- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
tupacamaru #20641 üzenetére
Láttam
"(XIAOMI Mi4 2GB RAM)", de valami nem stimmel, a Mi4 mintha 3GB-os lenne -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #17049 üzenetére
40%-nál a progi 850 mA-ert ír ki, az USB-s kütyü pedig 1,08 A-t.
-
petrson
senior tag
válasz
tupacamaru #17046 üzenetére
Ampere a Playen
-
calamites
őstag
válasz
tupacamaru #15778 üzenetére
Esetleg megvan még a link, hogy honnan, és milyen?
-
mizoli
addikt
válasz
tupacamaru #15290 üzenetére
Nekem egy teljesen alakkövető fém tokom van, de hasonló, mintha fém ház lenne.
Eredmény: jobban csúszik.Boken
A Nokia Here nálam bevált. -
Drenadar
veterán
válasz
tupacamaru #13664 üzenetére
igen nincs fém érzet vagy súly, de összességében minőségi
tetszik... hangzásban nem érzek nagy különbséget a cx300-tól de ez sztem az én hibám... -
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #8117 üzenetére
Nem ismerem.
Akkor tényleg érdemes feltenni az Anazont. -
llaszlo
veterán
válasz
tupacamaru #4704 üzenetére
Nem azért a 20 fillérért, de minek hozzá a hőlégfúvó?? Egyszerűen balf*sz az ürge. Nem veszi ki a rögzítőcsavarokat. Úgy meg el is hiszem, hogy baromi nehéz szétszedni.
-
vfeco
aktív tag
válasz
tupacamaru #4696 üzenetére
Itt van egy: [link]
Aránylag könnyedén kiszedte belőle... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #4359 üzenetére
Lehet, hogy benne van, én is ezt gondoltam, de a barátaim erősködtek, hogy de nem nincs benne.
Már sikerült letöltenem a flacet, továbbra is hallani. Jó hangrenszerrel nincs lehetőségem meghallgatni, úgyhogy szerintem marad így, főleg, hogy többi zenét biztosan jól játssza le.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #4292 üzenetére
Most gyorsan megnéztem, nem nagyon látszik pedig nem törölgetem. (rosszul írták) :-)
Amúgy se érdekelne, mert azt venném ami éppen teszik. Gondolom te is. Max törölgetném:-) -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #4061 üzenetére
Tényleg, amúgy ez zajszűréses? Vagy van valami zajszigetelése?
-
Drenadar
veterán
válasz
tupacamaru #4061 üzenetére
És jó is legalább?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #4058 üzenetére
De BIZTOS eredeti? Elég olcsó, csak ezért kérdem. Neked esetleg már megérkezett?köszi, akkor holnap rendelek én is egyetHrabovszki megpróbálhatod, de nem hiszem, hogy segítene. Szerintem valamit át kellene írni a Lock screenben vagy a frameworkben.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #3875 üzenetére
Valamit írnak, hogy te data partition Will be virtually split. Akkor azt hagyjam figyelmen kívül?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #3830 üzenetére
Igen. MIUI 5 alatt volt ilyen opció, de aztán a MIUI6-os frissítéssel eltűnt. De most megint visszakerült.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #3828 üzenetére
Hát hogy végre megint fel lehet venni videót 1080p-ben, v6 alatt eddig ez az opció hiányzott.
-
zolikaDB
veterán
válasz
tupacamaru #3381 üzenetére
Te vettel belole?
-
llaszlo
veterán
válasz
A pandawill mostanában kerülendő. Én épp most néztem végig az összes nagyobb webshopot. És a megbízhatókban is találtam ennyiért PowerBank-ot vagy még 1-2 dollárral olcsóbban is.
zolikaDB: Ne légy naív! Ingyenes szállítás nincs. Az úgyis benne van az árban.
Én xiaomi bluetooth headsetet keresnék. Viszont ez nem tudom, hogy eredeti xiaomi-e. [link]
Ezt a verziót csak az alin találtam meg. Olyan oldalt meg még nem találtam amit a xiaomi üzemeltet és minden termékük fent van. -
tupacamaru
veterán
válasz
Próbáld meg hogy működik-e még a kód: PandawillHungary2014
-
zolikaDB
veterán
válasz
tupacamaru #3379 üzenetére
Pontos linket kuldenel? Teljes aron is OK, ha free shippinges es eredeti.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #3309 üzenetére
Azért nem volt ilyen mappa, mert még nem indítottam el a diktafont.
Elindítottam és már meg is csinálta.
Most már 2 ilyen mappa van, mert beállítottam a telefon beszélgetés rögzítését és külön mappát hozott létre. -
Roland06
aktív tag
válasz
tupacamaru #3347 üzenetére
Az a baj , hogy a fastboot rom amit le kell szedni több óra mire lejön.(jelenleg 4 órát ír) és egyszer már megszakadt.
Van valahol gyorsabb? -
Roland06
aktív tag
válasz
tupacamaru #3347 üzenetére
Ha elindítom a fastboot -ot(hangerő le+ bekapcs) akkor USB-n a PC-vel osszekapcsolva elindít valamit (ROM) és megy lassan de nem tudom mert kínai minden szöveg. Az mi lehet?
-
Roland06
aktív tag
válasz
tupacamaru #3345 üzenetére
[link]
erre gondolsz? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #3309 üzenetére
Most létrejött magától ez a mappa.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tupacamaru #3304 üzenetére
Nincs olyan mappa még a rejtett fájlok között se.
Van egy Music mappa, de ott sem látja utána se a zene lejátszó se a csengőhang beállítás -
hriska
aktív tag
válasz
tupacamaru #2892 üzenetére
Meglesz,türelem....
Nem vagyok időmilliomos.... -
Drenadar
veterán
válasz
tupacamaru #2879 üzenetére
keresztbe mit jelent nálad? érthetően pls!
nem tudom hogy frissít eddig magának mindig megcsinálta, illetve mikor legelőször feltettem rá a multi language romot az is ment... ill most is feltette csak valamit elcseszett...
most telepítek rá valami stock romot... vajon működni fog?
és nem nem megy...
-
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #2861 üzenetére
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #2861 üzenetére
De mi volt a wakelock neve?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #2859 üzenetére
BetterBatteryStats, ha a Beállítások/Akkumulátor/Akkumulátor használatban nem látsz semmit.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
tupacamaru #2828 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok.
llaszlo
Mehetett volna egybe is. -
nagyúr
válasz
tupacamaru #2739 üzenetére
Működik.
Majd csinálok pár tesztet is. -
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #2372 üzenetére
Az megvan de kér jelszót is. Na az amiről fogalmam nincs
-
Kályosz79
csendes tag
válasz
tupacamaru #2294 üzenetére
Az egész alu. A belsejében egy vékony bársony réteg van. Szerintem nincs 1 mm a tok.
Amúgy szerintetek várjam meg a köv frissítést, hátha javul a gps vagy a korábbi 4.7.25 verziót tegyem vissza?
-
llaszlo
veterán
válasz
tupacamaru #2299 üzenetére
Nekem meg van. Még a régi rendszerből úgy emlékszem, hogy leszedtem. Ugyanaz a hang.
MIUI backup: Jelentem a híváslistát és az SMS-eket is simán átmentette. A rendszerbeállításokat már nem próbálom. Talán holnap.
Egy kis off
Arra csak nekem van igényem, hogy a naptárban be lehessen állítani azt, hogy ha van egy program, akkor ahhoz hang profilt lehessen rendleni? Pl egy tárgyalás előtt 5 perccel váltson néma-rezgő módra.
Van egyáltalán ilyen app? Bár ez alap lehetne magában a rendszerben is. -
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #2199 üzenetére
Akkor passz nem is láttam ilyet az élők között.
De ha interaktív akkor kell lennie valahol beállításainak mert pl hely adatokat is meg kell adni neki nem?
Nagy cucc az e52-ről váltás.
Ez volt férfi munka kéremszépen -
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #2194 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
tupacamaru #2161 üzenetére
Jóvanakkor, mutatok én is egyet: [link]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tupacamaru #2105 üzenetére
Nem tudom, az okosok majd megmondják ha tudják.
(#2106) virkir: Üvegfólia itt is jönni fog rá majd (meg talán full body is ha találok valahol). Csak először legyen meg a teló...
-
bozarjoska
őstag
válasz
tupacamaru #2026 üzenetére
Nem értem mit akarsz mondani de biztos
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tupacamaru #1950 üzenetére
Te is tőlük rendeltél, nem?
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #1827 üzenetére
Elindult az én telóm is Kínából, péntekre van megkérve a Fedex-es szállítás Angliából, és elvileg hétfőn ér ide. Kiváncsi vagyok mi lesz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tupacamaru #1874 üzenetére
Ezt megmondom neked én is .....spanyolországból....
-
Fredy02
tag
válasz
tupacamaru #1871 üzenetére
Tegnapig igen, ma meg nézem hogy már rendelném, erre meg a 64GB 100felett van hát @nyád
-
Fredy02
tag
válasz
tupacamaru #1762 üzenetére
Jól látom hogy fel mentek az árak elég rendesen? Ez elég szomorú lenne.
-
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #1855 üzenetére
Én sem.
Ráadásul megint el telt két nap, ráadásul odaki már a harmadikat élik és a shop-ban még mindig nincs 16GB-os, német raktárból szállítással.
Namost így a héten se lesz semmi belőle de a társak mint jó birkák várnak a csodára csak nem tudom miben bíznak.
Borítékolom, hogy a "fájdalomdíj" fólia is majd valahogy elfelejtődik a csomagba kerülni ha talán karácsonyra meghozza a jézuska a telefonjainkat.
Nekem tököm tele és már inkább áfásan is megvenném bárhonnan csak lenne. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
tupacamaru #1847 üzenetére
Az eventen megnyomkodták, attól még nincs nekik.
-
válasz
tupacamaru #1847 üzenetére
Ez fájt....
A bemutató után mindenki megfogdoshatta a készüléket és láss csodát ott készült ez a videó. -
vfeco
aktív tag
válasz
tupacamaru #1844 üzenetére
Szerintem a rizsszemű kiscsajtól holnap megkérdezem.
[link] -
vfeco
aktív tag
válasz
tupacamaru #1838 üzenetére
Köszi. Csak összedobtam.
A lényeg, hogy valóban okosan csomagolják, hogy lehetőleg átjöjjön a vámon.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
antelife-ről ~62k, csak azért kérdezem
de ott akkor ezek szerint lehetséges az áfa?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Ez a nincs VAM+AFA milyen alapon mukodik? Illetve mennyi ido alatt er ide ilyen esetben?
-
s4tch
veterán
válasz
tupacamaru #1820 üzenetére
Matt, egyáltalán nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
-
vfeco
aktív tag
válasz
tupacamaru #1820 üzenetére
Sajnos mindegyikből nem rendeltem.
Amit biztosan mondhatok, hogy sokkal jobb a fekete fogása. -
Wajk
addikt
válasz
tupacamaru #1809 üzenetére
elméletileg nagyobb gyártói kapacitást ígérnek, lehetséges, hogy nem lesz annyira döcögős az indulás...
-
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #1764 üzenetére
00 de inkább 000
-
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #1762 üzenetére
Na erre a nincs vámra kíváncsi leszek.
Addig is szurkolok, hogy sikerüljön. -
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #1760 üzenetére
Ez aztán hogyan jött ki? Én osztok szorzok nekem vagy több vagy kevesebb.
-
Fredy02
tag
válasz
tupacamaru #1756 üzenetére
A lenti dobozos képre rákeresve páran mi3s-t emlegetnek mások meg mi4 et aztán lehet hogy egyik sem. Amúgy meg hol a kamera mondjuk?
-
zolikaDB
veterán
válasz
tupacamaru #1745 üzenetére
Ami azért érdekes, mert az újabb generációkba mindig is a csúcs vas került mérsékelt áron.
-
llaszlo
veterán
válasz
tupacamaru #1698 üzenetére
Azért ennyire nem rémísztő a helyzet.
Csupán a szerencsétlen véletlenek. Tőlem kérték a személyim másolatát, vagy scannelten, hogy nem-e valami csaló vagyok és majd vissza kérem PP-n a pénzt, meg a telókat is megtartom. Lehet az is közre játszott ebben, hogy előtte rosszul adtam le a rendelést és eggyel több 16-os modellt tettem a kosárba. Szerencsére a banki limit nem volt megemelve így nem vette le a pénzt, pedig lett volna rajta annyi. A rendelés így is 1000USD felett volt és írták, hogy hozzájuk nem szokott ilyen nagy összegű rendelés befutni. Azt nem tudom, hogy a személyimből, hogyan jutottak arra, hogy nem vagyok csaló, de mindegy. eBay-nél is találkoztam már hasonlóval, csak ott fel sem adták végül a cuccost. Persze inkább refundolnak.
Aztán mire eljutottunk idáig elfogytak a telók, lett volna még Redmi 1S is, de az már hamarabb elfogyott, azt még rendelni sem tudtam. Nem tudom mit szóltak volna egy majdnem 1500USD-s rendeléshez.
Írták, hogy a hajó kb 10 nap alatt ér oda. Abban meg még benne vagyunk sajnos.
Kárpótlásul felajánlottak egy-egy védőüveget. Lehet megemlítem nekik ezt a másik EU raktárból való szállítást.Valaki segítene lefordítani angolra?
Hello,
Lehetséges lenne, hogy az EU raktárból küldjétek a rendelést? Ott elérhető az Mi3. Lemondunk a védőüvegekről is csak minél hamarabb érkezzenek meg a telefonok.
-
Drenadar
veterán
válasz
Ez milyen logikán alapszik? Attól hogy egy boltból nem tudsz valamit megvenni akkor már dobod is a dolgot? Jáj...
-
virkir
veterán
válasz
Nagyon gondolkodok rajta.
Ha valóban elkezdték rendes ütemben kiszórni az o+o meghívókat akkor jó eséllyel akár hónap végére kaphatok plusz cirka 10k-val drágábban azt.
Vagy ott a Find7a ami szintén megáll 110 környékén diák kedvezménnyel.
Mindkettő jó alternatíva, bár a Mi3 tetszik a legjobban külsőre.Oppenheimer
Na ez az, hogy nekünk a rendeléskor nem volt out of stock csak amíg tököltek addig lett az és így már hétfőn két hetet csúszunk. -
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #1695 üzenetére
Múlt hét hétfőn rendelés leadva 1k+ dodó befizetve.
Erre ezek a balfaszok megröccentek és kértek egyéb azonosítást a pay-pal-on kívül.
Mire sikerült lezongorázni mit akarnának lett péntek és érkezés helyett végre elfogadott státuszba került a fizetés.
Felvirrad hétfő amikoron még mindig sehol semmi, délutánra kiderül, hogy a német raktárból elfogyott a 16GB-os ezért hát akkor ők várnának a küldéssel.
Igéret hegyek, hogy istenbizonycserkészúttörőbecsszó a héten feladják és örüljünk mert fájdalomdíjként kapunk temperedglass fóliát.
Namost úgy tűnik, hogy vagy a dunai kalózok támadták meg a hajót amivel jön a cucc, vagy a volgai hajóvontatók sztrájkolnak de ma pénteken is ugyan ott állunk mint múlt héten kedden.
A számla kifizetve telefonok meg ki tudja merre.
Annyi nagyvonal nincs bennük, hogy ha nincs a németbe akkor küldjék a sima EU raktárból és benyeljenek 10-20 dollár szállítási költséget.
Aki intézi, vele most annyiba maradtunk, hogy ha hétfőn sem indul el akkor megpróbál töröltetni és pénzt vissza. -
virkir
veterán
válasz
tupacamaru #1641 üzenetére
Itt ha lefelé görgetsz van egy robbantott kép ahol kékkel jelölik a belét.
Arra gondolok mint váz amire ugye fel van szerelve minden. -
szkorhetz
őstag
válasz
tupacamaru #1641 üzenetére
Ez a legjobb, amit találtam, de ez sem a legjobb.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tupacamaru #1633 üzenetére
"Mi 3's 8.1mm body houses a magnesium alloy frame coated with three layers of thermal graphite." -
Petőfi Sándormi.com -
nagyúr
válasz
tupacamaru #1633 üzenetére
A váz a fém, a borítás polikarbonát(?).
-
llaszlo
veterán
válasz
tupacamaru #1220 üzenetére
Nálam csak a 48USD jelenik meg. És ha növelem a darabszámot, akkor 5-ig 33-34USD-vel növekszik, viszont 6-nál van egy nagy ugrás.
Sehol nem látok Németo.-ot. Csak egyetlen EU warehouse van az EU direkten belül.
Szerk: Nagy nehezen megtaláltam. Ott tényleg olcsóbb.
Viszont hiába adom meg, hogy onnan akarom rendelni és hiába változtatom a darabszámot, csak a Spanyolnál számolja rendesen. Érdekes. Bugos. -
petrson
senior tag
válasz
tupacamaru #802 üzenetére
a cpu verzió ok, eredeti a készülék, nem ezzel van a gond.
-
llaszlo
veterán
válasz
tupacamaru #759 üzenetére
Ha nem kopik nagyon, akkor nem gond.
Én is ezüstöt vennék. Jó lenne csoportosan rendelni, bár ahhoz kell legalább 10 rendelés. Akkor talán már 80 alatt lenne az ár.
-
llaszlo
veterán
válasz
tupacamaru #753 üzenetére
Melyik festett még?
-
szkorhetz
őstag
válasz
tupacamaru #753 üzenetére
Hogy derítsem ki neked, hogy festett-e?
Szerintem, érzésre az egész anyag ilyen színű, nem csak a felső réteg.
UI: most szedem a 4.5.9-t.
-
llaszlo
veterán
válasz
tupacamaru #751 üzenetére
Persze megírom.
Viszont az ibuygou biztos, hogy EU-n belül küldi DHL-ellel. Ha egy tokot is teszek hozzá még, akkor is olcsóbb, mint az xiaomishop.
Bár most az ibuygou elég lassú, de úgy tudom a tok kb 7USD. Legalábbis a xiaominál ennyi.Volna esély csoportos rendelésre? Akkor olcsóbb lenne még ettől is.
-
petrson
senior tag
válasz
tupacamaru #743 üzenetére
Ez az 57 $ az EU raktár, DHL expressz., EU-n belül nincs vám, sem külön áfa.
-
szkorhetz
őstag
válasz
tupacamaru #693 üzenetére
Az, hogy a chip benne van, még kevés az LTE-hez, de szerintem az SW sem támogatja.
[Képek, de nem sok.] Ha kell még csinálhatok holnap, de szerintem nem egy nagy szám a kamera.
-
Crytek
nagyúr
válasz
tupacamaru #693 üzenetére
Milyen vámolással? Azzal nem lesz semmi mivel EU-ból jön!
Lecs@: Ilyen nincs hogy vámmentesen mert más van a csomagra írva ezt csak azok találták ki akiknek átjön a vámon fizetés nélkül.Csakis a vámos úriemberektől függ átnézik-e/vámolják-e vagy sem. Ahogy kedvük van.
Gondolom ők is oylanok mint a rendőrség hogy namost mennyetek ki utra azt állítsatok meg 80 embert mert kell 50 ezer pénz. Azt ha megvan a napi/havi norma onnantól szarnak mindenre! (Kőkeményen SZERINTEM) -
szkorhetz
őstag
válasz
tupacamaru #683 üzenetére
Nekem is 8974-es van, de nyugi, nem LTE képes, majd a MI-3S.
-
Crytek
nagyúr
válasz
tupacamaru #683 üzenetére
Mondjuk az tény valóban ,hogy én igaz csak az mi2s-et néztem az kb 3-4 ezerrel olcsóbb lenne így mint Kínában + áfa stb.
És ez dlh itt van pár nap nem kell 2 hetet várni.Kár hogy Xiaomiból nincs még mi2s szinten LTE-s cucc.
"Ósdi cuccot" már nem igen akarok venni. Vagy LTE-s vagy semmilyen. MI3 még drága az én spúr világomnak! -
leslien
nagyúr
válasz
tupacamaru #674 üzenetére
honnan érdemes rendelni ahol nincs vám? innen rendelt már vki?
-
szkorhetz
őstag
válasz
tupacamaru #523 üzenetére
Inkább műanyag érzéshez áll közel. De nem kopik, nem csillog, nagyon jó érzés.
-
drbree
csendes tag
válasz
tupacamaru #235 üzenetére
sajnos én is ugyanezt az utat jártam be amit Te is! 4szer utalták vissza a pénzem és nem kaptam telefont! míg végül meguntam, és a gyorsabb utat választottam! de ezt már leírtam...nem akarok ingyenreklámot senkinek!
hogy a témába is vágjon egy kicsit! sokat autózom. engem a telefon gps gyorsasága ámulatba ejt! bekapcsolom, 1mp és a jel előállt! -
drbree
csendes tag
válasz
tupacamaru #228 üzenetére
azért én ebben erősen kételkednék a helyedben! nagyon sok kínai webshop nem is látja a terméket.. szóval nem is tudják mit adnak el neked! azt hogy őket ki veri át kint arról csak te fogsz itthon értesülni amikor kinyitottad a csomagot!
itt egy fastcardtech-es vásárlás például: (de külföldi hasonló fórumokon rengeteg fake verzióról hallani már amit eredeti áron árultak, nem egyszer a td verziót kapták meg wcdma helyett!)
http://www.youtube.com/watch?v=5EDpllOuQH0&sns=em
-
blade zte
őstag
válasz
tupacamaru #230 üzenetére
Én az előző xiaomi fórumban megszokott oldalakat nézem, ahonnan mindenki vette őket.
-
blade zte
őstag
válasz
tupacamaru #228 üzenetére
De ugye valaki rendelt innen már?
A legutoljára ilyennel próbálkozó bolt (10 dolcsival többért adta mint amennyibe kínában került volna) elég hamar csődbement, és azthiszem felvásárolták, most egy a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged