- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SirRasor
addikt
válasz
ArsenalF #5178 üzenetére
Gugliban találtam régen, amikor túrtam a modokat. Mi a gond vele? Hogy kaka, az egy picit tág
Edit: meg is van a leírás.
-
ZolkoW
őstag
válasz
ArsenalF #4655 üzenetére
mindig jövök itt a hülyeséggel, hogy nálam a stabil verziók jobban teljesítenek, de tényleg ezt mutatja a statisztika
most a kínai 7.3.3 stabil van fenn, eddig nó problem, de nincs egy hetes sem. Szeretném én a magyart használni, de előbb-utóbb mindig valami gond kiderült vele kapcsolatban, még a stabil verziók sem voltak tökéletesek. hangsúlyozom, hogy nálam. várom a 8-as MIUIt. Ja, egyébként 6-os alapú ROMból nálam ez tűnik a legstabilabbnak, ami most van fent. sMIUI, MIUIHU, meg fejlesztői volt még azt hiszem, mind csinált újraindulást.
Érdekes módon a fastboot + MiPcSuite most nem tudta megcsinálni a flashelést, kézzel kellett.
Összességében nagy okosságot nem szeretnék mondani, főleg, hogy ezzel a legutóbbival még alig van tapasztalat.. -
havri1
félisten
válasz
ArsenalF #2821 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nemrég olvastam a xiaomiszerviz hsz-ét, amiben pont ilyen probléma volt, ( hol érzékelt hol nem) és csak komplett kijelzőcsere oldotta meg. Igaz neki random csinálta, nem pont híváskor.
Első körben egy tiszta stabil rom telepítését ajánlanám, kizárva a szoftveres hibát. -
petrson
senior tag
válasz
ArsenalF #1826 üzenetére
Ez volt az, talán itt a legolcsóbb, de nem sokat keresgéltem.
ZolkoW:
Nekem elsőre helyre pattant az összes sarok, szerintem elmérték egy hajszállal. Mindegy, nem zavar túlzottan, csak nem akarom, hogy emiatt ázzon be - csak nem lesz gond.
Most le sem tudom venni ezt a hátlapot, mert bordázott, a tappancs meg így nem ragad rá kellően. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest