- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Urak! korábban gyári bootolással rendberakott telefont anyukám sikeresen lenullázta, vagy nem tudom mit csinált. de mivel most nem tudok vele beszélni, ezt írta:
"A telóm megadta magát! jött egy figura "fastbout" szóval. kikapcsoltam és nem tudom újraindítani. azt mondja, hogy nincs mobilhálózat. a csekket tegnap fizettem be. igaz nem küldtem el emailbe mert nem bírtam. pusz anya"
Valakinek tipp, hogy ez mi lehet? fastboot módba nem tudja rakni, max frissítéssel. Helyrehozható?
Help!OFFVaklárma! huh... o.O
-
carr
őstag
válasz
Tomi_Ohl #5934 üzenetére
hogy nem tudta frissíteni 5ről 7re a frissítésből.
twrp-n keresztül feltoltam, így most miuihu9, és android 6.01.
A google camera appot akartam még feltenni, hohgy kipróbálom, de rájöttem, h annak újabb android kell.editke:
még a végén nekiesek a 4X nek is, hogy tudjam használni a fent említett appot.
Köszi az instrukciókat. -
carr
őstag
szórakozgatok...
hivatalsora váltottam. 2x 5.12.17. 1.2Gb lett a tár, most felment szépen.
frissítés keresése. majd talált 7.10.12.-t
utóbbi nem jött be. -
carr
őstag
új infó. a teló semmit nem csinál. nem kapcsol ki. gombokra nem reagál....
és újra próbáltam de ua. valamint most azt írja: mismatching board version.
10mp power után ok. -
carr
őstag
MiPhone2015713 telepítő minden lófüttyöt tartalmazott. Ezt is.
-
carr
őstag
Ha mások is beleőszülnek a letöltés kivárásába, vagy állandó megszakadásárba, akkor a google felhőmből letölthető a minimal_adb_fastboot_v1.1.3_setup.
-
carr
őstag
minimal_adb_fastboot_v1.1.3_setup.zip vagy a adb_setup.zip fileokat be tudja valaki tolni felhőbe? már kb 8x próbáltam, de eddig sikertelen. valahogy mindig megszakad, vagy sikertelen. legfrissebb FF, win7 x64...
-
carr
őstag
Baszakodik a telekomnet....
ON
Köszi.
A teló nincs rootolva, ha ez számít.
hege21 amit linkeltél oda kell root. -
carr
őstag
lejárt a szerk.:
második része a fentinek:"Telepítés menete - hivatalos:
Frissítés teljes ROM letöltéssel (itt teljes ROM-ot is fel tudunk rakni, nem csak az aktuális frissítését)"
Szóval bemásolom a Mi4LTE gyökerébe, majd a gyári frissítésből kiválasztom a gyökérbe másolt zip-et, és frissíti magát gyárira. =) -
carr
őstag
válasz
Tomi_Ohl #5914 üzenetére
Előkészületek megvolt, 640MB továbblépek.
telepítés miuihu 5.12.17 (letöltöttem)
Mentéseket (DCIM, MIUI mappák) átmásoltam a HDD-re.
Most a letöltött 5.12.17-t bemásolom a
majd
(útmutató: itt az "1.Updater" fejezet második fele (Frissítés teljes ROM letöltéssel))1: Updater (Frissítés alkalmazás)
Itt két lehetőségünk is van:
OTA frissítés (ez az aktuális ROM-hoz tölti le a frissítést.Nem minden ROM-hoz van OTA frissítési lehetőség,így előfordulhat hogy ha frissítesz csak Angol/Kinai nyelvet találsz a frissített ROM-on)
-Indítsd el a Frissítés programot ( Ezt megteheted a Eszközök mappa/Frissítés, vagy Beállítások/A telefonról/Rendszerfrissítések gomb alól
-Ezután keresni fog frissítést
-Ha végzett és talált,feltelepíted azt amit talált(ez az OTA)tehát, a lényeg, h a 640mb miatt 2x kell telepítenem az 5.12.17-et. És ezzel 2. alkalommal a rendszerpartíció 1.2 GB legyen, aztán ha akarom, akkor a 6.0 miuihu-t telepítem twrp-vel. Ha nem akarom, akkor a gyári 5.akármi marad. Akarjam?
edit:
még nem esek neki, csak ha megerősíti a szerző, hogy mindent jól értelmeztem, és ha nekiesek, akkor a telepítés befejeztével újrainduló magyar nyelvű, gyári Xiaomi Mi4 LTE ROM 5.12.17 lesz a telón.
Bocs ha sokat értetlenkedem, de nem sokat csináltam ilyet. -
carr
őstag
válasz
Tomi_Ohl #5914 üzenetére
o.O mamma mia
Köszönöm. 5. verzió rom update javaslat.
Ennél jobban már nem tudnék összezavarva lenni, csak ha átoperáltatom magam, és szőkére festetem a hajam. xDedit:
Ez gyári romra állítja? És fog beszélgetni anyummal madzsarul?
Anyum nem érteni kínai. sem englishül. oroszul még talán... de azt meg én nem. -
carr
őstag
válasz
aytukabozs #5910 üzenetére
Na, akkor úgy látom yaksi kolléga is belefutott.
Köszi a linket, az ajánlott olvasmány alapján fogom az ott említettekkel megcsinálni. Távol legyen, hogy papírnehezéket csináljak belőle.
köszönöm.(backi ha egy napom rámegy, harakiri lesz. xD
-
carr
őstag
Sziasztok!
Anyumat leptem meg egy ilyen Mi4 LTE-CT nevű telefonnal...
viszont MIUI Global 7.1 Stabil
7.1.99.99 (KXDMICK) tele vagyunk malware, vagy vírussal (?). nálam redmi 4x global van, ill redmi 1s volt sokáig, de még ilyennel nem pipáltam....
van infónk? Köszönöm.plusz észrevétel: elvileg magyarra van állítva, de van 70%ban angolul beszél....:|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest