMjába már került (fejlesztőiben ugye van).
-
havri1
félisten
Nem létezik ilyen verzió, webshopos rom.
PLacc, tedd fel a global-t, az is gyári Stock mint a China, csak van benne Google már, és sok nyelv. Én a developer - t hasznalom, kifogástalan, kivéve a magyar fordítást, még nem teljes.
Egyéb, nem hivatalos romok (MIUI) a miuihu és a multi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged