- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Újabb update Ivan oldalán: megint elkezdett dolgozni a Lollipopon Mi3W-re, bár most csak heti pár órája lesz rá. Ha meg ő nem készíti el, akkor úgyis jön Q1-ben. Szóval ennek nem kéne problémának lenni.
Én a héten több billentyűzetet is kipróbáltam, és arra jöttem rá, hogy tényleg nehéz írni a telefonon, HA nem Xperia billentyűzetet használsz. A legújabb Z3-as billentyűzettel nagyon jól lehet írni.
GPS-t nem sűrűn használom, de ahányszor próbáltam, mindig időben talált jelet. Mondjuk tényleg kipróbálhatnád a javasolt GPSfix alkalmazás futtatását. -
mizoli
addikt
Nálam teljesen jó a GPS, nagyon gyorsan talál műholdat, bár ez ugye némileg változó, van mikor pár másodperc, de van, hogy akár fél-egy perc is megvan. Én minden nap használom.
Próbáld meg a GpsFix nevű kis programot.
Xperia billentyűzet teljesen OK.
Az AOSP hiányodat nem értem, miért nem azt használod? -
Tomi_Ohl
veterán
Az a srác mond elég sok hülyeséget abban a videóban... Én az utóbbi napokban több billentyűzetet is kipróbáltam, és megint rájöttem, hogy az Xperia billentyűzeten a legjobb írni
zolikaDB na ugye! Nekem is villogott még amikor frissítettem! Nekem csak mától vagy tegnaptól ilyen!
-
s4tch
veterán
Ez egy balfasz. Ott zártam be a videót, hogy azt mondta, nem tudja n-es wifihez csatlakoztatni a telefont. Szerény számításaim szerint napi szinten 4 n-es hálózaton lóg a telefon, probléma nélkül. Ott látja a wifit, ahol üzleti laptopok már rég elhagyták a jelet.
Alacsony a kerítés.
-
Tomi_Ohl
veterán
Mi2-re már kint a kernel források, azt nem tilthatják meg.
Mi3 TD-re meg a Tegra chipset miatt más kernel kell, valószínű ezért engedték megcsinálni.
Mert ugye az az alap sztori, hogy a Mi3W és a Redmi 1S kernele tartalmaz olyan kódokat is, amik sokat elárulnának a Xiaomi következő készülékéről. Persze a Xiaomi nem akarja, hogy ezek a részletek idő előtt kitudódjanak, ezért még vár a források kiadásával. -
Tomi_Ohl
veterán
Gondolom, ha FB-re kietették, az már jelent valamit, mert mégis nagyobb tömeg elött vállalják fel.
Ivannak az összes kernel source meg van, mivel ő a Xiaominál dolgozik. Valszeg pont a gyártó volt az, aki megtiltotta neki, hogy kiadjon AOSP Lollipopot a MIUI Lollipop előtt. -
Fejvadi
nagyúr
Én a gyári MIUI Launchert használom, de ha nem ez futna akkor az Apex. Lehet megnézem a Novat egyszer, mert látom többen is meg vannak elégedve vele.
Akkor aki Novat használ árulja el nekem, hogy abban olyat is belehet állítani, hogy a MIUI-ban a beállítások (fogaskerék alatt) is megváltoztatható a háttérszín? Ugyan így a telefon (tárcsázó) és a kapcsolatokban (névjegyzék) SMS háttere is? Szerintem nincs esélyem ezekre, de ha igen azonnal felteszem.
-
zolikaDB
veterán
Uhhhhhhhh...!!!!
Tomi, mizoli: koszonet!!!
Ebben a Miuhu fele lite verzioban azt sajnalom, h ahogy nezem, nem lehet a xiaomi fiokot hasznalni... Baaar... Minek? Naptar, keep, nevjegyek szinkronizalva vannak a google-el, sms-ekre ott a mentes...
AOSP hasznalok, elofordul nalatok:
- restart utan ha kor + szazalekra van allitva az akksi kijezes, akkor van, h megjelenik a kis "elem" ikon is mellette? Olyankor beallitasokba megyek, valasztok egy masik stilust, majd vissza kör + szazalek, es akkor mar jo!
- a menu/home/back vilagitasa be van love 20 mp-re, es nem vilagit? Majd valasztok mast, es ujra jo?
Az ivan fele legujabb frisitessel (OTA) ezek vajon javultak? Ha felteszem, ugye nem szall el semmim? Vagy erdemesebb ezt is CWM-el?
Jupi, ez a CWM nagy kiraly, meg ma fel is tolom system 2-re a vagyula V6 lite-ot!!!
Na ezert orulok, h nem iphone 5s-t, lg g3-at, z2-t vagy nexus 5-ot vettemMEG VALAMI: a wsm tools eltavolito zipjet latom az sd kartyan, de system 1-en AOSP van, system 2 meg azt hiszem nulla, mert nem ment fel a 34-es V5. Torolhetem manualisan?
-
Fejvadi
nagyúr
Szívesen!!
A Pc-n az AirDroid oldalon ha regisztráltál a kezdő oldalán ott a QR kód. mielőtt belépnél az oldalra a telefonon indítod a programot, rányomsz a kamerára és már be is olvasta. Ha az oldalon bármit törölsz azt rögtön törli a telefonról is. Itt tudsz le és fel másolgatni. letölteni zip.-be egész mappákat, új mappákat létrehozni vagy szinte bármit.
Éjfél van, mára húzok valami jó kis horrort nézni
-
Fejvadi
nagyúr
Az OTA is keresztbe frissít, de én arra értettem, hoy aholaz ota is frissít, ne ott telepítsd a menüjéből mint "file kiválasztása", mert az is keresztbe fog. Nem kell semmi tiszta telepítés. Csak felteszed a telefonodra a telepítendő filet, MiRecoverynél előtte a telepítendő filet át kell nevezni update.zip-re (CWM-ben nem tudom át kell e nevezni a filet, de úgy emlékszem nem kell). Belépsz a Recoverybe és csinálsz egy Wipe Cache-t aztán itt kiválasztod a file telepítést, megkeresed amit telepíteni akarsz (update.zip). Telepíted arra a sys-re amire szeretnéd. Reboot az a sys ahova tetted, jelen esetben a sys2.
HA telepítés előtt formatálod az SD Card-ot akkor törlöd a telepítendő filet is.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Kínai verzió előnyei:
-Gyorsabb
- Folyamatosabb
-Szabad RAM az kb ugyanannyi, talán picit több.Legalábbis én így vettem észre, amikor 3 hónap multi használat után csináltam egy clean installt a kínai verzióra.
És azóta még mindig gyors, szóval ez szerintem jobb.
A mai frissítéssel meg még gyorsabbFejvadi persze, akkor addig marad a sima multi.
Amúgy már megszoktad a fehéret,vagy mi van pontosan veled? Meglep, hogy már több hete használod a v6-ot...Barthezz2 azért gyorsabb lett a Galéria, csak a lag maradt meg...
llaszlo ez az
-
s4tch
veterán
Nézd meg még egyszer, picit alaposabban azt a topikot: ahogy írtam, van benne egy szkript, amivel eltávolítható a miui framework egy része. Elég az első hsz-t átfutni.
Igen, google billentyűzet van benne. Leírom még egyszer: a szkript jó kiindulási alap. Törölhetsz/fagyaszthatsz bármit, és a tapasztalataiddal hozzájárulhatsz a közösségi tudás építéséhez.
AOSP-t használok. A kínai fejlesztőiben nincs gapps, nincs magyar nyelv, így nem szoktam vele szarozni. Az akksiidejét szokták dicsérni. Tomi_Ohl használ kínait, biztos ír pár dolgot, ha benéz.
-
s4tch
veterán
Ezt még senki nem tesztelte ki úgy, hogy meg is osztotta az eredményeit, úgyhogy próbálgasd. Ebben a xiaomi.eu topikban van egy szkript, az segíthet, hogy indulj el.
-
bozarjoska
őstag
ne legyünk lusták használni a googlet! itt a leírás hogyan tudod feltenni a drivert
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha ARTot akarsz, akkor ne tegyél fel se WSM-et se Xposed-et.
anderledani stabilt semmiképp ne, az iszonyat bugos (legalábbis úgy hallom).
Developer:
Xiaomi.eu-s plusz: tetűlassú OTA update és a sok nyelv
MIUIHU-s pluszai: Z3 billentyűzet és pár tweak (lásd miuiandroid.hu-n)cimp köszi. De nem baj, ha egyszer a teljesítményen meg javít.
-
zolikaDB
veterán
-
mizoli
addikt
Nekem a V5 4.8.22 fejlesztői és V5 34-es stabil jön be. Nagy különbség nincs köztük, most nem tudnám leírni, de utána nézhetsz.
Nekem nem volt frissítési lehetőségem egyiken sem.
Azt hiszem a 34-es stabil már nem is fog frissülni, a 4.8.22-őt mintha lehetne V6-ra frissíteni, (de lehet, hogy nem nem tudom).
Én sosem frissítettem OTA-val, mindig felraktam a ROM-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged