Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
heidricha
üzenetére
"Szubjektív szekció:"
Nekem más. A fém keret nem csak szép, nagyon stabillá is teszi és sokkal kellemesebb fogni. Kellemes hűvös stabil fogás. A műanyag csúszik jobban. Nekem nem vágta még egyszer sem a kezem, de ez lehet kéz mérettől is függ, A telefonjaim soha nem használok tokokat, csak Tempered Glass. Most esett le a telefonom (2 méter 10 centiről betonra. Nem látta az asszony, hogy oda tettem fel egy párnára a kazánházba, mert fülesen beszéltem épp. Lekapta a párnát és már repült is. Akkor esett, hogy lepattant a hátlap és 3 méterre elrepült. A beszélgetés sem szakadt meg, csak a szívem állt le 1 percre, mert az elmúlt 20-on év alatt még nem esett le telefonom. Még félórát beszéltem, addig meg sem mertem nézni). Az USB oldali sarkon lett egy hajszálkarc, amit egy kis polírozással már el is tüntettem. Szerintem mi lett volna egy műanyag Mi4c-vel? Valószínű kitört volna a fél oldala. Jó, azért mázlista is voltam most. Nekem jelenleg van Mi4, Mi4c, Mi3, Redmi Note 4G és a minőségi sorrendet is így állítanám be magamnak.
"Szubjektív vége."Igazából mindenkinek mások ar elvárásai, igényei, ízlése. Ezen nem is lehet vitatkozni és tanácsot is nehez adni másnak, mert lehet neki teljesen más tetszik.
Ha most ajánlanom kellene japunk-nak, akkor azt mondanám vegyen egy Redmi Note 3-at. Lehet azt meg nagynak tartaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kedvenc zene a mai napra
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Bundle topik
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest