-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
kriver #23849 üzenetére
A tiszta telepítést javasoltam én is. Ha valóban ugyanazt a verziót tetted vissza tiszta telepítéssel, amivel a mentést készítetted, akkor mennie kellett volna a visszaállításnak.
(#23850) Latitude: igen, megy MIUI7 alatt, de van ennél frissebb build. Link az xda-s thread 2. hozzászólásában: [link]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
kriver #23827 üzenetére
Elnézést, a mentések formátumának változásáról nem tudtam. Ezek szerint vagy megcsinálod, amit s4tch írt, vagy együttélsz a helyzettel. Észrevételekre:
- zenelejátszó sokkal jobb volt MIUI 6-ban is, mostani tényleg sz.r
- a naptárnál egyáltalán felismeri a fiókodat? Páran már találkoztak a problémával. Van, akinek a Google naptár telepítése oldotta meg a hibát, van, akinek a Google fiókból ki- és bejelentkezés.Szerk: roothoz supersu kell, link az összefoglalóban.
A 4.4-es ART szerintem nem sokat ér, bár bozarjoska szerint smoothabb volt vele a rendszer. 6.0-ban már továbbfejlesztett ART lesz az alapértelmezett futtatókörnyezet. -
s4tch
veterán
válasz
kriver #23827 üzenetére
Az jó régi
Ha azzal csináltad a mentést, akkor szerintem:
- vissza a miui5
- miui backup mentését visszaállítani
- újra menteni a programokat, üzeneteket (titanium backuppal, sms-t az előbb említett programmal)
- mentések másolása PC-re, vész esetére
- miui7 tiszta telepítése, root
- mentések visszaállításaVigyázz arra, hogy a rendszerbeállítások (csengőhang, betűméret, launcher beállítás, stb) android és miui verzió váltás alkalmával gondot okozhatnak, így ezeket én nem állítanám vissza.
-
-
bozarjoska
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
kriver #23811 üzenetére
A MIUI-s beépített Biztonsági mentés elég jó, azzal még sosem vesztettem adatot. Igaz, elég régi verzióról jönnél.
A legutolsó 4.4 multi stabil (7.1.3.0) elvileg hibátlan. A helyedben azon várnám meg a következő 6.0 alapú kiadást, jó esély van rá, hogy azt már bárkinek fogom merni ajánlani.
Ekkora frissítéshez viszont erősen ajánlott a factory reset, utána persze vissza lehet állítani az alkalmazásokat, ha kellenek.
Kijelzőcsere ügyben Digojr-t keresd a MIUI fórumon. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
kriver #23802 üzenetére
Szia,
Bár nem túl jellemző, de előfordult már sárgulás (talán két alkalommal). Ha tényleg annyira zavar, képernyőt kell cserélni...
Az emailre próbáltad már az alkalmazás adatait törölni, esetleg recoveryből egy wipe cache-t?
4.7.4?
Az még MIUI v5, android 4.4.3, nem? Azóta android 6.0.1 és MIUI 7 van. -
s4tch
veterán
Van itthon Mi3 és Hongmi is. A Hongmi sem gagyi, de a Mi3 az unibody kialakítás miatt masszívabb, és mivel vékonyabb, nem érződik nagyságrenddel nagyobbnak. Zsebben a Hongmi jobban elfér.
Ahogy Wajk írja, a Mi2s is reális alternatíva lehet, bár árban szerintem pont az éri meg legkevésbé: alig olcsóbb a Mi3-nál...
-
Wajk
addikt
Itt egy kis vizuális összehasonlítás...
A Mi3 mérete szinte mm-re megegyezik a Sony Z1-el. Azt tapperold meg élőben és el tudod dönteni nagy-e neked.
Helyedben a Mi2-t is megfontolnám ha nem tudsz megbarátkozni a méretekkel, a HW még mindig megállja a helyét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest