- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
válasz
this is life #5733 üzenetére
Én sok évig WP-s voltam, onnét jöttem a Xiaomi vonalra. Pontosan így gondolkodtam én is: ha nem jön be az Android, visszaállhatok WP-re telócsere nélkül. Pár hét miui után rá is tettem a Win10-et, de egy nap után vissza is tettem. Annyira logikus, és stabil volt a miui, és úgy megszerettem, hogy hiányzott... :-) Ha lenne benne B20 LTE, álom lenne...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
this is life #5733 üzenetére
Hát nem tudom, sokáig én is azt hittem, hogy a WP egyszerűbb felépítésű, de amióta van a családban, meggyőződtem róla, hogy nem. Aztán lehet, hogy csak túlságosan ráállt az agyam az Android logikára (a legnagyobb Windowsos katyvaszt, a Beállítások appot ugye W10-ben már rendezték).
Az Android appok futtatásával az a baj, hogy nem ingyenes dolog az Alien-dalvik, ezért van letiltva a nemhivatalos portokban... Legalábbis ilyesmit hallottam. Egyedül Nexus 5-ön van megoldva tudtommal.
Ha már emlegeted a Flyme OS-t, azt is hivatalosan elkészítette Mi4-re, és hetente - kéthetente frissíti a Meizu.
És még egy pontosítás: Mi4, nem M4 -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
this is life #5731 üzenetére
Engem meggyőzött a Sailfish... Ha el kéne hagynom az Androidot, csak az jöhetne számításba.
A Mi4-es verziót amikor próbáltam, még random rebootos volt ezért csak 1 napig maradt fent, de azóta javították, úgyhogy a közeljövőben tervezek egy hosszabb próbát is. Mondjuk azt azért meg kell jegyezni, hogy nem támogatja az androidos appokat (Jolla telefonokkal ellentétben), így azért hiányozhat 1-2 dolog. -
ZolkoW
őstag
válasz
this is life #5728 üzenetére
amennyiért lehet venni manapság, szerintem nagyot nem bukhatsz vele. hetekkel ezelőtt láttam a 64Gb-osat 150 ajró (dollár?) körül...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
this is life #5728 üzenetére
Ezzel a hsz-szeddel viszont meggyőztél, hogy neked ez a telefon kell. Használhatod még a W10-et, aztán áttérhetsz Androidra. Sőt, ha van kedved, egy harmadik oprendszert is kipróbálhatsz, név szerint a Sailfish OS-t.
-
hege21
aktív tag
válasz
this is life #5726 üzenetére
Külföldi fórumokon sincs nagy mozgolódás a Win10 körül
-
hege21
aktív tag
válasz
this is life #5724 üzenetére
Kamera fókusz probléma,bugok, fagyott, és lassabb redszer!
Mondjuk ez már egy éve is volt azóta lehet javítottak
A legfontosabb,hogy csak az LTE verziós MI4-re lehet telepíteni! -
hege21
aktív tag
válasz
this is life #5722 üzenetére
Windows nem való telefonra, így erre sem
Mikor kijött megpróbáltam, de felejtős......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged