- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
truupi
csendes tag
Na értem, kösz
Igen, erre a szűziességre így utólag visszaolvasva rájöttem én is, de már nem tudtam leszerkeszteni onnan
Had fogalmazzak akkor úgy, hogy a MIUI-tól nézve egy számomra sokkal pure-osabb android, de funkcióinak sokaságát tekintve tényleg nagyon messze van tőle. Elnézést
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Mi3-at használok OFF topikja.
Én meg azért választottam, mert Xperia Z2-t akartam venni, ami drága, Z1-nek meg szar a kijelzője meg a hangszórója, szóval az se lett volna jó választás... Így hát lett Mi3, amivel még spóroltam is, hogy hamarabb váltani tudjak Sonyra
Bár már nem biztos, hogy meg fog történni
tupacamaru rosszabb színhűség (legújabbaknál már jó), hajlamos beégni
-
Tomi_Ohl
veterán
Az lehet, de ha kikapcsolom a Dolby-t, akkor ugyan a basszusok már nem lesznek olyan hangosak, de a zene többi része ugyanúgy behalkul. Arra gyanakszom, hogy ezt nem lehet teljesen kikapcsolni.
Másik problémám az SOKP-val, hogy magasabb a RAMhasználata, mint pl az RR-nek. -
Igen, ismerem. Egyrészt szeretnék lte-t a jövő miatt, másrészt ilyen gép már van a családban; legyen más is
Azért licitálok, hogy ne legyen drága.
Nagyon-nagyon fiatal cég (<fél év) és ráadásul igen olcsó. Ez így együtt nagy rizikó a befürdésre az én ízlsemnek. Befuccsolnak és cseszheted az esetleges garanciádat...Ráadásul Neked is O+1-ed van, mit ajánlgatod a Sáomit
(#12585) Ájvé @ Greenify nagyon jó, használom is Ikszpózeddel karöltve (nem az asszony gépén). De Google szolgaáltatások részleteit nem tudod vele kiiktatni
-
UC-n sok erdekes ficsör van; amit nagyon utalok benne az a nem tesre szabhato kezdölap. Ott kb 4657 app sorakozik, amelyeket a kutya se kert es nem lehet oket törölni. Söt, ha nem deaktivalod szemfülesen mind, akkkor folyamatosan spammelnek a frissiteseikkel
Viszont gyors, allithato adatforgalommal (legalabb is reszben), oldal elötöltessel, szep, jol olvashato fonttal, butitott feszbukk verzioval (keves mobilnethez/gyengebb telohoz nagyon jo).
FIUI ROM-ot hasznalt itt valaki? Csak Kitkatt van belöle (4.4.4), de erdekelne...
-
Tomi_Ohl
veterán
Oké, nézek majd.
De neked eddig nem OPO-d volt? Vagy Nexus 5?Egy-két helyen valóban mintha alacsonyabb lenne az fps (kb. mint MIUI 6-on a gyorskapcsolók lehúzása), de a rendszer elég pörgős (mondjuk még 5.0.2-n 0.75-re voltak állítva az animációk, most alapból 1.5-re voltak, de levittem 1x-re, viszont így is gyorsabbnak tűnik, mint 5.0.2). Nálam marad ez most egy ideig, amíg nem találok jobbat.
Ez a képernyőzár forgatás bug valami miatt minden CM alapú ROMban benne van, nem tudom, miért olyan nehéz ezt megoldani, de szerintem nem is foglalkoznak most vele. -
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Van egy-két plusz dolog, mint a képernyőzáron időjárás kijelzés, meg amiket maga az 5.1 nyújt, de FM nem működik. Igazából hátránya szerintem nincs a frissítésnek, de ha ez a feleségednek lesz, őneki szerintem mindegy.
Egy dolgot kifelejtettem, 5.0-s ROMok nem akartak MTP-ben csatlakozni a géphez, ez simán csatlakozik.
Amúgy ez a changelog: -
Tomi_Ohl
veterán
Köszi, meg is nézem.
Ha esetleg valakit érdekelne, mi változott:
Changelog
Fix daylight savings time rules for USA and Europe (_that)
Allow mulitple overlays for popup boxes (Dees_Troy)
Add pattern style password entry for decrypt (Tassadar)
Keyboard improvements (_that)
Update AOSP base to 5.1 (Dees_Troy)
Reduce theme count to 5 and rely on scaling (Dees_Troy)
Various scaling improvements (Dees_Troy)
Improved handling of resources in the GUI (_that)
Make scroll bar size proportional to list size (_that)
Allow scoll lists to render without a header (_that)
Make console scroll per pixel with kinetic scrolling (_that)
Support styles in XML to reduce XML size and improve consistentcy (Dees_Troy)
Various other fixes and improvements (mdmower, bigbiff, codelover, etc) -
Tomi_Ohl
veterán
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Igen, elég stabil, nincs vele semmi baj. Ha már nyalókáztatni akarod, akkor ezt ajánlom.
És igen, jól tudod az egyéb merülést. Az tulajdonképpen a számolási hiba, annyival többet merült, mint amit a telefon kiszámolt, hogy merülni kellett volna. (na ez is elég bonyolult megfogalmazás lett)Fejvadi a WSM törlő tudtommal az Android/data mappán belül a WSM mappájában van. Na ugye ehhez nem jó a MiRecovery.
-
Tomi_Ohl
veterán
Suli elvégzése után valami ilyesmi vállalkozás beindítására gondoltam, csak itt Szlovákiában. (amúgy szép, hogy m-xiaomi.hu, aztán közben egy csomó telefont árulnak ott más márkától
)
FejvédőFejvadi lehet, hogy direkt olcsóbban adja itt, mert úgy gondolja, hogy innen kevesebben találják meg. -
llaszlo
veterán
Az a távolság érzékelő. Közben megnéztem az Mi-n sincs kivágva csak a sima fólián.
calamites: Neked milyen tok van rajta? Meg tudnád mérni, hogy ezzel mennyivel vastagabb a készülék? Mármint a tokkal. Mert most van egy frankó csíptetős tokom, de lehet, hogy ezzel már nem férne bele kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest