-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plinksd25
tag
válasz Drenadar #9410 üzenetére
Nekem nem volt ezzel veszíteni valóm így nem i nagyon érdekelt. Azelőtt nem is hallottam erről a márkáról. Csak az árát néztem meg de akkor már sejtettem hogy valami nincs rendben. Nem is lepődtem meg annyira mikor kiderült hogy nem eredeti pedig annak a tesztvideójàban látható készülékkel összehasonlítva nincs eltérés külsöre, a rom kinézetében sem, a menüben sem. Csak hát belül nem az van... De ezt leszámítva a párom S3-as telójához képest nagyon gyors és stabil. Nem rossz így ez a telefon, ha mrgszűnik ez a hangszóró probléma meg is tartom de mindenképp veszek egy eredetit. Azon csodàlkozom inkább hogy ilyen jó másolatot tudtak csinálni
[ Szerkesztve ]
-
plinksd25
tag
A cpu z szerint 1000mah akksi van benne... Az emag-on talàlható mi3 ugye nem klón? Mennyire jó egyébként ez a teló? Vannak hibài? Megéri a 90et?
[ Szerkesztve ]
-
plinksd25
tag
Remek..nem került pénzembe, cseréltem simán. Mit tudok ezzel kezdeni?
-
plinksd25
tag
fastboot módban mit kellene látnom? hangerő- és power gomb egyszerre nyomtam majd bejött ez a kínai nyelvű recovery féleség..
Így hiába dugom gépre a miflash nem látja[ Szerkesztve ]
-
-
plinksd25
tag
Sziasztok! Van egy ilyen keszülékem amire megpróbálták feltenni a magyar nyelvű romot de sajnos nem járt sikerrel. Újra indult az mi-recovery de folyamatosan csak tölt amíg le nem merül a telefon, nem reagál semmire. Be se lehet kapcsolni.. Meg lehet menteni vagy dobjam a kukába? Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest