Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
"annyira kretén nem vagyok hogy update.zip.zip - re nevezzem"
Nem kreténség, csak aki telefonban nevezi át vagy a Pc-n és nem TotalCmd-ben észre sem veszi, mert csak azt látja, hogy "update.zip" Mindegy, hagyjuk, csak ötlet volt a nem ismer fel, mert csak akkor nem látja, vagy ha hibás. Lehet a Recovery nem jó.
"amit linkeltél, abban konkrtan 1db betű sem esik sys1 és sys2 partíciókról..."
Így kezdődik: (-töltsd le az 5.12.17-et (MIUIHU vagy multi). Ez még 4.4 alapú, de ez egyesíti a partíciókat.)
Ha az 5.12.17 ROM Particíó összevonó, akkor elég logikus, hogy nem egy sys van.
Ha csak sys1 lenne azt nem lehetne összevonni, tehát van sys2 is. Hagyjuk ezt is."én odáig jutottam el, hogy letöltöttem az 5.12.17-et, feltelepítettem simán recoveryből (sys1-re"
Értem én, csak azt nem, hogy hol van az, hogy neked MiRecovery-ből kell feltenned?
Most mát másodszor írod le, pedig írtam, hogy a frissítés app.-bol kell elindítani.
Ha jól értem Recovery-bol indítottál, aztán Boot, de nem vont össze. erre Recovery-ből újra és megint nem sikerült összevonni. Tizsta nyomi ez a sys1, hogy nem tudja magát összevonni Recovery-ből.
Így van írva:
-töltsd le az 5.12.17-et. Ez még 4.4 alapú, de ez egyesíti a partíciókat. Telepítsd fel a Frissítés appból. ÉRTED? NEM RECOVERY. Mivel a FRISSÍTÉS app-ból teszi ezért a másik sys-en fog be Boot-olni.
-telepítés és újraindulás után nézd meg mekkora a systemed. Ha 640MB: tedd fel még egyszer az 5.12.17-et, mert még nem particionált át. NEM a RECOVERY-be KELL ROHANNI. A FRISSÍTÉS app-ba bemenni és újra telepíteni mint elsőre kellett volna. Ilyenkor ha megint újraindul, akkor megint a másik sys-en fog be Boot-olni, vagyis csak Boot-olna, ha nem partíció összevonó lenne épp telepítve, hanem csak egy sima ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest