- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy@gmx.com
tag
Sikerült!
Köszönöm mindenkinek! -
nagy@gmx.com
tag
válasz
Milestone2 #4465 üzenetére
Most már látom, hogy alul tényleg ott a csúszka, hogy gyári beállítások visszaállítása.
Ez lett a kapkodás vége.Nem használtam a MIAccountot.
Ha az Mi5 is ilyen lesz, akkor most már tudom, hogyan kell a gyári beállításokat visszaállítani.
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
Milestone2 #4463 üzenetére
Később állok neki, mert még fel is kell töltenem a telefont, mert most 8%-on áll.
(#4457) Mr.C: A Magyar ROM-ot töltöttem le.
A MIUI7-et is le kell töltenem, amit a 4455-ben linkeltél? -
nagy@gmx.com
tag
válasz
Milestone2 #4460 üzenetére
Szuper, ez már megvan, a menü bejött.
Kell akkor külön driver, hogy lássa a gép a telefont? -
nagy@gmx.com
tag
válasz
Milestone2 #4451 üzenetére
Szó szerint még kínai nekem ez az egész, ezért bocs az amatőrködésem miatt.
Gondoltam, hogy úgy múködik egy visszaállítás, mint bármely más Android-os telefonnál, tehát gyári beállítások visszaállítása, és újraindul, majd automatikusan töröl.
Erre bejött az első képen látható menü, ott kiválasztottam a magyar nyelvet, majd a törlésre (Wipe) mentem rá, mert a visszaállítás (Restore) nem reagált.
A meghajtót kiválasztottam, de nem indult újra.Letöltöttem a linkelt Mi PC Suite-t.
A Connect to device-re kattintva, kéri, hogy kapcsoljam össze az eszközt USB-n, ami ugye megtörtént, de semmi, nem reagál rá a telefon.
A Win hanggal jelzi, hogy csatlakoztatva van az eszköz, de ennyi.Mi 4 WCDMA 16GB
Igazad van, csak ma vették volna meg a telefont, és előtte le akartam törölni mindent.
Siettem, nem figyeltem. -
nagy@gmx.com
tag
Igen, a gyári adatok visszaállítására mentem, utána újraindult, majd bejött egy menü, ott a visszaállításra mentem, arra nem reagált, utána a törlés, és ott mindent kipipáltam.
Azóta csak az MI logó van, már lassan egy órája, de mondom, még kikapcsolni sem tudom.(#4449) hege21: Segíthetnél.
Köszi!
-
nagy@gmx.com
tag
Üdv.!
Csináltam egy törlést a telefonon, mert a visszaállításra nem reagált, és most csak a MI logo jön be, kikapcsolni sem tudom.
Letöröltem volna az egész op.rendszert is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest