- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Majkee84 #2327 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy én a Multit használom, nem a MIUIHU-t. A MIUIHU-ban is volt egy csomó hiba, de azt lehet közben javították. Én megmaradtam a Multi 5.10.08-nál és minden rendesen működik.
(#2328) mgTerminator
Neked Mi4i van, az más ROM.
A tiédre csak Multi van, nincs MIUIHU.
Rendben megy a zenelejátszó is?(#2329) heidricha
Multi vagy MIUIHU? -
havri1
félisten
válasz
Majkee84 #1949 üzenetére
Ha felment a MIUIHU akkor az.
Piston 3 Reddot a jó, abból viszont csak Gearbesten látok 16$ -ért, ami jó, csak most vannak bajok a postázással.. -
havri1
félisten
válasz
Majkee84 #1940 üzenetére
Vagy az eredetiséget ellenőrző programmal, vagy felteszel egy friss MIUIHU romot. Ha felmegy, eredeti..:-)
-
batabe
senior tag
válasz
Majkee84 #1875 üzenetére
Igen, én azt írtam rá a feladnak, aki szerepelt a visszaigazolásban (Pl Aliexpresses eladó), függetlenül attól, hogy a posta azt írta rá a kiküldött nyomtatványra, aki rajta szerepelt a csomagon.
igen, ezek a mellékletek ok. de a posta.hu/vam oldalon le van írva, hogy mik kellhetnek.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Majkee84 #1870 üzenetére
maga a kérelem megvan? már rég töltöttem ilyet, de azt talán postán küldték, meg volt, hogy emailben jött, és én nyomtattam, meg faxoltam vissza..
igazából ha kibírod az 1-2 nap többletet, akkor elintéződik magától ;-)
ha sürgős, akkor előre beküldheted ezeket, mint előttem írták, pár napot nyerhetsz..más: kellemes meglepetés, hogy Ivan romjával is műxik a fliptok, pedig nincs rá beállítás..
-
-
havri1
félisten
válasz
Majkee84 #1752 üzenetére
Több variáns van ÁFA intézésére.
Ha simána postára bízod, akkor abban az esetben, ha megfogják VÁM-on, fogsz kapni egy értesítőt, adatbekérő nyilatkozatot. Ha van emailcímed, telefonszámod a csomagon, akkor ott értesítenek, ha nem, akkor postai úton.
Itt elküldöd a paypal számlát, és ez alapján megállapítják a fizetendő összeget.
Nekem még sosem vámoltak meg terméket, így innentől csak a fórumos tapasztalatokat tudom megosztani.
A postás kihozza, neki kifezeted, és átveszed a terméket. Ebben az esetben +2000 Ft a posta vámkezelési eljárás költsége.
Ha a GLS hozza, kicsit borsosabb az ára..
Ha nem vámolják meg, simán hozza a postás. -
havri1
félisten
válasz
Majkee84 #1690 üzenetére
És nem adták fel, vagy csak nem érkezett meg? Ugye tudod, hogy ez vámköteles?
Ebayes eladónak 11 értékelése van, abból egyik se telefon. Véd a PayPal, de én nem vennék ettől az eladótól ekkora értéket.
Csak így hirtelen akkor már:5.0" GLONASS Snapdragon 801 2.5GHz 4G FDD LTE 2GB/16GB Smartphone Xiaomi MI4 M4
33-at eladott már ebből, és 16319 értékelése van
71e + 30% + 2e ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Everest / AIDA64 topik
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest