- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Billentyűzet miatt nehogy romot cserélj!!!
Pontosan ugyan ilyen a Multi is, semmit nem fogsz észrevenni. Max a billt, a gyári van abban talán.
Billentyűzetnek és a Swiftkey-t ajánlom. Amúgy a MIUIHU-s key az Xperia bill ha jól tudom. Az is jó, személyre lehet ám azt szabni. Talán témázni nem lehet.. -
-
Tomi_Ohl
veterán
Alapból kicsit gyorsabb ettől a telefon, de lehet, hogy nálad más is bekavar (valami app esetleg... FB, messenger... Clean master és Perfect battery saver stb szarokat ugye nem használsz?). Ha 100%ra akarsz menni, csinálhatsz utána egy wipe user data-t is recoveryből, ami letörli az összes adatot a telefonról SD kivételével.
-
havri1
félisten
Nem tudod mi az a Dropbox? Recovery? Nem tudod, honnan töltsd le a MIUIHU romot?
Nem csesztetésből, tényleg, de lehet így nem nagyon kellene nekiállnod az egésznek.Olvasgass, gyűjts tapasztalatot, és amikor kell információ van a birtokodban, kezdj el romolni.
Hidd el, sok buktatóba fogsz így még beleütközni, amiből lehetnek gondok. -
Tomi_Ohl
veterán
Már van újabb, 6.1.28 (MIUIHU) ill 6.2.4 (multi). A leírásban található linkeken mindig a legújabb tölthető, de már javítottam is. Tapasztalatom alapján MIUIHU-n jobb volt az akkuidő, mint multin, de a 6.2.4-et nem próbáltam. A 6.2.4 multi annyiban is jobb, hogy rendesen működik rajta a Dropbox app és azt olvastam itt a topikban, az folyamatosabb is Mi4-en (legalábbis főképernyőn lapozás közben, 3D kocka animáció esetén).
Nem számít, melyik verziójú Mi4-ed van. -
Milestone2
nagyúr
Felraktad a zip-fájlt és a telefonodon levõ mirecovery elvégezte a feladatát és frissített.
Namost a xiaoMi kitalálta hogy ezentúl csak a kínai-angol ROM fog frissülni a mirecovery-n keresztül.
A magyar, meg a multi nem.
Erre jött a megoldás hogy egy másik recovery-n (TWRP) keresztül megoldható. -
havri1
félisten
Nem bonyolult ez, csak egyszer kell ezt eljátszani, ameddig összevonja a 2 rendszerpartíciót. Utána már sokkal egyszerűbb.
Gyári MiRecovery, 5.12.17 felrakni, majd a 6.1.21 vagy 28-at.
És ezután már 1 partíció lesz, TWRP-vel bármilyen romot fel lehet rakni (kivéve régi fastbootosat, mivel az a 2 partíciót fogja keresni) -
Milestone2
nagyúr
Marshmallow = Mályvacukor = Android 6.0
Mi fog átváltani és mire?
Magától nem fog, bár azt sem tudom milyen ROM-on vagy most...
Mondjuk szerintem akár miui.hu-n akár xiaomi.eu multi-n vagy magától nem fog megtörténni, előbb fel kell raknod az átpartícionáló 5.12.17-es ROM-ot , majd utána a már friss 6.0-át...
Már mellékeltem a leírást.
-
Milestone2
nagyúr
Cancro?
Ez a MULTI:
How to update Xiaomi Mi3/4 and MiNote from 4.4 to 6.0:
- Install MIUI 5.12.17 2x via Updater app first to merge your system partitions (no more dual system support) - If you didn't do that already
- After reboot install current 6.2.4 version - let it boot and update all apps, then reboot again..
- Wipe data not needed but recommended
- No OTA this week for cancro
- First Boot can take longer than usually (10-15min)Ez a MAGYAR:
5.12.17
6.1.28
Telepítés leírása Rajentől itt.Egyébként nem tudom miért nem találtad meg...fent van már elég rég óta.
-
havri1
félisten
Nem tudom, látszólag jó volt minden, de sem viber, sem messenger nem jelezte az üzeneteket, sőőt, az email sem. Engedélyek mind zöld, szóval passz.
Mondom talán a beta programok hibája. sebaj, factory reset, és google installer. Aha, ahogy azt elképzeltem.
Újraindul, beállítom, FTP, TC, felmásolnám a google installer telepítőjét. Már ott gyanús volt, hog ytök üres az IS, se mappa semmi..
Restart recovery, mount, és felmásoltam úgy, sikeresen. restart, Filekezelő, IS, és ÜRES
Most gyalultam újra megint..mindjárt mennem kell dolgozni, se telefonom, se netem, se semmi. -
havri1
félisten
A mókolt (multi, miuihu) romokkal 6.1.xx tekintetében nincs tapasztalatom. Én OTA-n kaptam meg az 5.12.1x után az 5.12.17-et, majd a 6.1.18-at. Csináltam egy teljes törlést, és úgy próbálkoztam. Addig, ameddig a Google programokat nem telepítettem, jól ment. Onnantól vannak gondjaim. Ma újra raktam, Google nélkül, egyelőre jó. Tesztelem
-
cimp
senior tag
Nem kellene leálljon. Full wipe neki. Vagy told újra a romot. 6-os android lesz kisvártatva. 5-öt kihagyták mert úgy ítélték meg, hogy egyrészt szarabb a 4.4-nél, másrészt a MIUI tudja azt amit 5-ös androidként terjeszt a google (mondjuk szerintem van van is igazság ebben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest