- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz anderledani #17960 üzenetére
Próbáld meg Greenify-t, hátha az "elaltatja".
Én mondjuk nem nagyon hiszek benne, de van wakelock detector, bár kell hozzá root is.
Egyébként szerintem rendszer program okozhatja, próbál meg minden háttérben futó programot kiiktatni, ami boot után fut azt szedd le és úgy nézd meg, hogy merül-e. Legjobb a gyári visszaállítás lenne, használd így egy napig, így mennyire merül. -
mizoli
addikt
Mi3-on Lolli alatt vagyok, nincs semmi gond. Próbálj valami wakelock blocker-t használni.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem, nem volt ilyen.
És melyik CM12-t próbáltad? A hivatalosat, legalább szeptemberit? Annál nem hiszem, hogy gyorsabb.Fejvadi te aztán biztosra mész a telepítéssel.
Elég lenne egyszer feltenni + wipe cache is.Közben töltöm a kínai MIUI-t, megnézni. Azért cserélem le a MIUIHU-t, mert tegnap kijelentkeztem Mi fiókból és elkezdett bootloopolni, gondoltam, akkor már egy másik verziót teszek vissza.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
eriador84
csendes tag
válasz anderledani #17803 üzenetére
Szép telefon,de az az 1860-as akksi...
-
mizoli
addikt
Ez az "egy időre elbúcsúzom" azt jelenti, hogy ismét veszel egy Mi3-at?
Szia. -
Fejvadi
nagyúr
Az egy szép telefon, gratula.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #17660 üzenetére
Orosz verzió, több módosítással, a MIUIHU-val együtt a legmódosítottabb hetente frissülő MIUI kiadás.
Az 5.1-es MIUI portolás meg valahogy senkit nem érdekel. Kicsit mondjuk másféle munka lenne, mint egy akármilyen lollipop ROM felépítése, egyik fejlesztő jelezte is, hogy nem lenne kedve az előforduló errorokkal foglalkozni. Másik probléma, hogy ezek a dev-ek legtöbbje nem is szereti a MIUI-t mint ROMot.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr.C
őstag
válasz anderledani #17538 üzenetére
Kínában ünnep van, ezért lesz csak jövő7en,.
pontosabban: Ősz Ünnep (Mid-Autumn Festival Holiday)
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
blod001
tag
válasz anderledani #17463 üzenetére
Szerintem nem nyújt annyival többet egy Mi4c, mint MI3. Van bármi olyan, amit MI3-on nem tudsz megcsinálni, de MI4-en igen?
Amúgy nálam eltűnt a gyári videólejátszó MIUI-ból.
-
Mr.C
őstag
válasz anderledani #17463 üzenetére
nem tudom, mi élvez nálad nagyobb prioritást a játék, vagy a telefon?
Oculus időpontja is csúszhat, ára is, forgalomba se biztos, hogy egyből eu is kap belőle vagy mittudomén... Én megvárnám a riftet, mert nem égető, hgy legyen egy új telefonod, mert a MI3 még mindig jó. Ha égető lenne akkor megértem, hogy kell egy telefon nekedsudo rm -rf /*
-
vampire17
addikt
válasz anderledani #17429 üzenetére
En Mi3/4 eseteben mar nem remenykednek.. De A csucskeszulekek (Mi note Pro, Mi4c) megkapjak.
(#17432) Fejvadi: Na igen, csak a Mi note Pro sztm mar eleve fel volt keszitve 5.1.1-re.
De nyilvan remenykedni lehet
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz anderledani #17324 üzenetére
Akkor viszont nem értem az egy évvel öregebb, kicsit rosszabb hardverű mi4 miért drágább / ugyanannyi?
sudo rm -rf /*
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #17318 üzenetére
Ibuygou.com-on már elő lehet rendelni, szállítással kb 84.500. Nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz anderledani #16917 üzenetére
Nalam tiszta telepitessel ment fel a 7, nincs is rajta WSM.
Attettem ART-ra, fullra laggolt, haldoklott a rendszer, play, insta, fb el sem indult, lefagyott. Bar lehet, h kellett volna egy 'Adatok torlese'. -
Fejvadi
nagyúr
válasz anderledani #16566 üzenetére
Ez lesz a mostaniban [link]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #16296 üzenetére
Az összes ROM, mi jó Mi4-re, jó Mi3-ra is.
bozarjoska állítólag innen van az eredeti link. Páran már kipróbálták, szóval biztos jó.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #16184 üzenetére
Megyek is tölteni
TWRP-ben file manager-rel, vagy gépről áttolod adb-vel, esetleg csinálsz egy flashable zip-et.
-
barackle
tag
válasz anderledani #16119 üzenetére
Köszi a tippet, azért majd szétnézek, hátha valahol maradt elfekvő készlet.
-
barackle
tag
válasz anderledani #16117 üzenetére
És elég stabilan tartja a telefont rossz minőségű úton is? Mennyiért adták?
-
vikla007
aktív tag
válasz anderledani #14855 üzenetére
htcfanboys.com/download/acid/?action=list&folder=98641
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #14063 üzenetére
Nálam van.
Kamera kétszer nem akart csatlakozni a hét alatt.
Fejvadi tudtommal systemet nem töröl a MiRecovery.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz anderledani #14063 üzenetére
Nekem a kamerát dobja el néha. A gyárit is, hogy nem lehet a kamerához csatlakozni, meg a Lenovo Camerát is.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #13928 üzenetére
Nem. Miért tenné?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #13926 üzenetére
HDR bug, de az minden lolli ROMon (HDR befagyasztja a kamerát, ha balra van döntve a telefon).
CM-CANCRO-n asszem javították a hívás bugot, de nem vagyok benne teljesen biztos. PAC-en biztos nincs, és ez többet is tud.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #13905 üzenetére
Az lehet most a legújabb audahadi-féle forrásoktól, legújabb Temaseknél is fennáll a probléma, de sima CM-CANCRO-nál nem. Itt PAC-en se.
-
k.kristof
őstag
válasz anderledani #13896 üzenetére
A changelogot elnézve sem valami izgalmaas az e hezti kiadás, lehet, hogy kihagyom...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz anderledani #13896 üzenetére
Gyorsabban is merül szerintem és melegszik is.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #13891 üzenetére
Mokee-t pont nem követem, mert nincs rendes XDA-s fóruma (csak general discussion). Nincs benne call bug (SOD), úgyhogy a nightlyval sem jársz rosszul.
Aztán ha feltennéd, írj, hogy már jók-e a vissza gomb nyomása utáni animációk, vagy hogy okosodott-e február óta (ha emlékszel még rá akkoriból).[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #13874 üzenetére
Hm?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
VD
őstag
válasz anderledani #13603 üzenetére
-
mizoli
addikt
válasz anderledani #13452 üzenetére
Ne mááá...
Sztem csak a háttérkép miatt gondolod, erősen befolyásolja a kinézetet, de van lollipopós is[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #13425 üzenetére
[link]
Elég sok a MIUI hater arrafelé
Gondolom várnak a Xiaomira.mizoli mondod ezt te, aki v5-ön vagy. Amúgy ez is a v5-ös launcher, Look like MIUI 6 témával. A MIUI6-os Express launcher FC-t dob lollin.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #12938 üzenetére
Pontosan, kernel adiutor talán a legjobb rá. Sok opció van benne és még a dizájn is material.
-
bozarjoska
őstag
-
petrson
senior tag
válasz anderledani #11954 üzenetére
Ahha, hát nálam ez kb egy cm. Én 50-55-re saccolom így, akkor kb jól gondoltam, mennyiért menne el.
Jaja, z3c nekem is bejövős, méretre, alakra pont ideális lenne, csak félek a Sony "betegségektől"
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #11651 üzenetére
Nem találtam hozzá, telón meg csak azt írja hogy bug fix
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11635 üzenetére
Új kernel van bennük.
5.1 alapúak.
Mobiladatok nem működnek.
Valakik videólejátszási problémákat is említettek.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11559 üzenetére
Xperia appok: [link]
Téma: [link] (ebből Resurrection-höz legalább v2 ajánlott, ott csak a v1-et lehet letölteni, újabbat meg kell venni (vagy nem muszáj))
A képen is látható naptár FC-n kívül minden működik, ahogy kell (az is működik, csak néha dob FC-t)[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11454 üzenetére
De, már kint is van az 5.4.3 kínai verzió.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11376 üzenetére
Egyelőre 404-et mutat... Remélem délutánra fönt lesz, és hamar meg tudják majd csinálni az 5.1 alapú RR-t
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11249 üzenetére
Úgy értem, ha nekem 5 órából 4 és háromnegyeded deep sleepben van, akkor már nem nézek wakelockok után. Merthogy nekem ennyi volt. Ha neked hosszabb wakelockok vannak, akkor ott valami egyéni probléma van.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11245 üzenetére
Nekem deep sleep ment ott is. Onnantól kezdve meg nem érdekes a wakelock.
-
Madoc
veterán
válasz anderledani #11236 üzenetére
Google play szolgáltatásokkal van gond.Nemcsak itt hanem Nexus-on is.De csak a főzött romokkal,google által kiadott stock rom-nál nincs ilyen hiba.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11239 üzenetére
Akkor csak nem olyan vészes a dolog. Mondjuk asszem olvastam XDA-n már ilyen alarm wakelockról, de nem nagyon volt rá válasz.
boken akkor az valami Gapps probléma lehet szvsz.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11236 üzenetére
Mondjuk Wakelock detectorral nem néztem, de deep sleepel rendesen.
boken már megörültem, hogy van egy új ROM
Az akkor érdekes, másnak tudtommal nem indul újra.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Madoc
veterán
válasz anderledani #11156 üzenetére
Na az jó kérdés. Belaktam a romot ahogy szoktam,finomhangoltam a programbeállításokat, és amikor minden működött akkor gondoltam nézek akkor rá működő kameraprogit,találtam is egyet de nem tetszett a kinézete. Gondoltam megint megnézem a gyárit amit csak lefagyasztottam-és mit látok?:elindult.Play-ről feltettem megint a google camerát és már az is jó.Tanácsot ezügyben nem tudok adni mert véletlenül jöttem rá hogy mégiscsak működik. Pa gapps-ot használtam[link] pico modulap package
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz anderledani #11151 üzenetére
A 19.-eiben jó a kamera!! Először fc-zett,de állítgattam valamelyik google appot és egyszercsak elkezdett működni rendesen!azota is jó.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11151 üzenetére
Pont most jött ki az új verzió, és valami olyan van a changelogban, hogy camera bug fixed... Próbáld ki, hátha!
-
Madoc
veterán
válasz anderledani #11134 üzenetére
Közben felment a pa gapps pico ez jó! Most állítgattam be mindent.Szuper rom!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11093 üzenetére
Mondjuk én USB-OTG-t nem szoktam wipe-olni, mert minek
Minimal Gapps-ot használom
Az új lollipopos Z3 billentyűzetet használom
De szerintem ezeknek semmi köze hozzá.
Mások is írnak néha hasonló kamera problémákról. Úgy, ahogy megint másoknak az iránytű nem működik (főleg az indiaiaknak). Van, aki arra következtet, hogy azért, mert egyes telefonok más (olcsóbb) alkatrészekből lettek összerakva (pl csak az indiai változaton van Gorilla Glass, többin DragonTrail).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11089 üzenetére
Gyári kamera és Google kamera is működik, de nekem Xenonon is működtek.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11054 üzenetére
Wakelock korlátozó nincs, mobilnet nincs, de WiFi van. Nekem így az üzemidő kb a MIUI szintjén van.bocs, azt hittem, nekem írtad.cjvt3o de ha letiltom a felébresztést és az ébren tartást is, akkor nem akadályozhatja meg a deep sleepet, szóval nem kéne merítenie annyira a telefont. Az kicsit más tészta, ha nem kikapcsolt képernyőnél meríti ennyit.
szente deep sleepel a teló? Mert ha igen, akkor lehet, hogy más a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
válasz anderledani #11054 üzenetére
Mobilnet a gyakorlatban relatíve kevés, mert szinte egész nap wifi környezetben vagyok.
Nincs semmi wakelock korlátozás (a rendszer alapértelmezéseken felül).
Ha egész nap használnom kell a telót (bekapcsolt display), akkor nagyjából 1 nap (picivel több).
Ugyanakkor ez egy november végén vett eszköz, szóval friss, ropogós aksi, néha nem tudok aludni a zihálásától, még lélegzik, mint egy káposzta a hűtőben.
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #11033 üzenetére
Soon... Elég tág
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11030 üzenetére
A lollipopot ígérték, tudtommal nem mondták, hogy zárt béta, vagy fejlesztői verzió. A tapasztalatokból kiindulva ez náluk a zárt bétát jelenti.
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #11030 üzenetére
Ja.. Úgy mint hogy kiadják még tavaly a forráskódot stb stb... Szokás szerint nem tartják be amit ígérték, meg sem lepődök
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz anderledani #11023 üzenetére
Ha tesztelik vélhetően elérhető lesz majd rá, inkább erről volt szó.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11023 üzenetére
Én igen.
Remélem tényleg megkezdik a lollipopos MIUI6 zárt bétáját a hónap végén, és remélem az is szivárogni fog.llaszlo ez csak lollipopra vonatkozik.
A WiFi bekapcsolódás probléma még érdekes, nem találkoztam még vele.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
zolikaDB
veterán
válasz anderledani #10968 üzenetére
Mokee és XenonHD ROM-okban, amik 5.0.2 alapúak, hívás közben nem működik a kijelző.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10869 üzenetére
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10859 üzenetére
Napi szinten használom a Google kamerát mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Más: azért elég durva ez a maximális teljesítmény mód... Állandóan 2.3-on pörgeti mind a négy magot... Ennek megfelelően úgy megy a GTA, mint még soha, eléggé melegszik is, és baromi gyorsan merül... 40%-kal kezdtem el játszani, egy óra múlva kikapcsolt a telefon (pedig épp egy elég nehéz küldetés végén jártam! ).
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz anderledani #10859 üzenetére
Másik kamera app?
Nálam ezt (hasonlót) pont MIUI alatt csinálta.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10769 üzenetére
Az is lehet, hogy az magától is visszacsinálja (pl Ivan AOSP magától visszaparticionál).
Szóval konkrétat nem tudok, végülis +1 zip felflashelése nem nagy dolog, ha biztosra akarsz menni. Annyi biztos, hogy ha így maradnak a partíciók, akkor a MIUI-t is csak recoveryből szabad frissíteni.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10767 üzenetére
Nem kell visszacsinálni, legtöbb lollipop ROMhoz úgyis kell. Amihez meg nem, annak se baj (legalább felfér a teljes Gapps csomag).
Amúgy vissza lehet csinálni, egy másik zip kell hozzá.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
válasz anderledani #10734 üzenetére
Legyen igazad. Ha lesz, kipróbálom mindkettőt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10716 üzenetére
Akkor XDA-n írj ezzel kapcsolatban. Holnapig biztos nem tudok semmit.
BTW böngésző, galéria, naptár ott is material dizájnos, mint CM-en/Mokeen, vagy a régiek vannak?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10712 üzenetére
Ezek szerint tényleg a Gapps teszi fel a varázslót.
Kamerának működnie kéne, érdekes, hogy neked mindig problémád van. Ilyenkor a Lenovo kamerát szokták ajánlani.
System wipe tudtommal nem kéne, hogy visszaparticionáljon, szóval lehet.mizoli ezek szerint a dátum/idővel együtt aaz országot is lekéri, esetleg SIM kártya szerint választ nyelvet.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10710 üzenetére
Varázsló nincs az nem baj (AOSP-n sincs, csak akkor, ha gappsal telepíted), de az fura, ha még a nyelvet se kellett beállítani... Több beállításod is megmaradt?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10708 üzenetére
Gondolom nem fért rá. Az egy dolog, hogy a zip hány mega, de valószínű durván tömörítve van.
Xda-n meg press thanks if I posted something useful[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz anderledani #10700 üzenetére
Ha megcsinalod, en szivesen vennek egy pontrol pontra leirast magyarul linkekkel. Akar mehetne miuihu-ra.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10700 üzenetére
Igen, ha minden igaz, úgy mennie kéne.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10698 üzenetére
Smoothabb állítólag, több opció van benne, Layers theme engine (állítólag jobb). Kamera működik elvileg.
Látom rátaláltál hol van XDA-n a ROM, azért nem írják a reparticionálást, mert lesz ilyen meg olyan verzió is. Egyelőre kell, méghozzá így.
Telepítés: CWM-ben formázz mindent (sd-t nem muszáj) majd tedd fel a repartition zipet. Ezután mehet fel a TWRP és a XenonHD.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #10600 üzenetére
Csináltam egy wipe cache, wipe dalvik cache, fix permissions "kombót" és most jó.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #10572 üzenetére
Most felflasheltem az xposedet és megint jó a kamera. Az újraindításhoz lehet valami köze.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10570 üzenetére
Érdekes, nálam működik. Kop-kop-kop.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10563 üzenetére
[link] le is van írva mely modulok működnek biztosan.
Fejvadi iSheep Hunter, az jó lenne
Amúgy errefelé elég sok iPhone ellenes van, néha benézhetsz.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10560 üzenetére
Vagy csak az egyik modul. Nekem is van Xposed és működik a kamera is.
Fejvadi észrevettem, hogy megjegyezték a neved az iPhone fórumokon.
-
zolikaDB
veterán
válasz anderledani #10543 üzenetére
Google kamera és Cyanogenmod kamera is megy szépen.
-
zolikaDB
veterán
válasz anderledani #10519 üzenetére
-
markussandor
senior tag
válasz anderledani #10431 üzenetére
semmi jelentősége, hogy melyik systemre telepítesz...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10476 üzenetére
-
mizoli
addikt
válasz anderledani #10456 üzenetére
34-es V5 alatt nekem éjféltől reggel 7-ig 2-4%-ot szokottt merülni, ha a hálózat és a wifi ki van kapcsolva. (Repülőgép üzemmód).
Ha semmi nincs kikapcsolva, akkor 5-6%-ot merül.Ja igen, gyenge a térerő.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz anderledani #10456 üzenetére
Az egyebekben van "aktív" sáv.
Változó, hogy mennyit és hogyan merül. Van, hogy nap közben alig merül. Aztán van, hogy éjszaka merül 7-8 vagy akár 10%-ot is máskor meg csak 1-3%-ot. Nem tudom, hogy mitől van ez. Én mindig a legfrissebb kínai verziót használom.
-
morfondőr
őstag
válasz anderledani #10446 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy mobilneten jobban merül, mint wifivel, ha utazom és gyakran vált tornyot az is húzza az akksit, és ha gyenge a térerő az is akkuzabáló. Ezeket nem mutatja semmilyen akkufigyelő alkalmazás,de érdemes számba venni!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
llaszlo
veterán
válasz anderledani #10438 üzenetére
A gsam batteryt tedd fel. Az normális grafikont ad legalább. Bár még mindig nem tudom, hogy mi az az aktív sáv benne ami nálam éjszaka megjelenik.
-
bozarjoska
őstag
max az első kép fura a többi szerintem nem, na mindegy ha a decemberi jobb volt hát tedd vissza azt
amúgy nekem a májusi volt a legjobb amikor vettem (8 óra volt a kijelzőidő 2 nap alatt) visszatettem még tavaly év végén és meg se közelítette már (max 5-6 óra)
tedd fel a romot miflashel, ne tegyél fel semmit utána és használd úgy, aztán egyesével tedd fel a programokat és nézd meg melyik a hibás -
fi:zi'k
nagyúr
És mi változott azóta?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #10440 üzenetére
Ja azt lehet látni hogy használtad de hogy mennyit, meddig és mire azt nem, így nehéz megmondani hogy most nagyon merül e vagy sem
-
s4tch
veterán
válasz anderledani #10440 üzenetére
A 3. screenshot alkalmával kb mennyi időt ment a kijelző?
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #10438 üzenetére
Még jó hogy ebből semmit se lehet megtudni mennyi ideig volt bekapcsolva a kijelző? Mi hány százalékot használt?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #10282 üzenetére
ITT
Én még a 01.29-es verziót használom BTW.Más: úgy tűnik, a Temasek és a XenonHD tényleg nem indul újra.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz anderledani #10265 üzenetére
Vidéken vagyok, céges képzésen, és itt nincs lehetőség wifire. De ez így gáz, baromi nagy hiba.
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #10147 üzenetére
Most wipeoltam, és felflasheltem újra a globalt, most már jó az eredmény ott is.
-
s4tch
veterán
válasz anderledani #10145 üzenetére
Franc tudja. Lehet, hogy csak nem kapcsoltad át a procit performance módba. De ne foglalkozz túl sokat az antutu pontszámmal, csak ha a valós használatnál is tapasztalsz problémákat.
-
s4tch
veterán
válasz anderledani #10142 üzenetére
A xiaomi.eu-s brigád nem készít stabil ROM-okat, "csak" fejlesztőit.
(#10143) anderledani: azt, hogy a recovery nem engedte felülírni magát. (A global stabil ROM-ban benne van a mirecovery, ami elvileg települne egy ilyen ROM telepítésekor.)
-
llaszlo
veterán
válasz anderledani #10096 üzenetére
Ilyen nekem is volt. A wakelock nem mutatta ki. A gsambattery-nél láttam, hogy állandóan be van kapcsolva a kijelző. Vagy legalábbis azt jelezte és elég durván merült. Végül végiggondoltam, hogy mit telepítettem. Az egyszerűsített MIUI screent. Nem tudom már, hogy mi a neve amiben a nagy ikonok vannak. Azóta töröltem és minden OK.
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #9756 üzenetére
Felraktam a 480dpi ARMV7a-t de továbbra sem nyitja meg.
-
s4tch
veterán
válasz anderledani #9728 üzenetére
Nekem sem működik. Ezt ráadásul valószínűleg hiába jelented, a gugli keretrendszer hivatalosan nem része a MIUI-nak.
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #9733 üzenetére
Na valaki?
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #9728 üzenetére
Teljes újratelepítést csináltam, továbbra sem jó, más nem tapasztalta? 15.2.6-os MIUIHU rom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest