- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
ruszi_tomi #23547 üzenetére
A kérdés az, hogy milyen minőségű alkatrészt.
Szerintem ha nem akarsz tovább rontani a helyzeten, akkor vidd szakemberhez, aki tudja, hogy mit csinál. Jobban megéri, mint magadnak mókolni.
-
lacora5
tag
válasz
ruszi_tomi #10268 üzenetére
esetleg ha wifi hotspotkent hasznaltok egy telefont, akkor azt ugy erzekelne, mintha egy wifi routerrol jonne a jel? nem tudom de esetleg probald ki es amig intezed az ugyeid addig megosztja valaki a netet
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #10266 üzenetére
Ez esetben nem tudom, mitévő légy.
-
anderledani
őstag
válasz
ruszi_tomi #10258 üzenetére
Hogy érted hogy nincs wifi, csak mobilnet?
Vegyél egy routert
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Letöltések appban a letöltés korlátot végtelenre állítottad?
Amúgy feltettem én is a Gapps nélküli Ivan-féle lollipopot, most nem lassú, már majdnem mindent beállítottam.
-
zolikaDB
veterán
válasz
ruszi_tomi #10260 üzenetére
Gondoltam. Csak megjegyzem, h ritkán vágyódok MIUI-ra vissza. Jó, h megvan ez a szabadság... De ahogy elnézem, vannak néha olyan agyament hibák V6-on...
-
zolikaDB
veterán
válasz
Szerintem AOSP 4.4.4
-
zolikaDB
veterán
válasz
ruszi_tomi #10131 üzenetére
Fentebb irjak, h uccso par ROM fos. 5.1.30 jo.
-
mizoli
addikt
válasz
ruszi_tomi #9123 üzenetére
Aha.
És egyébként mással pl. számítógéppel, vagy tablettel működik a pendrive?
Mondjuk nem tudom, hogy a 64 GB-ost mennyire tudja használni, utána kellene nézni.
Ha van lehetőséged próbálj ki egy kisebb pendrive-ot.Fentit még az előzőre írtam.
Mit jelent, hogy "úgy játsza le"? Valami filmet, vagy zenét akarsz pendrivról nézni, hallgatni?
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #9123 üzenetére
Bocsi a dupléáért, de lejárt az idő. Nah szóval leformáztam NTFS-re a Pendrive-ot, majd feltelepítettem a Total Commanderhez a Paragon NTFS nevű plugint. Így látja ugyan a pendrive-ot a telefon, de ami rajta van csak úgy játsza le, ha előtte "letölti", vagyis átmásolja a belső memóriába. Így semmi értelme az OTG-nek.
Tök jó. Próbáltam az apps-on lévő progikkal, de semmi eredmény...........
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #8484 üzenetére
Lehetséges, nem tudom azt próbálta e a fiam, de ezek a hardverigényes autós játékokhoz még a teljesítménynövelést sem kell bekapcsolni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #8484 üzenetére
Maximális teljesítmény mód bekapcsolva?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #8411 üzenetére
Csak a multira jött ki frissítés. Pont miatta térek most vissza rá.
Akinek van kedve CM12-re, az tőle töltse, naponta többször tölt fel újabb verziót a legújabb javításokkal.
Most az utóbbi napokban találkoztam egy kis anomáliával. Az alapértelmezett Mi.ogg volt betéve csengőhangnak. Erre Újév napján jön egy hívásom, (valami ismeretlen csaj akart lefeküdni velem, mert azt hitte, Péter vagyok) és a telefon más hangon csörgött. Néztem a beállításokat, már egy Angel.ogg volt beállítva. Hagytam úgy. Ma megint jön egy hívásom, megint más hangon szól. Nézem a beállításokban, azt írja, unknown ringtone. Rákattintok, erre a csengőhangválasztóban a "None" van bejelölve (aminek pedig teljes csendnek kéne lennie). Most beállítottam a Mi csengőhangot, egyelőre maradt.
Ez mitől lehetett? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #8411 üzenetére
Nekem már fent van
-
ANT
őstag
válasz
ruszi_tomi #8224 üzenetére
Ha mélykisülést "szenvedett el" az akksi, akkor 10 perc töltés biztosan kevés neki ahhoz, hogy elinduljon a teló. Szvsz hagyd tovább a töltőn és várj.
-
juventusfan
tag
válasz
ruszi_tomi #7962 üzenetére
Igen, kevés hibáról hallok.
Viszont azok a felhasználók is beírnának ide, akinek problémája volt, van vele?! -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7925 üzenetére
Működni biztos fog, de lehet, hogy marad pár felesleges dolog a /data-ban. Próbáld ki, aztán ha lassú lesz vagy valami, akkor csinálj egy factory resetet (nem árt előtte menteni).
-
exchanger
tag
válasz
ruszi_tomi #7787 üzenetére
Az nekem tökéletes, feltéve, ha eredeti terméket küld és vállal rá garanciát. Dobhatod az Aliexpressz-es linket, mert gondolom az lesz
-
zolikaDB
veterán
válasz
ruszi_tomi #7763 üzenetére
Elvileg akkor én tudom tesztelnia tegra és az andreno verziót is. Vagy majd párom/öcsém, mert én ne m szeressem a game-elést
Egy kérdés, nem Mi3, nade, a szakértő közönség gyakrabban látogat erre, meg több szem többet lát.
Mipad, utolsó két ROM, nem csak nálam, hanem másoknál is: youtube lejátszáskor szaggat a saját app-ban ill. meg-megáll. Chrome-on belül villámgyors. Az ilyen hibákat mi okozza egy ROM készítése közben? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7763 üzenetére
FPS mérésére használhatod ezt: FPS meter
Hogy rendesen működjön, a következőket kell meglépni:
1. Adj neki root engedélyt
2. Biztonság appban engedélyek közt add meg neki a "display pop-up window" engedélyt
3. Fejlesztői lehetőségekben disable HW overlay - pipa beSzerk: abból a játékból biztos a legújabb verzió van meg? Mert ott van olyan, hogy performance enhancements for adreno devices
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7759 üzenetére
Gondolom maximális teljesítmény módra állítva.
Nekem eddig a legdurvább játék a GTA San Andreas.
Amúgy itt lehet megnézni a legteljesítményzabálóbb, legakkuzabálóbb, stb appokat: [link]
lehet itt voltak linkelve ezelőtt is, már nem emlékszem -
zolikaDB
veterán
válasz
ruszi_tomi #7759 üzenetére
Ugyan nem játszok, de MiPadra tolom is fel
Leteszteljük. Első?
Az hogy lehet, h pl az Asphalt 8 Play-en ingyenes, Tegrazone-on nem? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7745 üzenetére
Nekem a kínain működik a home, újra töltötted volna a ROMot, lehet, hogy jó lett volna.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #7745 üzenetére
Én mindig a MULTIT használom, ezt szeretem.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7742 üzenetére
Az nem baj, az csak azt jelenti, hogy a system1 nem fogja visszatenni a MiRecoveryt.
Nekem is ezt írja ki, mégis bármit fel tudok tenni CWM-ből. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #7734 üzenetére
Ha a főképernyőn vagy akkor a HOME gomb nem csinál semmit, de ha bármilyen más oldalon akkor a főképernyőre visz.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #7741 üzenetére
Még egy próbát tettem a CWM újra felrakása, majd minden format-álása után. A CWM a ROM felrakása után ezt írja: "Recovery flash on System 1 disabled"
-
bozarjoska
őstag
válasz
ruszi_tomi #7737 üzenetére
Tényleg fura, systemeket és sdt is formázd le is tedd fel adb sideloaddal hátha úgy jó lesz vagy miflash
-
bozarjoska
őstag
válasz
A home gomb alapból kivisz a főképernyőre azt nem kell állítani
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Márpedig kéne csinálnia. Újraindítás, wipe cache volt?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7732 üzenetére
Én így telepítettem őket.
Az első pontban van egy elírás, Apps-t akart lenni. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7729 üzenetére
Az a 0 mappám nekem is lett, de mindent visszamozgattam az SD kártyára (amiben a 0 is van) és gond nélkül működik. A billentyűzetet és a Gappst nem az SD-re telepíti, tehát nem a 0-ba.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7710 üzenetére
Mi? Minek foglalkozol sys1-en a MIUI beállításával, ha úgyis CM-et teszel oda? Ahhoz úgyis kell wipe!
Ja, és CM-ben random újraindulások vannak, úgyhogy az Ivan-féle AOSP ajánlott!
A virtuális SD közös, csak a system, ill. data partíciók oszlanak meg (na meg a boot, ami a kernel). -
s4tch
veterán
válasz
ruszi_tomi #7703 üzenetére
1. biztos vagy benne, hogy jó partícióra flasheled a fájlokat?
2. biztos vagy benne, hogy jó fájlokat töltöttél le?(#7704) anderledani: teljesen mindegy. Az urak ingyen munkát végeznek, szívességből. Kivárjuk. Addig is, ott a xiaomi.eu-féle multi.
-
mizoli
addikt
válasz
ruszi_tomi #7560 üzenetére
Nem egészen értem, miért is kellene a data-t akárhova mozgatni?
Csak az 1-es sys-re teheted a Lollipop-ot.Tomi_Ohl
Na ennyit az r11-ről
Egyébként nekem is tetszik a Nyalóka, de annyira azért nem, hogy az újraindulás, leállás javítást ne várjam meg vele. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7377 üzenetére
Gapps telepítés (van az első pontban egy elírás, az Apps-t akart lenni)
Én ezt a billentyűzetet használom megelégedéssel egy jó ideje, ezt recoveryből kell telepíteni, ha Playről letölthetőt akarsz, akkor a Swype-ot tudom ajánlani.mizoli Xposed lassíthatja be, nekem az Xperia billentyűzet szinte használhatatlan tőle, de mintha az egész rendszer lassabb lenne Xposeddel.
Fejvadi nekem a kínai/angol verzió 360mb
-
bozarjoska
őstag
válasz
ruszi_tomi #7377 üzenetére
Én innen a pico-t használom. SwiftKey billentyűzetet nálam tökéletes és ingyenes.
Gondolom a kínai/angol romhoz kell mert a multiban van gapps. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7369 üzenetére
Azon az oldalon fent átteszed WCDMA/CDMA CHINA-ra, az jó lesz, de az az angol/kínai verzió. Ha a többnyelvű kell, akkor Fejvadi által linkelt oldalról töltsd.
Fejvadi még a v5-ös időkben péntek este már le lehetett tölteni OTA-n a multit is, V6 óta viszont ti is tudjátok, hogy késik akár pár napot is. Nem sietnek oda feltölteni, mert nagyon lassúak a kínai szerverek.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #7367 üzenetére
http://xiaomi.eu/community/threads/4-12-5.26332/
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7333 üzenetére
Hogy hogyan? A heti kiadás a dev (developer=fejlesztői) verzió, abból készül a multi is, abban van root. Biztonság app-ban engedélyek alatt van olyan, hogy root jogosultság, ott kell minden app-nak root engedélyt adni.
#7330) s4tch
majdnem benyomtam a like gombot
-
llaszlo
veterán
válasz
ruszi_tomi #7342 üzenetére
Mr.Csizmásnak van/volt, őt keresd meg.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ruszi_tomi #7324 üzenetére
Milyen ROM van fent?
Amúgy a root legegyszerűbb módja az, ha felraksz egy dev ROMot. Elvileg stabilt is lehet rootolni, de nem szokás, és nem biztos, hogy minden verziót. -
hriska
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #7157 üzenetére
Szia!
Olvasd el ezt:
http://miuiandroid.hu/forum/kb/viewarticle.php?a=4Bocsi,mobil....
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #7157 üzenetére
Egy Cache tisztítás nem árt. Vannak akik azt mondják nem kell, van aki előtte és van aki utána ajánlja. Én előtte szoktam, de nagyobb váltásnál utána is. Bajt semmiképpen nem okoz.
-
mizoli
addikt
válasz
ruszi_tomi #7142 üzenetére
A gyári, vagy a CWM recoveryvel tudod feltenni a linkelt ROM-okat.
Elvileg nem törlődik semmi, de ROM csere előtt mindig csinálj mentést az SD-re, (és ha ezt átmásolod a számítógépre avval nem csinálsz bajt)
A beépített frissítővel is tudsz frissíteni, akkor a másik system particióra fog kerülni a frissítésed (OTA frissítés).
Ez a "keresztbe" frissítés, sokan leírták már. -
mizoli
addikt
válasz
ruszi_tomi #7140 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
ruszi_tomi #6405 üzenetére
Jól gondolod. De még Update ZIP sem kell feltétlenül. (Jobb felül kereső, csak az elmúlt hónapban 3 hasonló szülést vezényeltek itt le oldalakon keresztül.
Minden le lett írva 4X minimum) MIUI-n bonyolultabb egy háttérképet beállítani, mint ROM-ot cserélni.
Ha megvan a ROM. Akkor vagy átnevezed update.zip-re és Recovery-ből felpakolod. Vagy simán a frissítés (Update) menüből kiválasztod és felrakod. Akár egymás után kétszer és akkor a keresztbe frissítés sem lesz gond, mert mindkét systemen ugyanaz a ROM lesz fent. De ha bátrabb vagy, akkor telepíts egy CWM-t és abból még egyszerűbben tudsz ROM-ot telepíteni.Jó lenne már az az első HSZ....
-
Criton
veterán
válasz
ruszi_tomi #6402 üzenetére
holnap kell ellenőrizni....
(#6404) Tomi_Ohl: multi van fent nekem is, ezt javasolta itt mindenki, nincs bug és teljesen jól működik...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #5967 üzenetére
Megjött a tok. Alu keret, üveg hátlap. Szépen passzol a telefonra. A kamerát is üveg védi. Állul a hang ugyan úgy jó és ha befogod a furatot, most akkor is hallod. Szegletes lesz tőle (ízlés kérdése), de nem rossz a fogás. Úgy érzem jóval nehezebb lett, de engem nem zavar. A tok saját gombokkal rendelkezik ami nem lötyög, nem zörög, jó a nyomáspont. Elég prémiumnak tűnik, de majd kiderül kopik e valahol. Feltettem a Nilkin Tempered Glass-t ami nem lekerekített 0,3mm és tökéletesen a tok széléig ér. Nekem tetszik és ennyi pénzért megérte. Én tőle vettem, de akciósan 9 dodo volt. 8 nap alatt megkaptam ingyen postával.
Majdnem elfelejtettem, volt benne egy komoly fólia is amire nem is számítottam. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Én ezt rendeltem, csak akkor féláron volt akcióban.
Szerintem olyan mint amit te linkeltél.Bármelyik nap megjöhet.
[link] -
mizoli
addikt
válasz
Nem pont ilyet, de szintén alu hátlapot használok, és bizony csökken a térerő, az adótornyoktól távolabb akár meg is szűnik.
A tempered glass képernyővédő szuper, csak olyat vegyél, aminek kerekített az éle. -
llaszlo
veterán
válasz
Nekem külsőre nem tetszik. Én rendeltem ilyet ismerősnek. Nem olyan szép esztétikus főleg a telefon szélein. Szerintem elcsúfítja a telefont. A Redmihez való viszont frankó. Azt persze a hátlap helyett kell felrakni.
-
s4tch
veterán
válasz
ruszi_tomi #5875 üzenetére
Igen.
A fontos appok adatait (viber helyben tárolja az üzeneteket), üzeneteket, wifi jelszavakat mentsd leginkább. Az SD kártyát nem érinti a wipe data, szóval a fotóid, zenéid érintetlenek maradnak.
-
Drenadar
veterán
válasz
ruszi_tomi #5875 üzenetére
MiCloudot nem használod? Nekem nagyon sok adatot mentett meg.... sms-ektől kezdve jelszavakig... egyedül a zenéket nem akarja sync-elni nem értem miért? :|
-
djula
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #5871 üzenetére
wipe data +cache szerintem elég lesz.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #5327 üzenetére
Sajna nem jó továbbra sem, "letöltés csatlakoztatásra vár." HIába állítom a limitet végtelenre.............
-
djula
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #5327 üzenetére
Letöltés app-ban fogaskerék ikon, és beállítod a letöltési korlátot 20mb-ra, vagy akár korlátlanra.
-
djula
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #5312 üzenetére
Nem befolyásol semmit, amíg rá nem bootolsz.
Nincs semmi különbség, hogy melyik sys-t használod, ugyanolyan partíció mindegyik.
Az egész lényegében arra van kitalálva, hogy az updater app a rendszer futása közben felül tudja írni a másik sys-t, mivel nincs használatban, így egy reboot után már megy is az új rom. (Redmi 1S-nél pl egy sys van, csak letölt az updater app, majd újraindít recoveryben és ott írja felül a sys-t)
A másik, hogy ha valami balul ütne ki a frissítéskor és szar lenne a rom, ott van érintetlenül az előző rendszer, amit be lehet bootolni, ami 1S-nél nincs.
Persze, mivel a data közös, nem biztos, hogy tökéletesen menni fog az előző rendszer, de egy wipe után biztosan elindul, ha máshogy nem is. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #5312 üzenetére
Olvasd el azokat amiket nekem írtak tegnap este és ma. Minden benne lesz ami neked kell.
-
bozarjoska
őstag
válasz
ruszi_tomi #5148 üzenetére
Miuiandroid.hu-n van róla pár írás ott nézz szét
Nekem a galéria rész pont nem akad, nekem az egész rendszer akad kb, mindig valahol egy kicsit és rohadtul idegesít, főleg ha zenét hallgatok... Lehúzom a gyorskapcsolókat akad, belépek a beállításokba akad, böngészek akad, hiába törlöm a futó programokat úgy csak mégrosszabb méglassabb minden.. És próbáltam már más programokkal is azokkal is
-
bozarjoska
őstag
válasz
ruszi_tomi #5002 üzenetére
Én a helyedben nem szarakodnék a gyári recoceryvel feltenném cwmet ugyanúgy update zipként kell aztán azon keresztül frissíteném, 3 wipe aztán mehet fel a rom
Na megelőztek
cwm sokkal egyszerűbb
-
s4tch
veterán
válasz
ruszi_tomi #5002 üzenetére
Melyik ROM-ot töltötted le pontosan, és honnan? Kínai appok a magyar cuccokból ki vannak irtva.
Ilyen jellegű frissítésnél csak az egyik system partícióra megy fel a ROM, a másikon megmarad a régi. Ebből lehetnek anomáliák, ugyanis true dual boot nélkül ugyanazt a data partíciót használja mindkét ROM. Érdemes mindkét partícióra felflashelni ugyanazt a csomagot.
CWM-et használtál korábbi telefonodon? Ha igen, inkább azzal kezdeném a komplett frissítési folyamatot. Nekem jobban kézre áll, mint a gyári recovery.
-
s4tch
veterán
válasz
ruszi_tomi #4997 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #4997 üzenetére
Nekem ez van és tökéletes, ha kijön a stabil v6 multi akkor cserélem csak le.
Graula
-
s4tch
veterán
válasz
ruszi_tomi #4279 üzenetére
A kínai verziót lehet kapni egészen vad színekben is, pl. a zöld és a vörös is baromi jól néz ki, a sárgáról nem is beszélve. Egyébként a fehér fényes, a fekete és az ezüst matt felületű. Nekem ezüst van, minimálisan (gyakorlatilag nem) gyűjti az ujjlenyomatokat. A barátnőmnek fehér Hongmi van, az hasonlóan fényes, mint a fehér Mi3, és sokkal érzékenyebb. Egyébként a fehér is baromi jól mutat, legfeljebb néha le kell törölni, na bumm.
-
tupacamaru
veterán
válasz
ruszi_tomi #4279 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged