- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
szkorhetz #4938 üzenetére
szkorhetz, s4tch
A Note már nagyon nagy. Igaz a Mi3 is nagyobb, mint amire gondoltam, de azzal még meg tudnék barátkozni.
Nem az 5 col, hanem a keret nagy.
Azt tudom, hogy az MTK Chip takarékos, de tartok tőle a GPS miatt.
Vízilovam még nincs, de ha lesz, a biztonság kedvéért beszerzek mellé egy Hongmi-t.Fejvadi Ez azért nem olyan egyszerű!
-
zolikaDB
veterán
válasz
szkorhetz #3420 üzenetére
Aszondja a cikk, h a 418ppi vallalhato felbontas... Noooormalis??? Olyan sokkal nagyobb dobbantas nemnagyon van, foleg nem 290$-ert. Meg amugyis. 500ppi-vel mit kezdene a szem, amikor mar 300 folott is mindegy...
Plusz, ezt bemutattak. Az Iphone 6-ot?? Azt meg nemRespect kici kinaji mernokok, meg ha szerettek is picit masolni
-
cimp
senior tag
válasz
szkorhetz #3079 üzenetére
Én sem látom mi a pláne abban, hogy egy gombról eddig is elérhető funkciót külön dedikált gombra tenni, egy értelmes funkció kárára! Ez vagy nagyon nem lett átgondolva, vagy olyan óriási és forradalmi koncepció van mögötte, hogy mi az egyszerű eszünkkel fel nem foghatjuk.
virkir: Amúgy tényleg meglepően nagyon jó a beépített böngészője. Arról nem is beszélve, hogy a chrome-os könyvjelzőket is simán kezeli!!
-
cimp
senior tag
válasz
szkorhetz #3053 üzenetére
A főképernyőn én is káromkodtam, h nem tudom állítani, aztán láttam egy youtube videón, hogy két újjal össze kell csippenteni és úgy állítható.
virkir: Igen ezt így van. Kénytelen voltam a beépített böngészőt használni. Viszont most megint kipróbáltam és úgy néz ki csináltak valamit mert már megjelenik a hárompöttyös menü.
-
cimp
senior tag
válasz
szkorhetz #3041 üzenetére
Nem valószínű, hogy javítják, mert MiPad -on menü gomb nem is létezik. Ez valami új koncepció. A középső az home, a bal szélső meg a tasker. Mikor megláttam azt hittem t.n szúrom magam! Akkor még a home hosszan nyomva ugyanúgy a futó alkalmazásokat hozta. Volt két task kezelő, menü meg egy sem. A chrome-ot nem tudtam asztali verzióra állítani!
-
bozarjoska
őstag
válasz
szkorhetz #3041 üzenetére
ja semmi gond csak érdeklődtem ^^
nekem működik a zseblámpa úgy ahogy eddig (csak nem visszaütött a dirty telepítés)
a menü gomb az elején még az első v6 kiadásnál csak erre volt jó mint most, de a settings - buttons alatt már lehet állítani a hosszan nyomásra hogy a menü jöjjön elő de nekem semelyik appnál se működik, egy gyerek is azt írta hogy neki a whatsappnál jön elő, ha jól emlékszem(#3040) Barthezz2
ja mert most már másféle értesítés van gondolom azért, úgy felül jeleníti meg mint ezen a képen
csak ugyebár ezt csak akkor látod ha nézed a képernyőt mert nincs sokáig kint -
kriver
tag
válasz
szkorhetz #2584 üzenetére
Ahogy fentebb linkeltem, vannak elég jó akcióik a hazai webshopoknak. A Mi3-at alig rendeltem olcsóbban kínából, mint amennyiért itthonról beszerezhető. Ráadásul 24 hónapot adnak rá. Az O+O-ra is lehet akció még. Gondolom a 64GB-os verzióból még egy darabig úgyis készlethiány lesz. Mi3-nál a 16GB-ot megtoldom egy OTG-s pendrive-val. Nem tudom elképzelni, hogy valaki napi rendszerességgel használ a mobilján aktívan 60-64 GB-ot.
-
floratm
senior tag
válasz
szkorhetz #1680 üzenetére
Megjott a powerbank és a link alapján nézve ugylátom hogy nem hamisitványt vettem. Mult héten a piston füles is ideért amivel szintén jót huztam.
Az a fülhellgató győzött meg hogy ilyen telefont kell vennem. Jól szól persze, egy equalizerrel olyan hangokat hallottam amiket eddig nem, de nem is ezért hanem hogy mennyire figyelnek a részletekre, pl a jackdugo megvan ugy csiszolva hogy az nem csuszkál a kezemböl és rácsodálkozok hogyvagy a tokja ami egy mellékes dolog csak egy gumidarab amire rálehet tekerni a zsinort és beletenni a füleseket, de még az is dizájnosan van kidolgozva és látom hogy minőségi anyagbol van megcsinálva még a tartó is.
Ugyhogy megvárom az öszt meg az mi4 et mert az kissebb tepsi.(ha csak valaki nem akarja nekem elkótyavetyélni az mi2öjét
-
s4tch
veterán
válasz
szkorhetz #2253 üzenetére
Nem kell annak frissítési alap, simán lehet telepíteni közvetlen előzmény nélkül is. Pénteken egy hét angol 4.3-használat után tettem fel a legfrissebb vagyula-féle ROM-ot, gond egy szál se. (Illetve kapásból volt gond, a böngésző nem akarta tördelni a szöveget, de töröltem a cache-t ill. dalvik cache-t és megoldódott.)
Ja, és ha fent van a cwm, akkor amíg nincs bekapcsolva a tdb, addig mindkét partícióra érdemes felflashelni ugyanazt a ROM-ot. Onnantól az OTA frissítések "keresztbe" mennek fel a különféle partíciókra (mindig a régebbit írja felül a rendszer), így mindig lesz egy működő partíciója az embernek, ha valami félrecsúszna.
Röviden az alábbit csinálnám:
- cwm telepítése
- vagyula-féle 4.8.1 flash mindkét partícióra cwm-ből -
tDr1v3r
veterán
válasz
szkorhetz #2248 üzenetére
Doing that. Mondjuk most enyhe röhögőgörcs fogott el, hogy friss boot után van 1200 mega szabad hely a RAM-ban... kicsit jobb mint a Tipóm MiExpress-es 150 megája.
Amúgy, ki milyen fóliát használ a telefonhoz? A gyári nagyon zavaró ezzel a felirattal, de nem rossz a mattsága, lehet valami ilyesmit szerzek be majd inkább.
Akku mennyit fog bírni kb?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
szkorhetz #2246 üzenetére
Antelife-ről jött, ők elvileg eredetit árulnak. De mint írtam, a mostani ROM is egy bloatware-kkel telepakolt valami, ezt szeretném lecserélni...
Amúgy elég lassú a MIUI szervere, nagyon lassan jón le a dev ROM (ezért is kezdtem el a fastbootost szedni inkább) lehet hogy most az OTA se üzemel, vagy a custom ROM miatt van valami elszarva és azért nem enged OS-ból frissíteni... mindensetre a stabil update.zip itt pihen a telón, amint meg lesz a töltöttség flashelem is fel recoveryből.
-
s4tch
veterán
válasz
szkorhetz #1731 üzenetére
Nem "erőltetjük", pláne nem többen, egyszerűen most ez van a telefonon. Kb. harmadik hete használom a telefont, kíváncsi vagyok, van-e érdemi különbség - akksiidőben, sebességben, egyes beállításokban, stabilitásban - egyik-másik ROM között. Eddig a greenmelon94 kolléga (a telefon előző tulaja) által használt, "érintetlen" multilang, majd a vagyula-féle multilang volt fent, most épp a legfrissebb stabillal barátkozom. Egyiknél sem tapasztaltam különösebb gondokat, viszont ami roppant mód idegesít, az mindegyik KK ROM-ban előfordul: amíg a gyári böngésző telepítve van, ill. nincs lefagyasztva, addig a youtube linkeket a youtube app helyett az alapértelmezett böngésző nyitja meg. Ezzel küzdök, amúgy totál elégedettség. Még egy 4.3-as androidra épülő rendszert ki szeretnék próbálni, aztán remélhetően jön a MIUI V6.
(#1740) Oppenheimer: véletlenül nem energiatakarékos módban fut a processzorod? Nálam akkor tapasztalható némi hezitálás. Igaz, fb-t nem használok egyáltalán.
-
Fredy02
tag
válasz
szkorhetz #1711 üzenetére
Mondjuk én is félek tőle, lehet inkább 64GB, most sony xperia u-m van ami szintén nem bővíthető és 8GB memória van benne összesen, hát ezzel is úgy voltam hogy elég lesz, aztán kiderült hogy *ku.*nagyon nem a problémákat többnyire usb otg meg pendrive segítségével oldottam meg. Minden esetre nézelődök tovább a beszerzési lehetőségek közt mert ez a telefon nekem nagyon bejövős így írások, képek, videók, tesztek, alapján.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
szkorhetz #1631 üzenetére
A sárga foltra a kijelző alján ami többszáz készüléken rajta van. Gyártói reagálás? Az hogy Photoshop-pal rakták a bizonyító képekre a panaszkodók (ezekhez még "bizonyítékokat" is csináltak Photoshop-os színgörbével - természetesen köze sincs a képeken láthatókhoz), meg hogy extrém szögből fotózták. Meg hogy törődjenek bele, az olyan marad, nem cserélik...
Alufóliába becsomagolva análisan helyezze fel magának a gyártó a készülékeit ez után. Az Oppo meg menjen a picsába hogy ilyet enged a kiscégének...
-
s4tch
veterán
válasz
szkorhetz #1628 üzenetére
A CM miatt engem is izgatott még a MI3 vétel előtt, de túl sok vele a gond.
Az Oppo Find 7(a) viszont nagyon vonzó dög. Élőben is gyönyörű (Belgiumban voltunk egy hétig, a koreai-japán turistáknál rengeteg Oppo cucc volt), nem is vészesen drága, csak hát méretben már a MI3 is határeset.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szkorhetz #1553 üzenetére
Nekem nem élnek meg. Messenger, chrome, index hármas is újratölt. Most átmentem a messengerbe, míg ezt írtam, újratöltötte a messengert, visszajöttem chromeba, ez az 1 tab van megnyitva, de újratöltötte és kezdhettem is előröl a hsz-t.
Azért váltottam wp-ről, mert ott is minden újratöltött, de a miui semmivel se jobb.
azt hozza 2 GB rammal, mint a wp 1GB-tal.
-
zolikaDB
veterán
válasz
szkorhetz #1545 üzenetére
Jiauy topikban 1GB-ot ír, mobilarena teszt, amit ott linkelnek, meg 2GB-ot.
A Stock nagyon tetszik Samsunghoz képest. De bekaki sztem a MIUI, igaz meglátom még. Jobban bejön, a funciók miatt, mint a Stock.
Oppenheimer: tudod mit, adok 60-at az MI3-ért és vehetsz egy Jiauy-t(csak viccöltem). Sajnos ilyen az, amikor vakon vesz vmit az ember, és annak ellenére, h ajánlják sokan, és netán funkcióiban hibátlan (tehát pl nem fagy rommá napi 8x), mégsem nyeri el a tetszésed. Sokszor kipróbálás után is alakulhat így...
Volt úgy, h annyira zavartak ezek a dolgok, h eladtam a készüléket másnap és buktam 10k-t.
Amikor sok baj volt anno a Symbianokkal (6.1 a kezdetekkor), és vettem egy Samu D600-at, annyira idegen volt, h ment a lecsóba.
De pl Iphone 3GS-nél látatlanban tudtam, h jó lesz, és utána egy Galaxy első gen már nagyon nem kellett volna (akkor még android 2.x-el talán) -
cimp
senior tag
válasz
szkorhetz #1025 üzenetére
Hát azt csak végső esetben szoktam, többnyire ha annyira nem tudom eldönteni, h mit töröljek kézzel, hogy inkább az elölről mindent módszerhez kell folyamodnom. Amik ott vannak a stabil működést nem szokták befolyásolni (én még nem találkoztam ilyennel) Így csak ha bosszant, hogy sok helyet foglalnak a cuccok és tudom, hogy feleslegesen de nem tudom mik azok, akkor csinálok ilyet. De akárhogy is ez többnyire tudatos mozdulat, és innentől visszatérek oda, hogy aki megcsinálja anélkül, h tudná mi az, az meg is érdemli!
-
drbree
csendes tag
válasz
szkorhetz #630 üzenetére
persze értem én... de ne offoljuk szét az egészet!
a lényeg az hogy egy nagyszerű készülékről beszélünk. (és a nettó 103ezerért ajándék ez a hardver (szerintem))
de az hogy kinek mi a sok vagy kevés azt mindenki eldönti saját maga...
és ami nekem nagyon fontos: hogy végre nem vagyok tucat....és nem jön velem szembe 100ilyen telefon
(minden másra ott a mastercard) -
blade zte
őstag
válasz
szkorhetz #389 üzenetére
Én már nem tervezek rendelni, mert jobbra várok (mint mindig
), de szerintem* m3.
Ha szeretnéd hogy egy év múlva se szégyenkezzél amikor a kezedben tartod, akkor az meizu mx 3. Tesztből azt olvastam, hogy a 8mp-es kamerája rohadt gyors, és hogy a képaránya könnyíti a döntött forgatásban a gépelést, persze ez nem mindenkinél lehet így, és a felbontása ebből következően is bizarr, nincs több pont ilyen képernyős telefon a marketen. Ezenkívül "csak" év eleji 8 magos samsung a procija, és még így is drágább, mint az m3.
A nyáron megjelent m2s 32gb rammal ugyanolyan szinten van gyorsaságban, 13mp-s a kamerája, szoftverben is ugyanott jár mint egy m3 (mert ugye fejlesztik folyton), van egy garmada kiegészítője, itt ott extra xiaomi fülhallgóval, és akksival is árulják. 70-75ezer (340-370 dolcsi) Ha neked jó lesz persze a 4,3-as HD kijelző, és nem túl "kicsi".
M3-at meg már a tesztből láthattad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest