- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #5996 üzenetére
Hát nem ezt mondtam? Semmit nem tudok az Xposed-ről még. Ezek szerint össze is kevertem valamivel. Valamelyikőtök beszélt valamilyen ROM-ról, szerintem.
Meg is van, te beszéltél itt (#5895) Tomi_Ohl
Ezzel kevertem hirtelen össze.(#5894) Fejvadi na látod, ez a az AOSP, a Cyanogenmod pedig ennek a továbbfejlesztett verziója (kinézetben ugyanaz), amire volt az a téma, amit a hétvégén találtál.
-
Tomi_Ohl
veterán
s4tch, petrson érdekes, nekem nem csinálja. Általában 3-5 (jelenleg 6) lap van megnyitva, háttérben a Viber fut (és néha a Facebook). Nektek nem lehet, hogy túl van töltve a RAMotok?
Ájvé igen, ez a gyári, nem is azért kérdeztem, hanem azért, hogy megbizonyosodjak róla, jól értettem-e, amit mondott.
Na kié lesz a 6000. hsz?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #5995 üzenetére
Tessék? Most mi van? MIUI-nál maradhatsz attól, hogy felteszed az Xposed-et.
És egyáltalán nem nagy ördöngösség feltenni, mert kb ugyanúgy kell, mint a WSM-et, amihez meg már értesz.
Szóval nem értelek, hogy ezt most hogy értetted.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem kéne a memóriában maradnia gyári beállításokkal is? Fő folyamatként fut a háttérben (v5-ben ezt ki lehetett kapcsolni, és olyankor már csak "gyorsítótárazott háttérfolyamatként" futott, ha épp nem voltál benne - ezeket lövi ki elsőre a rendszer, Fő folyamatokat pedig csak nagy szükség esetén). Nekem 3 hónap alatt talán 3-szor indult újra a launcher.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz #65577472 #5984 üzenetére
Elég profi módon átcsomagolják, még tán ellenállóbb is lesz, mint az eredeti.
Mondjuk az vicces, amikor a videóban egyszercsak minden kommentár nélkül elkezdi eszeveszetten a földre dobálni a csomagot (mindenesetre átjött miért csinálta)Fejvadi Xposed is megy MIUI6 alatt, még ha nem is teljes kompatibilitással. Én az Immersed Statusbar modult használtam. App Settings nem tudom, mennyire menne, de az is elképzelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz ruszi_tomi #5967 üzenetére
Én ezt rendeltem, csak akkor féláron volt akcióban.
Szerintem olyan mint amit te linkeltél.Bármelyik nap megjöhet.
[link] -
Tomi_Ohl
veterán
válasz #65577472 #5980 üzenetére
Nocsak, szóval azt mondod, megbízható oldal. Elmentettem. Az is lehet, hogy itthon eladom a a 16GB-os Mi3-mamat 250-260€-ért és veszek erről az oldalról 64-eset ennyiért.
De erről csitt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tomi_Ohl #5978 üzenetére
Mi innen rendelünk, Singapore Post szállítja. NAV-nak egyszerűen nincs akkora kapacitása, hogy ezeket a csomagokat rendesen átnézze, bár a karácsonyi szezonra idén is be fognak keményíteni
(#5977) bozarjoska Magyar Postáról nekem is megvan a véleményem, de ők ezt csak Ferihegyen veszik át, eddig nem volt sérülés, sem eltűnt csomag szerencsére
Mondjuk azt jó olvasni, hogy DHL-lel sincs gond, én úgy hallottam, hogy ott már nem nagyon csúsznak át a csomagok
[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
Ma rövid úton teszteltem egy navigációt. Nagyon gyorsan talált jelet, és nem melegedett, viszont fogyasztott rendesen.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz #65577472 #5974 üzenetére
Nekem DHL hozta, és nem kellett semmi plusz költséget fizetni.
De ha ne DHL-lel akkor mivel? Ibuygou-ról rendeltem, eredetileg postával, de írtak egy emailt hogy ők ilyen nagy értékű cuccot nem küldenek postával (mert mi van, ha elveszik, megsérül, stb), hanem inkább fizessek hozzá 12$-t és küldik DHL-lel.tupacamaru nem ajánlom, hogy kitöröld, nem ajánlom, hogy letiltsd. Fontos dolog. Nem tudom pontosan, mire való, de ha jól vettem észre, főleg fényképezéskor/videózáskor és ezek visszanézésekor fogyaszt sokat (gondolom ezért írtad). Én ma 3-4 képet csináltam, és a médiaszerver 2%-ot vitt az akkuból.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Mi az a Médiaszerver és hogy lehet kitörölni/leállítani/tiltani?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mizoli
addikt
Nem pont ilyet, de szintén alu hátlapot használok, és bizony csökken a térerő, az adótornyoktól távolabb akár meg is szűnik.
A tempered glass képernyővédő szuper, csak olyat vegyél, aminek kerekített az éle. -
llaszlo
veterán
Nekem külsőre nem tetszik. Én rendeltem ilyet ismerősnek. Nem olyan szép esztétikus főleg a telefon szélein. Szerintem elcsúfítja a telefont. A Redmihez való viszont frankó. Azt persze a hátlap helyett kell felrakni.
-
mizoli
addikt
Criton:
Honnan van az aláírásodban lévő r11 cwm?
Kerestem, de sehol nem találtam, csak az r10-et, nekem az van fent. -
ruszi_tomi
aktív tag
Ezekről a tokokról valami infó? Valaki használ ilyet?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
boken
senior tag
Sziasztok,V6-nál lehet hogy csak nekem nem jelennek meg híváskor a számhoz beállított képek,vagy csak valamit nem kapcsoltam be?
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
mizoli
addikt
válasz Fejvadi #5915 üzenetére
Fejvadi:
Nekem is aprók a betűk, és bizony bőven elférne sokkal nagyobb is.
Az App Settings nevű Xposed modullal nagyítottam meg, ez arányosan nagyít mindenhol. Igaz, az AOSP (Ivan 4.11.4) alatt csináltam. Azt nem tudom, mennyire megy az Xposed a MIUI alatt, de valszeg a WSM is jó lenne. -
s4tch
veterán
Pedig ott van. Érdemes az xda fórumtémát böngészni/keresni, ott nagyobb a forgalom. Kb. fél percig tartott megtalálni:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56168803&postcount=1225
Le van írva minden világosan.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Felraktam a legújabb Xposed Frameworkot, telepítettem a legfrisebb Gravity Boxot, és a Gravity Boxban nem nagyon találtam olyan opciót, hogy a rezgés állítása
-
Fejvadi
nagyúr
Ki lehet valahol cserélni az ébresztő hátterét, hogy ne az eredeti háttérképet mutassa?
-
cimp
senior tag
Én címeztem neked, meg betettem a linket ahol a kérdésed előtt néhány hozzászólással pont azt írták le amit kérdeztél!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
törölt tag
-
s4tch
veterán
...pedig még kaptál is egy személyre szabott hozzászólást...
(#5948) Fejvadi: kernel szintű támogatás kell hozzá, kevés a realitása.
(#5942) Ájvé: "Áfát nem kell fizetni talán 1000 euróig." Ennek azért olvass utána.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Betehetnék a v6-ba a dupla koppintás funkciót. Jó lenne így éleszteni a kijelzőt. Írjatok a fejlesztőknek.
-
törölt tag
válasz anderledani #5946 üzenetére
Igen, a 280 USD már reális ár, alatta mindenképp fake-gyanús egy Mi3 (persze nem törvényszerű, de nagyon kell vigyázni)
-
anderledani
őstag
válasz #65577472 #5944 üzenetére
fcnato:
Javaslom, hogy innen rendelj, még olcsóbb és nincs vám: [link][ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Criton
veterán
Nem tudja akkor senki, hogy milyen alkalmazással lehet esetleg a telefont rezgés erősségét állítani?
Írás közbeni már kikapcsolva, de ha a home illetve a back gombot nyomom meg, akkor még ott van rezgés, és brutál erős... -
fcnato
csendes tag
na és akkor szerintetek jó ajánlat 244$+áfa+vám egy 16 gigás mi3-ért?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #5935 üzenetére
Ha te megnézted akkor nem is tesztelem. Mikor néztem mindig repülőn volt éjjelre. Beszéltünk róla, hogy te kikapcsolod. Én is elkezdtem kikapcsolni éjjelre. Ma meg nézem, hogy mennyi idő telt el mióta töltöttem és valahogy nem állt össze a kép, mert visszaszámolva fejben nem annyi jött ki. Azt hiszem visszatérek a repülőre, mert éjjel ha felébredek nem tudom megnézni mennyi az idő.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Drenadar #5933 üzenetére
Még az a szerencse, hogy a 3 koppintásos nagyítást nem a 7 koppintásos menübe tették, mert ha egyszer bemennél a 7 koppintásba és kiválasztanád a 3 koppintásos nagyítást, aztán kilépnél, az életben nem lenne több 7 koppintásos menü :-)))))))
Az a része eszembe se jutott, hogy 16 vagy 64 giga :-)) Jogos, akkor melyik? :-)
-
Fejvadi
nagyúr
To-Mi3
Azt hiszem az tévesztett meg a töltéstől számított időnél, hogy lehet csak azt méri amikor a telefon be van kapcsolva. Majd megnézem. Lehet ha éjszakára kikapcsolom akkor az nem számít bele. Csak a bekapcsolt időt méri ami lehet repülő mód is.
-
fcnato
csendes tag
Üdv.
Érdeklődnék hogy 244$ (+vám+áfa) áron (fülessel bőr hajtós tokkal) mennyire éri meg? (freeshipping chinese registered airmail), ha jól számolom olyan 78k körül jönne ki :/
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Criton
veterán
Feltoltottem a telefont es az AndroidOS lement 10% ala, ez meg mitol? A wakelock alkalmazas meg mennyire jó?
Csak mert abbol is a fizetos verziot raktam fel.Aosp rom alatt a rezges eroseget lehet valahogy allitani, mert szerintem nagyon eros gepeles kozben...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
Ekkora kijelzőn miért ilyen bolhaszarnyiak a betük a legtöbb helyen? Senki nem szól, hogy elférne nagyobb is?
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
Hol találom azt, hogy hány napja, órája volt töltve? Azt látom mennyi a % és mennyi időt bír még ki.
-
s4tch
veterán
válasz zolikaDB #5900 üzenetére
Korábbi buildekben ha wsm vagy xposed volt telepítve, akkor hiába kapcsoltad be az artot, visszaállt boot után a rendszer dalvikra. (Art + xposed/wsm párosa egyelőre bootloopot okozna, ezért az óvintézkedés.)
Tehát a válasz: nem, az art nem kapcsolja ki a wsm-et, épp fordítva. Ha artot szeretnél, töröld a wsm-et.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #5905 üzenetére
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #5900 üzenetére
Nem kell semmit újra beállítani.
Fejvadi igen, ezek szerint nem
nem csak nekem van így.
És frissítési visszajelzést kérnek minden héten (hacsak ki nem kapcsolod, amit te már tudtommal megtettél). Szóval már rászoktak, későbozarjoska de ott én csak Nexus 4 portot láttam, bár fölötte volt pár dolog írva, de letöltési link nem volt...
Criton wifi beállításoknál kapcsold ki a "keresés mindig elérhető"-t, és állítsd be, hogy csak akkor maradjon bekapcsolva a wifi, ha csatlakoztatva van. Indíts újra.
Ha nem segít, próbálj egy wipe cache-t, ha az sem segít, akkor lehet, hogy csak a wipe data marad.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Észrevettétek az új Multinál, hogy amikor bekapcsoljátok a telefont Boot közben bevillan kéken egy pillanatra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest