Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fejvadi

nagyúr

válasz heidricha #2825 üzenetére

"Szubjektív szekció:"
    Nekem más. A fém keret nem csak szép, nagyon stabillá is teszi és sokkal kellemesebb fogni. Kellemes hűvös stabil fogás. A műanyag csúszik jobban. Nekem nem vágta még egyszer sem a kezem, de ez lehet kéz mérettől is függ, A telefonjaim soha nem használok tokokat, csak Tempered Glass. Most esett le a telefonom (2 méter 10 centiről betonra. Nem látta az asszony, hogy oda tettem fel egy párnára a kazánházba, mert fülesen beszéltem épp. Lekapta a párnát és már repült is. Akkor esett, hogy lepattant a hátlap és 3 méterre elrepült. A beszélgetés sem szakadt meg, csak a szívem állt le 1 percre, mert az elmúlt 20-on év alatt még nem esett le telefonom. Még félórát beszéltem, addig meg sem mertem nézni). Az USB oldali sarkon lett egy hajszálkarc, amit egy kis polírozással már el is tüntettem. Szerintem mi lett volna egy műanyag Mi4c-vel? Valószínű kitört volna a fél oldala. Jó, azért mázlista is voltam most. Nekem jelenleg van Mi4, Mi4c, Mi3, Redmi Note 4G és a minőségi sorrendet is így állítanám be magamnak.
    "Szubjektív vége."

Igazából mindenkinek mások ar elvárásai, igényei, ízlése. Ezen nem is lehet vitatkozni és tanácsot is nehez adni másnak, mert lehet neki teljesen más tetszik.

Ha most ajánlanom kellene japunk-nak, akkor azt mondanám vegyen egy Redmi Note 3-at. Lehet azt meg nagynak tartaná.

Új hozzászólás Aktív témák