- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
tDr1v3r #13981 üzenetére
A kábel szétágazás előtti része textilezett, a szétágazástól szilikongumi, de nem a nagyon vékony tipus. A Jack dugónál és a szétágazásnál erősített, ezeken a helyeken van egy 3 mm körüli rész, ami gumi, ebbe csatlakozik bele a textiles kábel. A vezérlő gombok picit lehetnének nagyobbak, helyesebben jobban kiállhatnának. A fülbe illeszkedő rész nekem nagyon jó, ez az első, ami nem esik folyton ki
Nem tűnik gagyinak, az egésznek elég minőségi megjelenése van. A hangja megfelelő, gondolom nincs nagy különbség a Piston2- höz képest. A mikrofon is megfelelő, nem kell ordítani, hogy hallják.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #13813 üzenetére
Ahogy írtam, nem tölti újra az oldalakat normál használat alatt (csak gyári böngészőt próbáltam). Van, hogy játék mellett is megtartja. Launcher újratöltés nincs.
Ami könnyen ki tudja lőni az összes appot a háttérben, az a Refocus használata.Buvana először indíts el egy rootot igénylő appot. A Biztonság app engedély alpontjában lesz.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
tDr1v3r #13749 üzenetére
" sőt, az exemnek WP van "
Értem már miért csak az exed.
Nekem exemnek szifonja volt, sose volt téma, neki megfelelt. Utána kipróbáltam én is, nekem nem jött be, nem nyújtotta amit kell.
De pl pont most tervezek édesanyámnak beújítani egy i4S-t.(#13761) tDr1v3r Nekem speciel ne ma userekelle, de nem is a rendszerrel van bajom. Nekem nem jön be ennyi, fentebb írtam a többit.
Nekem az iPhone nácikkal(ahogy rekop mondta) van bajom. Akiknek az alma szent és sérthetetlen, minden más szar, a gugli lopja az ios-t, az android meg egyenesen a legrosszabb dolog ami az emberiséggel történt. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #13757 üzenetére
Láttam már hasonló nagy Samsung fanokat is, sőt, a múlt héten az Android off-ba bejött egy akkora elvakult Xiaomi fan, hogy az még nekem is sok volt. Na meg ott vannak azok, akik szerint a Sonyk hibátlanok, ott csak júzer error lehet... De egyik sem tűnik olyan jelentősnek, mint az Alma fanok. Vagy csak a hírük nagy?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #13754 üzenetére
Én a valóságban csak egy embernek szaroztam az ájfonját, a legjobb barátom volt és megtérült azóta Androidra.
Azon kívül annyit mondok, hogy nekem ingyen is csak azért kéne, hogy eladhassam drágán.
De itt más, azt elismerem. Mondjuk a tegnapi dolgot pont nem kellett volna olyan halálkomolyan venni, ilyen sokszor van akár Android-Android között is.
Olyan meg igenis van, hogy valaki többnek érezze magát az ájfontól, vagy hogy azzal menőzik, hogy neki már megvan a legújabb. Nekem az ilyen videók elrettentő példák: [link] Megmondják a tutit, hogy menők lesznek az iPhonetól (bár egy csöves már nem lenne az). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #12969 üzenetére
Értem, hát akkor várunk, ha úgy döntesz. Erőben Mi3 erősebb, de a Mi4i kompaktabb, ami ha jól emlékszem nálad fontos szempont.
Mindenesetre itt már legalább kint vannak a forráskódok, úgyhogy innentől kezdve nincsenek szoftveres akadályok... (Persze Mi4i-nek is kint lesznek, ha hihetünk a Xiaominak.) -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #6064 üzenetére
Ezek szerint azóta se kapcsolta be? Akkor minek neki?
Én meg feltettem a hivatalos angol/kínai verziót. Tényleg smoothabb, bejön. Google installer-el telepítettem az alapvető Googles cuccokat, így jó is.
Írtátok, hogy hülyén fognak megjelenni az ékezetes karakterek. Hát nem nagy szám, annyi, hogy előtte meg utána van egy plusz szóköz, lehet vele élni.
Annyi, hogy MiCloudban nekem engedélyezve volt az SMS-ek és a híváslista biztonsági mentése, de nem akarnak visszaállítódni. Másnál is van ez a baj?
-
Zophia
csendes tag
válasz
tDr1v3r #5205 üzenetére
ha jól tudom cserélhető az aksi is MI2S-ben(nagyobbra) ami nem hátrány
kamera? láttam MI2S képeket youtuben,ott azok nem voltak rosszak,viszont a MI3nál olvastam fokozatos pozicionálást,ami nem fogott meg. Esetleg javították?Mi3 mellett valóban az szól,h erősebb,és szoftvertámogatást tuti kapni fog,a másiknál meg a sok főzött rom
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #5184 üzenetére
"Lassabban töltenek be az appok miatta"
Én ilyet nem vettem észre, csak a gyári appoknál, arra meg nem kéne, hogy kihatással legyen...
Google alkalmazások közül nem mindegyikkel van bajom.
YouTube jó
Google+ jó
Google now jó
Play Áruház fekete marad
Google beállítások na itt van az általad leirt hiba, de ezt nem használom.zolikaDB CWM-mel lehet váltani az aktív sytemet. Alkalmazásokat, stb-t csak akkor gyaluld le, ha gondok vannak vagy lassú a telefon, amúgy nem muszáj.
Szerk.: és fanatikus tag lettem!
-
-
llaszlo
veterán
válasz
tDr1v3r #4882 üzenetére
Pedig szerintem nem bonyolult felrakni. Megnéztem pár videót, meg a képeket a csomagolás beljesén és nekiláttam. Én először csináltam ilyet. Azon kívül, hogy kicsit ferdén raktam fel semmi bajom vele. Egyelőre a gyakorló fólia van fent. Ha ez elhasználódott, akkor cserélem.
Egyébként nem tudom, hogy mit vársz ennyi pénzért. Egyértelmű, hogy karcolódik egy műanyag lap semmi extra. A Nillkin meg az Mi tempered jóval erősebb és keményebb anyagból van. -
djula
aktív tag
válasz
tDr1v3r #4510 üzenetére
Nekem 1S-em van, most tervezem lecserélni MI3-ra.
Valóban voltak ilyen gondok zenelejátszó simán bezáródott a háttérben, sőt gyakran a billentyűzet is amikor éppen írtam. Viszont a legfrissebb (43-as) rommal ezek a problémák megszűntek, teljesen jól használható lett.
Remélem nem kezdődik ez előröl miután váltok MI3-ra... -
Drenadar
veterán
válasz
tDr1v3r #4516 üzenetére
Nah most én eleve nem használok olyan appot, ami tulajdonképpen böngészőben is elérhető...
OKé, lehet hogy az app 1%-al kényelmesebb de kb azt tudja mint a böngészős változat, kivvée mondjuk jó fb messenger.És persze az is oké ha több TAB van nyitva a chromeban, akkor többet eszik, de szerintem praktikusabb a webes felületeket használni, mint mindenre letölteni egy appot (főleg, ha az tényleg csak annyit csinál hogy azt látod amit a böngészőben is... minek? )
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tDr1v3r #4510 üzenetére
Nekem restart után, majdnem 1,3 Giga. Ha csak pár app fut (Tunein radió, file kezelő, névjegyek) akkor is 900 marad. Ha sok mindent nyitogatok és én szoktam kidobálni amiket épp nem használok vagy söprök akkor sem volt még 650-nél kevesebb. Gondolom nagyban befolyásolja ki milyen alkalmazásokat használ és mennyit futtat folyamatosan. Mivel én mindig söpröm ami ne nem kell, nálam nem jelentkezik a hiba. Nekem nem sok van extra app (12). feltéve, mert mindent tud alapból ami nekem kell. Ezenkívül nem tudom, hogy számít e valamit, de én amit csak lehetett mindent kiszedtem az automatikus indításból.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #4174 üzenetére
ööö izé biztos.
igen, ki van írva, hogy, on the way. De néhány dolognál nem lesz kiírva, olvasd el ezt:
22. How can i track my order if i have nothing about my order?
You need email your transaction id from paypal ,and order information to support@ibuygou.com,ibuygou will email you tracking no via email.
23. I have an Ibuygou account,but i can not see anything related to my order from ibuygou?
You need to email your Ibuygou account email address and order info to support@ibuygou,we will add the order under your Ibuygou account.Szerk.: jééé, elértem a 200 posztot és tag lettem.
ruszi_tomi Mx3-ban semmiképp ne gondolkodj, akkor már inkább mx4, ha jól tudom 290$-on fog kezdeni a 16GB verzió.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #4096 üzenetére
Ettől még lehettek hibák... Nekem nem indul újra a launcher 7 tábor megnyitása esetén sem. Én a helyedben újratenném az egészet, de te tudod...
Mindenesetre én épp most rendeltem meg a Piston2-t ibugou-ról. Először megörültem, hogy van egy 10$-is kuponok, aztán kiderült légy, hogy az csak 310€-s rendelés felett érvényes.
-
s4tch
veterán
válasz
tDr1v3r #4090 üzenetére
"Upgrade volt"
Tehát frissítettél. De hogyan?
Nem a telepítésnél szokott probléma lenni, hanem a telepítés során elkövetett, nem feltétlenül észlelt hibák miatt a használat során jönnek elő a problémák. Lehet, hogy azért működik így a rendszered (és adott esetben másoké is), és húzod le a rendszert, mert úgy gondolod, mindent jól csináltál, ergo csak a rendszer lehet hibás.
Nálam a v5-v6 váltás zökkenőmentesen ment: készítettem mentést (miui backup + titanium segítségével), leformáztam szépen a rendszert, feltelepítettem a frissebb ROM-ot, visszaállítottam a programokat titanium mentésből, az üzeneteket és az asztal beállításokat miui backupból, beléptem újonnan a fiókokba, létrehoztam újra a böngészőben a könyvjelzőket, stb. Az a tapasztalat, hogy különböző programverziók között a mentések (ill. az "otthagyott" adatok wipe nélküli frissítésnél) hibát okozhatnak. Ezt persze a gyártó nem feltétlenül kommunikálja, pedig kéne.
-
-
cimp
senior tag
válasz
tDr1v3r #4080 üzenetére
Ezt én sem értem! Mi bajod a V6-al? Használod, vagy láttad már egyáltalán? Nekem az van fent mióta kijött, semmi bajom vele!! Mármint hibák terén semmi. Az hogy vannak dolgok amik nem úgy lettek megvalósítva ahogy én szeretném az más kérdés. Tableten tényleg egy kalap f.s mert töltést nem jelezi a led színével, egy idő után úgy laggol, hogy már nem is megy....
De Mi3-on nekem semmi bajom vele. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #4080 üzenetére
Hallod, te nagyon v6 ellenes vagy. Szerintem egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek mondod.
Fejvadi nézz meg egy gyári Androidot (pl egy Nexus 5-ös). Nézd meg, higy néznek ki abban az alkalmazások. Nézd meg a kinézetet. Minden, ami máshogy néz ki a Mi3-ban, az a MiUI felület. Igen, tulajdonképpen a MiUI az a felhasználói felület.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tDr1v3r #4078 üzenetére
Köszönöm a választ.
Azért kérdeztem rá, mert ha felteszek egy Launchert akkor ott mutatja ahol a MIUI-t és azt is Launchernek írja.
Ki is lehet választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett ami elindul. Gondoltam, hogy ennél jóval mélyebben van beépítve a rendszerbe, de azért kíváncsi voltam mi is az igazság, hátha mást is érdekel. -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tDr1v3r #3607 üzenetére
Én a XIAOMI Shop-tól rendeltem, mert:
Legalább 10x telefonáltam és mindig ugyan azzal a sráccal beszéltem.
Mivel nem ismertem a telefont, sok kérdésem volt. Mindenre nagyon korrekten válaszot.
Mire megvettem mondhatni igen összehaverkodtunk. Meg is beszéltünk minden apró részletet és megkértem alaposan nézze át mielőtt elküldi. Gondolok itt a külsőre is. A legapróbb karc, folt, illeszkedés, feszes gombok, stb. Feltelepítette szépen a Magyar softvert, bombabiztosan csomagolta és másnap reggel már itt is volt a futár. Én rákérdeztem a garanciára és teljesen megnyugtatott, hogy higgyem el semmi probléma nem lesz. Még arra is rákérdeztem, mi van olyankor ha az aksi kinyiffan, mert ebben nem egyszerű a csere. Pillanatok alatt orvosolja, ha ilyen gondom lenne. Rákérdeztem, garancia időn túl is? Persze, volt a válasz, csak természetes az már nem ingyenes. Nekem ez megnyugtató volt és nagyon korrekt hozzáállás minden téren.
Számomra fontosak ezek a dolgok is. -
s4tch
veterán
válasz
tDr1v3r #3595 üzenetére
Hát akkor szopóka, ez a hét ilyen lesz.
A stabil verziókat használóknak pedig itt a legfrissebb, mai verzió.
-
cimp
senior tag
válasz
tDr1v3r #3429 üzenetére
Nekem elsőre totál használhatatlan volt, pl az akkumulátor ikon négyszer jött fel egymás mellett az értesítési sávon és mind a négy hülyeséget mutatott. Minden fc-zett... wipe után viszont gyakorlatilag hibátlan! Eltekintve attól a két-három esettől mikor nem sikerült felvenni a hívást. Időjárás is megy, fc nem volt. Csak hiányzik az üzenet pop-up, meg még egy-két megszokott kényelmi funkció, ami remélem csak "még" nincs benne és nem örökre hagyták ki! Szóval szerintem nem olyan vészesen rossz, hogy nem ajánlott felrakni.
Na a memóriakezelésen is húzhatnak még a fiúk mert egy idő után eléggé el kezd fogyni a szabad memória. De ettől még nem állt le.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #3426 üzenetére
A mindennapi használat közben nem futtam bele bugokba. De az igaz, hogy kevesebbet tud, majd ha nem csak developer verzió lesz belőle, addigra csak visszarakják bele azokat a fícsöröket.
az új képed szerintem csökkenti a tekintélyed, az előbbi komolyabb volt. De ez személyes vélemény.
Ui: nahát, túlléptem a 100 hozzászólást és "lelkes újonc"-ból "kvázi-tag" lettem
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest