- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
Csak utána kéne olvasni..
Main Features :* Water resistant (IP67)
* 30-day standby power
* Sleep-cycle smart alarm
* Fitness monitor & sleep tracker
* Running MIUI Android 4.4 and above
* Unlock your Mi phone without a password
* Stylish band options (incl. wrap-around and leather)Details :
* Input Voltage : DC 5.0V
* Battery Capacity : 41mAh
* Cell Type : Lithium Polymer
* Input Current : 25mAh (TYP)
* Alloy Body Dimension : 36*14*9 mm
* Alloy Body Shell Material : Polycarbonate
* Wrist Strap Material : DowCorning TPSiV
* Metal Face Material : Magnesium Aluminum Alloy
* LED Notification Light : Blue, Green, Red, Orange
* Adjustable Wrist Strap Length : 157mm ~ 205mm
* Compatible with Xiaomi Mi4 / Mi3 featuring Bluetooth 4.0És még info itt: ibuygou.com-ról
-
s4tch
veterán
-
Viszont az Mi3S-nek már komoly konkurenciája lehet... Arról nem beszélve, hogy jó pár európai országban is hivatalosan forgalmazzák (viszont Mo-n pont nem) és az is nagyon pozitív, hogy gyárilag CyanogenMod van a telefonon, aminek ki is adták a forráskódját. Szóval a Xiaomi felkötheti a gatyóját.
-
petrson
senior tag
Szívás, de ha azt veszed, a 16Gb így is "csak" 90 rugó. Ennyiért ajándék tokkal, cerkával, fóliával szerintem megéri, erősen gondolkodom egy ilyenen..
Az a baj, ha kintről rendeled vagy megúszod a vámot, vagy nem. Ha nem, akkor fizethetsz kemény 30%-kal többet az alapárra. Az úgy már 100 felett lenne sajna. -
vitezlejszlo
őstag
Az enyém most lesz 2 éves júliusban, a kollegámé augusztusban. Mindkettő T-től vett telefon. A voltak rossz példányokat még nem hallottam, de ha igen akkor ez a kettő lesz az!
Ami külön szép, hogy bár elvileg az enyém korábbi, mégis class 3-as a cpu-ja a kollegámé meg 0-ás, magasabb is neki minden clock-on az alapfeszültsége gyárilag
Remélem xiamiauval nem lesznek ilyen bajaim
l
-
vitezlejszlo
őstag
Kollégámmal van 1-1 S2-es, esik-kel, borzalmas, 1 hetet nem tud folyamatosan menni, mert SOD-ol (gyári és ciánnal is), 5 percenként kötelező rábökni, hogy felébred-e még, vagy mehet a restart
De komolyan... és mindkettő ugyanazt ugyanúgy csinálja.... de mindegy is hétvégétől új időszámítás kezdődik
-
barackle
tag
Egy korábbi hozzászólásomban már írtam: xiaomishop.hu-ról. Nekem eddig pozitív tapasztalatom van vele, és ismerősöknél is mindig minden rendben volt. Ráadásul amikor én vettem, akkor a számlázási adatok kitöltésénél vétettem egy hibát, amit csak később vettem észre, postán visszaküldtem az eredeti számlát (előzetes egyeztetés után), és azonnal küldte is a javítottat.
-
vicces1
aktív tag
Hát szerintem, ha itt az általad említett "lepattant" készülékeket akarod sztárolni, akkor rossz helyen fórumozol!
Mondhatnám a klasszikust: "hogy már mindenhonnan megjött ez a teló ahová a többi még el sem indult"
Persze, ha Te a hanggal akarsz trolkodni, akkor mindent bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest