- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
válasz
Oppenheimer #2724 üzenetére
Nem drága az a nexus 5 120 ért?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2771 üzenetére
Amúgy most néztem asszony ZTE V970-ét, ott az 1 GB-ból még vmi 600 Mb volt szabad, pedig van a telefonon minden mi szemszájnak ingere.
Szóval ja, erősen eltérő a MIUI és stock droid memóriakezelése. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Oppenheimer #2767 üzenetére
Nagyszerű. De nekem elég a MI3 is, nem érzem, hogy nekem is váltanom kéne.
-
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2767 üzenetére
Akkor végre révbe értél?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #2724 üzenetére
Ha jo, ha nem jo benyomasok lesznek, azert irj, mi van!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #2720 üzenetére
Tavaly ota Nexus 5-ot akartam, es MI3 lett belole
Honnan veszed?
-
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #2648 üzenetére
Ha csak annyit sikerül letennem az asztalra, hogy elhúzz innen már akkor sokaknak örömet szerzek.
Nekem ez elég. -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #2646 üzenetére
1 hetig nem irtam semmit, az fel se tunt?
Nem mert olyan jól éreztük magunkat.
az biztos hogy az ismertsegi koromben nem 1 ember csodalkozott ra a mi3 "kepessegeire".
Mire? Arra, hogy nem találod az ékezetes karaktereket? -
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2644 üzenetére
Egy szóval nem mondtam ,hogy nem lehet negatív vélemény. Én is leírtam.
Csak ez a vergődés, már nem igazán tudom másnak nevezni, ez ami zavar. Ha tényleg ennyire nem boldogulsz, akkor miért kínzod magadat? -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #2631 üzenetére
ezek eleg lightweight appok a fb es fb messengerhez kepest.
Te meg felhozod az android két legratyibb appját. Az a szaros fészbúk app konkrétan lazán képes felzabálni az összes szabadon hagyott ramot, majd ahogy a rendszer takarítana azonnal lefoglalja az éppen felszabadultat.#2583 kriver
Nóóórmális?
Mi a viharnak fizetnék 50%-os felárat egy kínai belpiacos importált szutyokért?
O+O-ra meg az esetleges hitel lehetőség miatt érdemes hazánkban is nézelődni.
Barátom aki hitelre vesz felsőkategóriás telefont az más aljasságra is képes, arról nem beszélve, hogy az amúgy is pofátlanul magas árat fejeld meg még a hitelkamatával.
Mi3-nál a 16GB-ot megtoldom egy OTG-s pendrive-val
Én meg megnézlek egy családi eseményen kattintgatva a lifegő pendrive-val.
OMG tényleg ki kéne már halnia az emberiség jórészének és nem tudom, hogy ennyi racionalitásod van összesen vagy csak simán trollkodsz. -
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #2638 üzenetére
A
hülyeségedsajátos látásmódod már régen rád hagyom, de a betérőknek az nem információ, hogy van egy szem júzer, aki a megoldás keresése helyett csípőből tüzel és fosozza az egyébként tökéletesen használható rendszert. Remélem, mihamarabb elmegy a telefonod. Egy kalappal az eladáshoz. -
s4tch
veterán
válasz
Viber lightweight?
"mert nincs igazatok"
Nyilván.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Azért várd meg a MIUI V6-ot, hátha javít...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Viber és a böngésző nem annyira, de nem akarok trollkodni, ez tényleg felesleges vita. (A forráskódokat azért még megvárhatnád
)
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a 4.4.27-es ROMot hol tudom letölteni? Mindenhol csak 4.4.25-öset találok (a .27 egy fontos hibajavító patchet tartalmaz)
-
bozarjoska
őstag
válasz
Akkor lehet azt kellett volna venned, sosem késő
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #2604 üzenetére
-
Drenadar
veterán
válasz
Oppenheimer #2617 üzenetére
mert windowson is mindig mindenki ezen lovagol hogy mennyi a szabad ram...
-
zolikaDB
veterán
válasz
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Oppenheimer #2610 üzenetére
Nem tudom, mások szerint a 4.3 jó (én nem próbáltam, nekem 4.4-gyel küldték már az üzletből)
Most 4 oldal van megnyitva a böngészőben, nem tölt újra.
BTW hogy kell valakinek szerkesztésben válaszolni mobilon? Csak desktopos nézetben oldható meg?Szerk.: nézegettem pár témát, és ott a screenshotokon mindenhol 1300mb+ szabad RAM volt, úgy, hogy közben több dolog is futott. Az hogy lehet?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Oppenheimer #2606 üzenetére
Opera mini biztos nem tölt újra.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Újra szoktad indítani? Nekem újraindítás után akár 1200mb+ szabad ramom van. Az más kérdés, hogy Fb+Messenger+akármi képesek felzabálni, de...na mindegy. Lehet, hogy azért nem érint kritikusan engem a dolog, mert eddig mini pro-t használtam, na ott meg aztán a multitaszking szinte egyenlő volt a nullával (bár Super Jelly Bean-nel el lehetett érni akár 270mb szabadot is, ez ott nagyon nagy szó volt)
Amúgy meg, a hozzászólások alapján 4.3 alatt nem volt ilyen probléma, úgyhogy nyugodtan downgradelhetsz. -
tDr1v3r
veterán
válasz
Ugyanez a bajom nekem is. Neked nem töltöget újra a gyári browserben (ha használod) ha tabok között váltasz?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2601 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #2598 üzenetére
2GB, igen. Valami gebasz van nalad, vagy user error. Persze igy ertelek, mert mar szeretni nem fogod az MI3-at. Meg ha megoldodik se, psziches okok miatt.
Mint irtam, nalam rendben van. De en ugy hasznalom, h mindig minden eleg... -
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #2596 üzenetére
A Moto X miert? O+O-t ertem talan, bar nekem mar az 5" is nagyocska, pedig nagy kezem van, de azt mondom, h a picit komolyabb vas csabito lehet. Parom elismeroen hasznalja egy Galaxy Express utan az MI3-at, ha odaadom neki... Ugye minden nezopont kerdese.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Oppenheimer #2593 üzenetére
16-osra volna szükségem
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2575 üzenetére
Az atombombáért cserébe....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Oppenheimer #2570 üzenetére
szívesen megveszem
-
bozarjoska
őstag
válasz
Oppenheimer #2570 üzenetére
Add már el a kibaszott telefonodat mert kurva unalmas olvasni mindenhol hogy mekkora szar fos ez a miui...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Oppenheimer #2556 üzenetére
Miért, amikor kiadták a Mi2/Mi2S/Mi2a kernelének a forráskódját, az a támogatásuk végét jelentette?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Oppenheimer #2552 üzenetére
Nagyon szerethető a rendszer, még a faszságokkal is (a magyar ékezetes betűk pl. kiakasztanak a telefon és az sms appban, vagy ha valahol a sysui-ban megjelennek, a többit meg már részleteztem), már csak magára a telefonra is imádok ránézni, fakin písz of art az egész úgy ahogy van (módosított ikonokkal még a frissítésben módosított rendszergrafikák is koherensek számomra), de ez a MIUI rendszer így tényleg elég gáz... direkt azért vettem Mi3-at hogy kompromisszumok nélkül menjen a MIUI (Nexus 5-ön bugos meg ronda a softkey alul, nekem meg az volt a kiszemeltem eredetileg) de mégse megy. Franc, már megen kifogtam a rosszat. Nem is én lennék ha hibátlan lenne...
Nagyon remélem hogy a CM11-et követni fogja azt Android L, lefogadom hogy ott még custom kernellel és nyirbált RAM-mal is 10* jobb lesz multitaskingban mint a MIUI... de remélhetőleg a MIUI V6 megoldja minden gondom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Oppenheimer #2552 üzenetére
Ezért kellene egy AOSP rom, amivel nem lennének problémák ilyen téren.
-
morfondőr
addikt
válasz
Oppenheimer #2533 üzenetére
Mivel nem nyitott a forrás ezért a custom kernelbe úgy kell összekalapálni a drivereket! Ezért lehet, hogy nem működnek dolgok. Ha megnyitják a telót, onnantól van esély teljes értékű és hibamentes romokra. Így is megoldható, csak sok idő kell hozzá! Az előző telefonom egy Motorola Razr volt, ahol ugyanz volt a helyzet: folyamatosan javítgatták a hibákat, de egy megoldás új bugokat hozott elő és így tovább. De egy idő elteltével sikerült egész használható romokat csinálni, de azért 1-1 hiba mindig akadt!
-
morfondőr
addikt
válasz
Oppenheimer #2531 üzenetére
Azért nem látja teljes 2 gigát, mert nem gyári kernelt használ! A CM saját kernele (kexec?) foglalja le a hiányzó 147 mb-ot, de ezt le is írtam a linkelt fórumban...
-
morfondőr
addikt
válasz
Oppenheimer #2468 üzenetére
Nekem bejön, de ez ugye egyéni preferencia! Amúgy ez jobban tetszik: Blue Celcius. De ez sajnos nem elérhető a theme marketen, hekkelni meg csak ezért nem akarok.
-
Drenadar
veterán
válasz
Oppenheimer #2468 üzenetére
Tudod mindenki másra veri... Sztem nem rossz mint egy régebbi Stock android
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Oppenheimer #2461 üzenetére
A legfrisebb dev kínai. A philippines ROM-ban nem volt ennyire kevés gradient és dropshadow a gombokon és egyéb elemeken... csakhogy az meg nem sűrűn frissül (pl. a böngészőben se volt adblocker, ilyesmik), ennél meg mintha jobb lenne a RAM management valamivel. Meg csak downgrade lehetőség van visszafrissíteni, oda meg wipe kéne.
Ez és a Weather app-ban a szolgáltató (a phi-ben az AccuWeather van) illetve a beágyazott Mi-s/Baidus dolgok (pl. a zenelejátszóban valami streaming szar is van) a problémáim vele.
A vagyulásban ezek mennyire vannak kiírtva vagy módosítva? Illetve mennyire kapja a frissítéseket OTA, illetve mennyire tér el a hivatalos ROM-októl úgy általában? A magyar nyelvű GUI nem érdekel úgy kb. semennyire, de ha ezek rendben vannak akkor váltanék rá akár.
Btw csak nálam jeleníti meg kissé hibásan a magyar szövegeket az SMS app? Eltolódott ékezetes alkatrész, a helyett csillagkapus a, etc etc...
Na még egy kérdés: Azt meg lehet oldani hogy a Spotify teljeskörűen menjen a lockscreen-en? Tehát írja ki a szám címét, legyen borító háttér, etc... számot váltani és megállítani tudok, de a többi az nem megy.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #2131 üzenetére
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #2050 üzenetére
Azért is napokig kellett könyörögni, hogy egyáltalán az engedélyeket megadd a widgetnek
Egyébként amiről beszélsz, az mindenféle készüléken (Nexusok beleértve) jelentkező, android memóriakezeléssel kapcsolatos probléma, és jellemzően 4.3-4.4 frissítéseknél jelentkezik, és nem Xiaomi/MIUI specifikus. Nálam még nem jött elő, igaz, összesen 2 widgetet használok, ebből az egyik statikus. Biztos a Oneplus One mentes tőle.
Szar ügy, és ismét csak talányos, hogy miért működik nálam valami, ami nálad bukta. Tanulság: használj titanium backupot.
Két dologra gyanakszom: 1. simán kifoghattál egy hibás készüléket (ha jól emlékszem, az akksiidőd sem épp fényes; nálam 5-6 óra kijelzőidő simán összejön), 2. amit a multitaskingról írtál, az egyáltalán nem normális, mégsem tudsz a végére járni, tehát vagy lásd 1., vagy user error.
Várom továbbra is a 1+1 tapasztalatokat!
-
margithid
veterán
válasz
Oppenheimer #2044 üzenetére
Szerintem nálad valami hibás telefon lehet, mert ez azért egy 20k-s telefonnál is gáz lenne.
Másnál nincs ilyen hioba és az agyondicsért, optimalizált miui-nál nem hiszem, hogy ekkora hibákat vétenének. -
margithid
veterán
válasz
Oppenheimer #2034 üzenetére
Azért a one plus one egy teljesen új gyártó készüléke.
Én megbízhatóság tekintetében xiaomi mellett tenném le a voksom.
Nekem úgy tűnik valamiért nem vagy megelégede a készülékkel. Mi a baj? -
Cidan
tag
válasz
Köszönöm az információkat, akkor a OnePlus-nak is utána fogok nézni. Az áremelkedéssel arra céloztam, hogy mire házhoz szállítják addigra mennyire terhelődik az ára vámmal esetleg más ilyesfajta dologgal(ha létezik még ezen kívül).
-
s4tch
veterán
válasz
"az sokkal jobb telefon mint ez, sebességben és szolgáltatásokban is"
Ezt biztos tapasztalatra alapozod. Fejtsd ki kérlek bővebben!
-
Drenadar
veterán
válasz
Oppenheimer #2024 üzenetére
jól néz ki, de én mint hetero fiú biztos nem kapnék fel ilyet a kezemre...
mármint ezzel nem le*uzizni akartam azt aki ilyet vesz!!!
-
vulnrea
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2001 üzenetére
Ráérek, annyira nem sietek még egy darabig a jó "öreg" N9-es teszi a napi feladatát, csak nézegetem a kínai "csoda"-telefonokat és a Xiaomi a legszimpatikusabb
-
llaszlo
veterán
válasz
Oppenheimer #1988 üzenetére
Nem üzletet akarok rontani csak nagyon nem bírom amikor valaki ide jön mindenféle kamu szövegekkel, mert nem tudja elviselni, hogy van konkurencia és nem mindenki tőle rendel meg azt sem, hogy mást akarnak rám sózni, mint amiért fizettem.
Azért nem írtam le a kereskedő nevét (nem is örülök neki, hogy leírtad, de mindegy), mert nem akarok lesüllyedni arra a szintre amit itt bizonyos emberek képviselnek. Leírhattam volna a hirdetéséhez is mindezt meg az értékelésnél is adhattam volna negatívot. De minek?zolikaDB: Kösz a hozzászólást.
-
llaszlo
veterán
válasz
Oppenheimer #1986 üzenetére
Júniusban rendeltem. De arról nem én tehetek, hogy egy használt telefont akartak rám sózni és több, mint egy hónap volt, mire vissza kaptam a pénzem. A kereskedő meg csak hárított meg kamuzott össze-vissza, hogy az új készülék, csak épp nem volt hozzá eredeti töltő, doboz, hiányoztak a papírjai, meg még pár kiegészítő, védőfólia volt rajta meg tok.
De ez kb 10000-ből egy eset az enyém. Aztán csak azért nem tudtam rendelni, mert nem kaptam vissza a pénzem. Akik meg már átutalták a pénzt azokat sem akartam szívatni és megrendeltem nekik az enyém nélkül. Ez volt 2 és fél hete. Ennyi. Jövő héten remélem megjön az enyém is. De pont azért fontos, hogy leírjam a történéseket, hogy más is tudja, hogy mit hogyan honnét rendeljen, mert eléggé napi téma ez itt. Egy biztos, hogy attól a kereskedőtől többet nem veszek semmit sem. Pedig a legtöbben megkapták amit kértek, de van más rossz tapasztalat is. Azóta is hirdet a hardveraprón. -
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #1975 üzenetére
Üzemidőben tényleg kegyetlenül jó az a telefon, nem tudom, hogy bírták így megcsinálni.
-
margithid
veterán
válasz
Oppenheimer #1979 üzenetére
Szoftveresen azért nem hiszem, hogy jobb lenne LG.
Amúgy G2vel én is szemezek, elég jó árban van, igazából 50k alatt nem nagyon kapna az ember normális garanciával telefont, igy meg van egy csúcstelefonod, jó kamerával, jó fülessel, pár évig elégséges SOC-kal. -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #1909 üzenetére
Szerinted nincs elég bajom, hogy még tetézzem az angollal is
Azzal a fórummal meg csak annyi a bajom, hogy egy bazi nagy katyvasz az egész.
Ott már az sikerélmény ha megtalálok valami engem érdeklő témát -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #1907 üzenetére
Pont azért lenne jó ha nem egy exprt írna mert nekünk földi halandóknak igencsak keveset mondanak a hárombetűs szagkifejezések amikkel imádják teletömni a leírásokat
A MIUIhu-n van egy elég jó de ott pl jelentkezett egy olyan hiba, hogy nem bootol a 4.4 ha WSM tool telepítve van. -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #1905 üzenetére
Én se véletlen olvasgatom meg próbálom megérteni hogyan is kell downgradel-ni 4.3-ra.
Igazán írhatnál egy szájbarágós tutorialt -
tDr1v3r
veterán
válasz
Oppenheimer #1806 üzenetére
A V6 majd augusztusban lesz csak bejelentve.
-
Wajk
addikt
válasz
Oppenheimer #1789 üzenetére
a szélességét írtam a hossz pedig nincs rajta azon a képen,
a teló teteje van a képen...update: megeditáltam a képet és ha jól veszem ki:
vastagság: 8.9mm
legvékonyabb pontja: 6.7 mm
(a széle kerekített) -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1783 üzenetére
Valaki legyen szíves. Jah látom már írták a szelességet, köszi.
Igazából a vastagsága érdekelne, nem talalok róla semmit a 32kb-ra lassított netemmel.
-
Wajk
addikt
válasz
Oppenheimer #1783 üzenetére
én sem látom
Annyit tudok más forrásból, hogy a szélessége "67.5mm".
Ami elég király... -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #1772 üzenetére
Meg gyorstöltés de legalább ronda.
Vagy finomabban fogalmazva baromi jellegtelen szvsz. -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #1769 üzenetére
Na itt jobban csepegnek az infók
Snapdragon 801 @ 2.5GBz quadcore, 3GB RAM, 16/64GB models, eMMC 5.0, LPDDR3
1080p screen JDI, 3080mAH battery, 5 inch screen for the Mi4 -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #1766 üzenetére
Lájv sztrím egyelőre nincs.
Semmi jobban megnéztem. -
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #1742 üzenetére
Azt meg már írtuk, hogy fel lehet oldani azzal, ha az engedélyek között helyre teszed a program beállításait. Múltkor én is kipróbáltam, hogy 3 alkalmazás (gyári böngésző, quickoffice, viber) között váltva másolgattam oda-vissza szöveget, és ahogy a múltkorában megnyilvánuló kollégának, nekem sem töltötte újra a rendszer a programokat.
-
greenmelon94
tag
válasz
Oppenheimer #1738 üzenetére
Milliószor leírtam, hogy a működés nálam hibátlan volt.
Minden szirszarba belekötsz, nem is értem minek neked a Mi3, vegyél szifont, azzal nem kell babrálni.
Kicsit eltúloztam a "zabálást", 1,1 giga maradt szabadon pucolás után, ami számomra kicsit soknak tűnik futó alkalmazás nélkül, de a multitasking ment rendesen.
-
greenmelon94
tag
válasz
Oppenheimer #1736 üzenetére
Benchmarkokban hibátlan, játékokban dettó, aksit nem szívja, innentől mit számít, hogy mennyit eszik?
Akinek fontos a teljesítmény... a fentieken kívül tán szervert akarsz róla futtatni miközben videót tömörítesz, vagy mi?
A multitaskinggel se volt baj.
-
greenmelon94
tag
válasz
Oppenheimer #1734 üzenetére
Mégis milyen "előnyt" vársz? A tökéletes működés nem számít annak?
Két hiba volt az ami akkoriban felkapott volt a fórumon: az értesítő LED nem működése illetve a rossz vétel a két mikrofonos zajszűrés esetén. Mindkettőt direkt lecsekkoltam többször is és ezekkel nem volt gond.
Az egyetlen bibi amit felfedeztem (már ha lehet annak hívni), hogy eléggé zabálta a RAM-ot.
-
greenmelon94
tag
válasz
Oppenheimer #1732 üzenetére
Én egy hónappal ezelőttig (kb. addig volt meg a teló), mindig a legfrissebb fejlesztői multilang romot használtam és egy árva hibával nem találkoztam, benchmarkokban is rendben volt. Lehet, hogy csak szerencsém volt, mindenesetre a fejlesztői romtól való félelemnek nagyobb a füstje mint a lángja.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #1726 üzenetére
Miért ne? Semmivel sem rosszabb nálam mint a 4.3-as romok. Aki Antutu-ra veri, az is nyugodtan használhatja, 36 ezer pont felett és az M8 felett. szerintem teljesen jók a KK romok, bár én mindig fejlesztőit használok, stabilról nem tudok nyilatkozni.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #1726 üzenetére
Igen, azt lenne jo tudni, h ha vegre megerkezik nekunk is, azokra mi van toltve?
-
Roland06
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1724 üzenetére
Köszi!
Én is így gondolom! Szerintem 14-es van. (az rosszabb?)
-JXDCNBD14.0 ez van. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1670 üzenetére
Ott nem tudom valtoztatni, mert vmi olyasmi van irva, h nincs beallitva alapertelmezes...
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #1660 üzenetére
Nem érdekes, mit akarsz. A lényeg, hogy itt meg tudod oldani a downgrade-et, ráadásul nem is túl nehezen. A MIUI-ban pedig van beépített backup program, ami egy pöttyintéssel lement mindent, majd egy másikkal visszaállít. Ha nehéz a feladat, vegyél iPhone-t, és ne akarj downgrade-elni.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #1658 üzenetére
Honnan töltöd őket? Van en.miui-n teljes fórum a fastboot fájloknak meg ott rendben az miakármicsoda program, amivel könnyen felrakható a fastboot fájl.
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #1657 üzenetére
iPhone-nál, WP-nél egyáltalán nem menne. A droid vitán felül a legkönnyebben "romolható" rendszer.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1657 üzenetére
Az usb driver telepítés egyhelyben áll, a kívánt rom várhatóan 8 óra múlva fejezi be a letöltődést.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #1655 üzenetére
Visszafele szerintem Csak fastboottal mehetsz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1654 üzenetére
Nagyon jó, se az update appból, se a mi recoveryből nem engedi feltenni.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #1649 üzenetére
A kitkat mar egy nexus 7 2012 alatt se az igazi... 1GB-bol 2-300MB marad, meg nem tul smooth a rendszer...
Tervezem is, h visszarakok vmi 4.2-t, 4.3-at... -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1648 üzenetére
láttam videókat mi3-rol és tok jó volt a ramkezelesuk, nem úgy mint az utolsó jelly bean romoknak, vagy kitkat romoknak.
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #1626 üzenetére
...és a böngészős bug sem jelentkezik.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Oppenheimer #1622 üzenetére
szarazegész, 30-ért átveszem
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #1620 üzenetére
Ezt meg nem tudom, mert egyelore uton van a keszulek
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1622 üzenetére
megtettem* volna. vhogy egyik billentyűzettel sem tudok megbekulni
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #1620 üzenetére
Ez egy létező, ismert bug. Tiltsd le a gyári böngészőt, ha úgyse használnád. Más workaround nem nagyon van.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #1618 üzenetére
Hat, hogy bug-os az sw adott hw-n.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Oppenheimer #1616 üzenetére
Szerintem ez lassan garis dolog lesz, nemde?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1615 üzenetére
bocsánat a modoromert, de mostanság kezd kikesziteni a miui.
-
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1598 üzenetére
Pedig nem szívatlak.
---
Más:
Innen le tudja vki tölteni a 4.7.11-et?
Nekem csak üres oldalt hoz. -
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1589 üzenetére
No, csak a te kedvedért megtettem.
Yahoo waether fut
chromeban FB fut (szövegdobozba beírva)
FB messenger fut (szövegdobozba beírva)
gmail (szövegdobozba beírva)
gallery
skype (szövegdobozba beírva)
play store
email (szövegdobozba beírva)
explorer
tapatalk (szövegdobozba beírva)
youtube (videó fut)Kvázi azonnal vált, nem dob el semmi beírt üzenetet. 255 MB szabad RAM.
Illetve most két permission request miatt sikerült produkálnom, hogy eldobta a böngésző a szöveget. -
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #1593 üzenetére
Teheted fel egyből a stabil ROM-ot, nem kell 4.2-t használni.
Amúgy úgy olvastam, hogy a 4.3 utolsó verziója volt a legfaszább. Franc tudja, nekem a developer multilang bevált. A vagyula-féle verziót is ki szeretném próbálni, az gyakorlatilag ugyanaz, apró, hasznosnak tűnő változtatásokkal.
-
nagyúr
válasz
Ha nincs FB profilom, akkor is meg tudom nézni?
(#1588) s4tch
Mivel külön lejátszót használok, ezért még nem is néztem ilyen szempontól a telefont, mivel számomra nem releváns. -
morfondőr
addikt
válasz
Én még a helyedben megpróbálnám flash tool-al újratenni és akkor minden 0-ról indul: MIUI ROM Flashing Guide for Xiaomi Mi3
Itt a 3. bekezdést kell követni: "3. Flashing MIUI V5 and stock Android 4.2 when phone is connected to a computer"
Hozzáteszem, én még nem csináltam ezt végig, de ha kijön egy újabb stabil, akkor én is így fogom feltenni! Egyelőre nem romolok, mert most jól működik. -
s4tch
veterán
válasz
"dual bootot nem használok."
Használod vagy nem, ettől még két ROM van a telefonon... Ha szabad javasolni, flasheld fel ugyanazt a ROM-ot mindkét partícióra, utána lakd be.
-
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1580 üzenetére
Ez mondjuk igaz, bár én nem stabil romot használok, hanem a fejlesztőit.
Az lenne a legjobb, ha leírnál minden appot, beállítást, stb, és hogy miként használod a telefont. Így kiderülne, hogy más tudja-e reprodukálni a hibákat.
Nem egyszerű, de nincs jobb ötletem. Vagy neked nagyon extrémek a felhasználói szokásaid, vagy sz@r van a palacsintában és nem stimmel a telefonoddal vmi. -
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #1576 üzenetére
Két dolog:
- mindkét partíción ugyanaz a ROM van (akár különböző verzióval)? A dual bootnál okozhat problémát, ha a két partíción két, teljesen különféle ROM található, clean install ide vagy oda. Engem egyszer tréfált meg a telefon bármiféle instabilitással: amikor a két partícióra két eltérő ROM-ot tettem. Inkább hagytam a TDB-t, amíg ki nem tanulom rendesen.- amit a kolléga is ír: biztos, hogy eredeti a telefon? Mondjuk ezt feltételezem, hogy megnézted, de ki tudja.Oké, akkor ezt kilőttük. -
virkir
veterán
válasz
Oppenheimer #1578 üzenetére
Azt megnézted már, hogy biztosan nem hamisítványt kaptál?
-
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1578 üzenetére
Akkor ott vmi disznóság van. Nálam egyedül a widgetekkel van gond, bár már az is egyre kevesebb.
-
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1576 üzenetére
Te mit csinálsz azzal a szerencsétlen telefonnal?
-
morfondőr
addikt
válasz
Oppenheimer #1566 üzenetére
Másik widget-el én is jártam így, nem lehet, hogy azzal van a baj? Nekem a DashClock-on rendszeresen frissül az óra és az időjárás is. Meg mutatja az olvasatlan leveleket, üzeneteket, nem fogadott hívásokat.
Szerk: akkor a hiba az ön készülékében van!
Nekem jelenleg elég stabilan működik a cucc, pedig nem is olyan clean az install, mert korábbi romokról frissítettem fel a legújabb stabilra.
-
nagyúr
válasz
-
s4tch
veterán
válasz
Itt komoly bibi van, ennek nem így kellene működni.
-
morfondőr
addikt
válasz
Oppenheimer #1558 üzenetére
A lakatolás mellett érdemes trusted-ra tenni meg az autorun-t engedni a security centerben! Én a leggyakrabban használt appoknál ezt megcsináltam és nem töltögeti újra őket csak nagy ritkán, ha tényleg régebb óta nem voltak használva.
Szabad ram nálam sincs sok, de nem is érdekel addig, amíg pillanatok alatt betölti az appokat! Ez jelenleg így is van.fi:zi'k: DashClock-nál nálam még sosem "fagyott" meg az óra! Mindig frissül! Vagyula-féle 18-as KK van fent. Ja és valamiért megjavult az értesítő led is, most mindig jelez, pedig mikor feltettem sokszor kihagyott, de pár nap után észhez tért!
-
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1558 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. Egy idő után minden widgetnél leáll a frissíté, Legyen az BW, Gmail, naptár vagy Widgetsoid. Szintén be van "lakatolva" minden. Te melyik ROM-ot használod?
Egyébként nem az Index a hiba képen?A multitaskos problémád meg elég egyedi, bár majd én is tesztelem egy kicsit.
A szabad memória meg abszolút nem érdekel mennyi van, amíg nem okoz hátrányt, tőlem 1 kB is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged