- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
k.kristof #31583 üzenetére
Lehet írtad, de MILYEN ROM-od van teneked? Ja látom, MIUI.HU
Az utolsó ROM-ot teszteltem, nekem simán ment és ott volt a kapcsoló az értesítési sávon.De ha MIUI.HU van, akkor van TWRP-d is. Menj ki TWRP-be és ott az MTP menüben kapcsold be az MTP-t és dugd USB-n PC-re. Ha akkor sem látja akkor a PC-d okozza.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
k.kristof #31580 üzenetére
Nálad van a gond, nálam megjelenik:
2.
Próbáld meg esetleg hogy Play áruházból leszeded a QuickShortcutMaker nevű appot, keresőjébe beírod hogy usb, utána com.android.settings/com.android.settings.usbsetting-est választod, kirakja az ikonját, ezzel megnyitod az usb beállításokat, mivel mass storage mód nincs így a médiaeszköz(MTP)-t választod, utána értesítési sáv lehúzás után hátha megjelenik aminek kell.
3.
Hátha más is belefut hasonlóba. Megoldás:
1. Telepítsétek a MIUI USB settings appot:https://play.google.com/store/apps/details?id=co.vincze.usbsettings
2. Fejlesztői eszközök alatt engedélyezzétek az USB hibakeresést.
3. Csatlakoztassátok a telefont PC-hez USB-n.
4. Indítsátok el a MIUI USB settings alkalmazást és válasszátok a "Try again lehetőséget".
5. Ha minden rendben megy, engedélyezni tudjátok az MTP/USB Mass Storage módot. -
Milestone2
nagyúr
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
k.kristof #28568 üzenetére
Akkor nincs gond, nem hangzik rosszul.
Ettől függetlenül nálam a héten marad az AICP. Épp ma írta a fejlesztő, hogy tud a nightlyk elmaradásáról, de jelenleg nincs otthon, így nem tudja javítani. Remélem azért a hét végéig sikerül.darthsmoke igen, az eltérő képarány, vagy az alkalmazások tabletes (kicsit más) kinézete miatt is.
-
s4tch
veterán
válasz
k.kristof #26584 üzenetére
Hát testvérem, azt pont leszarom... Viszonylag beállt, hogy merre közlekedem, és ott jellemzően van wifi. Egy viber üzenetet, e-mailt meg el lehet küldeni akár edge-en is. Persze nem lenne gond, ha lenne b20 a következő telefonomban, de távolról sem prioritás.
(#26585) Tomi_Ohl: majd a Mi Note/Mi Note Pro helyzete lesz ezért érdekes: azokban különböző proci van. Lehet, hogy a Note Pro titkos tipp lesz: nagy tárhely, fasza audio alrendszer, és sokáig támogatott processzor, hmm...
(#26588) Fejvadi: na, az papíron tényleg zsír telefon. Fém ház, jó méret, infra, sd kártya, elég RAM, amit akarsz. Igazából az akksija lehetne nagyobb, és az audio alrendszere semmi extra, de ha van rá egy jó ROM, akkor általános használatra még egy darabig bőven megfelelő lehet.
-
Mr.C
őstag
válasz
k.kristof #26336 üzenetére
Az Index ciikéből idézve:
"A Quadrooter néven emlegetett sérülékenység – elméletileg – a Google Play Áruházból megvett programokkal nem kerülhet a mobilokra, szóval aki nem telepít külső forrásból (.apk fájlból) appokat, az élvez némi védelmet."Szóval ha külső forrást használsz, akkor para, egyébként meg a play, ha kis delay-jel is (mert ugye 0-day sebezhetőség), fog a play store-ba olyan algoritmust implementálni, ami ezeket kiszűri. Aki pla-yen kívül él nincs nagyobb veszélyben, mint egy jailbreak-elt iOS-es tulaj.
-
Mr.C
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
k.kristof #26175 üzenetére
Tessék, telepíthető Xperia billentyűzet.
-
s4tch
veterán
válasz
k.kristof #23881 üzenetére
Lehet, hogy csak törölni kellene az alkalmazás adatait, vagy a cache-t. Egyébként nálam a stabil MIUIHU megy, amióta kijött, és alapvetően elégedett vagyok vele, az utóbbi tiszta telepítés óta az akksiidő is "megjavult", az utóbbi héten simán megvan az 5 óra kijelzőidő két töltés között.
(#23882) gyurex17: rég került szóba a HTC One M8
Állat jó telefon, ha nem zavarja az ismerősödet, hogy nem lesz rá hazai garancia, olcsón kap jót.
-
vampire17
addikt
válasz
k.kristof #23448 üzenetére
Stabil MM alapu ROM:
Egyelore funkciojat tekintve jobb a legutobbi fejlesztoiknel:
- Material animok nem akadnak (Tomi
)
- Ertesitesek megjonnek
- Mi Band (2.0.1 szoftverrel) ertesitesek (egyelore) megjonnek
- Fenyerzekelo szenzor mukodikNalam ezek szoktak a legfobb gondok lenni.
Egyelore nem talaltam olyan bugot, ami engem erintene.
Ami a kerdes, hogy akkuban mit fog tudni, de az majd csak par nap mulva derul ki...
Ha valakinel meg vannak jellemzo hibak, irja le, es megnezem, hogy javitottak-e.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
k.kristof #21964 üzenetére
Az se rossz időtöltés. Mint régen.
Wovbagger az installer és az engedélyek megadása rád nem vonatkozik, mert 4.4.4-et használsz.
Ha az adatokat sem tudod törölni, esetleg recoveryből próbálj meg egy wipe cache-t. Ha ez nem oldja meg, akkor jó eséllyel wipe data-ra lesz szükség (=factory reset).janakbacsi esetleg itt próbáld meg: Beállítások / Rendszer / Fejlesztői lehetőségek. Itt kéne lennie egy skip screen lock vagy valami hasonlónak.
Más: a Teamwin csapat kiadta a 3.0.0-s TWRP-t. Elég nagy változások vannak benne, pl új téma, új AOSP alap és különféle nyelvek támogatása. Mi3-ra egyelőre nincs kint, de szerintem nem kell sokat várni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
k.kristof #21947 üzenetére
Arra is van már MM
Igaz, csak ha fordítasz magadnak. De 5.1.1 van kész formában is. Azt mondják, jó SD-vel elég gyors (data partíció sd-re lett helyezve). Én csak lassúval próbáltam...
Nekem amúgy most CM11 van a mini pro-n, elég jól fut.
Mr. C na igen, ott régebben én is fordítottam. De a Resurrection Remixre rákeresve nem találtam semmit. Egyelőre várok, mert az előző posztomra se válaszoltak.
laci laci a MIUI MM-féle partícióra tettem fel, tökéletes.
batabe nem találkoztam ilyennel.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
k.kristof #21922 üzenetére
Nekem a besárgult kijelzőt 1 hónap alatt cserélték ki, mert Kínából kellett újat rendelniük. Viszont mivel ez nem garanciális javítás lesz, így lehet érdemes több lehetőséget megnézni. Én miuihu-n rákérdeznék digojr-nál és talán ő is megér egy kérdést : [link]
Aztán amelyik a leggyorsabb vagy legolcsóbb.. -
heidricha
őstag
válasz
k.kristof #20906 üzenetére
Ellenben egy kérdés:
nálam a gyro és az iránytű kb használhatatlan. Az iránytű MIUI alatt is két naponta elhangolódik, de itt konkrétan össze-vissza mozog, gyro meg kb. nincs. Néha működik, néha mintha nem is lenne. Csak CM-re jellemző, se MIUI, se Ivan nem csinálta sosem.. -
heidricha
őstag
válasz
k.kristof #20900 üzenetére
Nekem pl. volt már. Nem gyakori, ha az lenne, nem használnám. Eddig arra fogtam, hogy egy-két dolgot tuti átállítok a kerenelben. Hát most semmit, és várok...
Nekem eddig egy kivétellel a Chrome alatt fagyott le. Egyszer az asztalon hagyva, csak akkor vettem eszre, mikor felemeltem, mert kellett volna. Ez utóbbi rosszabb. -
kárátékutyá
őstag
-
bozarjoska
őstag
válasz
k.kristof #20822 üzenetére
Kernel Adiutor
Hogy melyik menüpontban kell kikapcsolni már nem emlékszem de nézegesd át van benne sok beállítási lehetőségCPU Hotplug-nál keresd!
-
heidricha
őstag
válasz
k.kristof #20810 üzenetére
Ha a "kernel adiutor"-ral letiltod az MPDecision-t, akkor azonnal elmúlik.
A következő nightly hosszabb idő óta végre teli lesz cancro specifikus kernel update-ekkel.
Ha MIUI-t használsz, miért olyan fontos a 6.0? Nekem pont a pucér robot kell, és persze a látható méretű statusz sor. A CM13 pedig már most is jobb, mint a 12.1 valaha volt. (legalábbis ameddig volt kedvem követni)
-
mizoli
addikt
válasz
k.kristof #20810 üzenetére
Én láttam. A kislányomé is laza, ő táncikálni szokott a telefonnal töltés közben. Te is?
Tomi
Akkor már értem, miért mondja a "kapitány", hogy nem sajnálja, csak fogy
"a legjobb az ár-érték-romolhatóság aránya"
TelitalálatFejvadi
Nem pontosan idéztem, úgyhogy várhatod a jogdíjatLaybee
Ha beáztatod, mint én, megkerülöd a lelki problémát -
Fejvadi
nagyúr
válasz
k.kristof #18183 üzenetére
Köszi, Tomi közben már meg is válaszolta.
(#18184) Tomi_Ohl
Az is jó ha témázható. Erre számítottam.
A legjobb az lenne, ha létezne rá OxygenOS.(#18191) mizoli
Azt hiszem, fel sem teszem. Túl puritán és sok mindent kellene telepíteni, hogy annyit tudjon mint a Miui.(#18192) Tomi_Ohl
Miért nem próbálod te ki. Te már rutinos vagy én meg csak szerencsétlenkednék kétszer annyi ideig. -
-
-
batabe
senior tag
válasz
k.kristof #16979 üzenetére
én is ettől félek... azért a jó (Lollipop) funkciók terén le van kicsit maradva. amit nagyon szeretek - és ha valaki megmondja, hogy ezt hogy lehet elérni miui-n, megköszönöm:
- locksreenen, illetve a lehúzott értesítési sávban pl bele tudok olvasni az emailbe, és akár egy gombnyomásra törölhetem, anélkül, hogy meg kéne nyitnom Gmail-t, vagy az üzenetkezelőt.
- smart locksreen - pl hely alapon tudom a lockscreen zárási módját szabályozni. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
k.kristof #13935 üzenetére
Én meg olyat láttam benne, ami meggyőzött, hogy ne tegyem fel
Más: kipróbáltam a legújabb CM-Cancro-t. Nagyon gyors meg jó, tudom ajánlani azoknak, akiknek nem kell tengernyi beállítási lehetőség. Nekem ez kevés volt.
Úgyhogy jött vissza a PAC, de gondoltam, felteszem ezt az Xperia modot. Na ezzel már több baj volt. Egyrészt kisebb felbontásra lett tervezve, másrészt néhol az volt az érzésem, hogy 4:3 képarányra. De ezek lettek volna a kisebb bajok, viszont a RAMhasználat eléggé megemelkedett, a telefon meg melegedett (eléggé, biztos a Z4 módosítás volt, abban melegszik így a Snapdragon 810). Reboot se segített, úgyhogy mégegyszer legyalultam és jött föl a sima PAC. Boot után ez is kezdett melegedni, de aztán levettem a töltőről és mostmár jó.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
k.kristof #10381 üzenetére
+1, szerintem is sokkal szebb a Mi3, dehát kinek a pap, kinek a paplan.
zolikaDB mindegy milyen kamera appot használsz, egyikben sem megy rendesen a HDR. Mi logó bal oldalon - kifagy, Mi logó jobb oldalon / állítva - fél kép fehér lesz jóformán.
[KgP].Robot tedd le a telefont, mondjuk egy fél órára, közben ne nyúlj hozzá. Utána meg kell nézni, volt-e deep sleep, illetve milyen wakelock futott.
Szerk: az azt jelenti, hogy 4 és háromnegyed órát ébren tartotta valami.
-
floratm
senior tag
válasz
k.kristof #9987 üzenetére
"Csak a jobb szélső képernyőn ne pakoljon a legalsó sorba jobbra ikont, mert mindig létre fog hozni egy új képernyőt a MIUI
"
Ez egy szerintem nagyon hasznos funkciója. A 3 fő képernyöre osztottam el azokat az alkalmazásokat amiket gyakran használok. Nem szeretem a zsufoltságot, csak néhány dolog van legelöl amit gyakran használok.
ha letöltök valamit a storebol amit lehet hogy nem is tartok meg, ne szemetelje má' nekem tele az asztalt, az ilyeneket edugom valahol hátul összepakolva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft