Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

heidricha őstag Egyelőre örülök az AOSP-nek  Végre látom a status-on, hogy mennyi az idő. Végre látom a status-on, hogy mennyi az idő.Amúgy érdekel, ha az Ivan forrásaira épül, nem lesz rosszabb, mint amaz. A Lolis változat több sebből vérzett, ez a jelenlegi AOSP most sokkal sokkal jobb a CM12.1-nél - és LTE verzió is teljesen benne van, a kamera is rendben, az alap hálózat is LTE. 
- 

ZolkoW őstag 
- 

havri1 félisten Nekem sose volt fent TWRP, de vagyuláé volt a telefon, nem tudom romolgattak e vele előtte. 
 Ha a hívásminőség megoldódna, máris boldogabb ember lennék 
 Fastboot romból a legutolsót érdemes vajon? És abból stabil vagy fejlesztői? 
 Azt tudom, hogy 4.7.18-nál régebbi nem jó.
 Nem tudom, de mivel újrahívással megoldódik a gond (ideig óráig), így én a szoftveres zajcsökkentés körülire tenném le a voksot.
 2G-3G sem igazi megoldás, bár tény, hogy 3G-n többször előjön a hiba. Lehet mondjuk, hogy csak a jobb bitráta miatt jobban észrevenni..
- 

bezke csendes tag Én oneplus x helyett rendeltem most egy fekete mi4-et a fenti giztop oldalról és látván hogy mennyi újdonság érkezik nem bánom, hogy emellett döntöttem. Most redmi 1s-em van, igy a xiaomi abszolut favorit. A giztopról pedig csak jót olvastam, és persze jó a postázása is! 
- 

havri1 félisten Alapvetően így belegondolva, teljesen jogos, nincs nagy különbség a felhasználói oldalról ennek, lehet a "nagyon pontos is". 
 Viszont most próbálgattam, és nem ez hozta a (fél)megoldást, hanem a háttérben való helymeghatározás engedélyezése! Ha ez ki van kapcsolva, nekem továbbra sem talál a waze pozíciót 
 Viszont az állandó helymeghatározást 2 okból nem szeretném használni:
 - Nincs rá szükségem, hogy a sok ingyenes szoftver folyamatosan írja hol vagyok
 - akkumlátort meríti joban szvsz-.Másik rommal nekem (évek óta amúgy) ez ebben a fomrában tökéletesen működött! 
 Háttérben letiltva, és csak GPS bekapcsolás akkor, amikor (vagyis előtte) indítom a waze-t.(#2602) Vanka: Igen, nekem. 1 hete jelentkezett nálam is. Sajnos elég sok Mi4 ilyen, mint utóbb kiderült.. 
 Nekem az akkumulátor töltöttségét jelző % alatt van, szintén 3-4 mm, de nem mindig látszik!
 Vagyulának is ilyen a Mi4-e, már beszéltem vele a garancia miatt (Tőle van a telefonom).
 Garis hiba, ha tudod érvényesíteni még.
- 

Tomi_Ohl veterán CM11 nem a legjobb, mert még nem a hivatalos forrásokból készítették, úgyhogy több hiba lehet benne. 
 CM12.1 és társai már jók, de ott is lehet probléma, például hogy néha csak akkor csatlakoznak a hálózatra, ha előtte repülőgépes módban újraindítod. Omni ROM-ban nincs ez a hiba, az talán a legstabilabb, de már nagyon közel vagyunk a hivatalos CM támogatáshoz is, az szintén hibátlan lesz.
- 

Shyciii veterán Mi hiányzik belőle neked? 
 Amúgy a mienkre szintúgy elérhető Ivan által kreált, és elég jó állapotban levő Lollipop is. Szerintem 1-2 hónap múlva ki is fogom próbálni, mert annyira jól halad vele, hogy már a Xiaomi azon gondolkodik, hogy a Lollipop-os MIUI kernelének át fogja venni Ivan "ügyködését" 
- 

obZen tag Ha Windows-t használsz, elvileg egyből látja. Ha nem, akkor csatol egy virtuális "CD" eszközt, ahol találsz egy .exe fájlt. Ezt elindítva kapsz pár kínai bla-bla-t, klikkelj rájuk. Ez telepíteni fog elvileg mindent, ami kell. Ha Linux-ot használsz, akkor pöttyet meredekebb, itt egy útmutató, ami segíthet (Ubuntu): 
 [link]
- 

porkiy aktív tag Én simán rádugom és felismeri, de a fájlkezelő (pl Total Commander) nem, hanem a windows intéző...és akkor drag and dropp módon át lehet húzkodni abba a könyvtárba amit ahová akarsz. Én is hagy kérdezzek: hívásrögzítő, megvolt a telefonbeszélgetés és az értesítősávban kijelzi, hogy rögzítés volt, ezt nem lehet úgy megoldani, hogy minden hívás után ne kelljen törölgetni, hanem nem is jelezze ott ki? A beállítások értesítésekben a hangrögzítőnél nincs bekapcsolva sem az értesítési sáv sem az értesítési panel... 
- 

Csibiii csendes tag Nos éjfélkor még a töltőről vettem le, működött. Reggelre viszont kikapcsolt állapotban, ébresztés sem jelzett. Töltőre semmi reagálás, hosszan kikapcs gombra semmi, többivel sem együtt. Gépre dugva sem észlelte, úgyhogy küldtem, valószínű akksi probléma vagy nem tudom, már úton az akksi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végre látom a status-on, hogy mennyi az idő.
 Végre látom a status-on, hogy mennyi az idő.