- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Magyar miui romban a locksreen widget apró beállítás ikonját eltüntettem, de még akarok rajta állítani valamit... Valaki tud segíteni, hogy tudom megtalálni a beállításokat? Az ikoncserével kapcsolatban is várnám a segítséget
-
tDr1v3r
veterán
-
llaszlo
veterán
A RAW kamerás képeket mi a fenével lehet megnyitni?
Gépen sem sikerült gimppel. -
MODERÁTOR
Nálatok megy a MiVideo? Elindítom, elfogadom a felhasználási feltételeket, aztán egy pulzáló kék-fekete háttér és annyi..
Everybody lies.
-
sagesz93
addikt
Feltettem a magyar v5 miui romot, nincs vele baj, szépen át tudtam nyomatni az eddig megszokott(nagyjából 5napos használat) dolgaimat a miclouddal
Nagyjából egyetlen bajom van, mégpedig az, hogy a jegyzet ikon nem tetszik, hogy mutatja a jegyzetek kis részletét. Nem lehet valahogy visszarakni az eredeti ikont?(ami nem mutat semmit) Mondjuk ha nem nehéz dolog, több ikont is kicserélnék.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz #42308056 #5191 üzenetére
Valószínű még egy jó ideig, mivel ugyanaz a ROM megy a Mi4-re is, a Mi3-mat pedig csak nemrég adták ki néhány országban.
tDr1v3r érdekes, hogy nálad máshogy van. Remélhetőleg jön frissítés a modulra, és minden jó lesz.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
tDr1v3r
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni meddig fog az MI3 terméktámogatást kapni?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #5187 üzenetére
Nem kell átmenned a sys2-re, ugyanazt a data partíciót használja mindkét system, ha nincs engedélyezve a TDB. A lehet, hogy pár megmaradt dolog még maradt a telefonban, ehhez a factory reset opciót kell választani. De tapasztalatom szerint sok dolog marad az SD-n is, teljesen feleslegesen. Onnan elég manuálisan letörölnöd, amiről úgy gondolod, hogy nem kell.
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #5186 üzenetére
Mármint a régi, már törölt alkalmazások ganéi és a megmaradt szemetet is leszedte a wipe cache? Mert sokat piszkáltam a telefont, lehet ezeket ki kellene gyomlálnom, nemde? Mármint, hogy tiszta lappal induljak. Ez melyik wipe menü lenne? Mentésem van mindenről.
Illetve ilyenkor át kell mennem system 2-re és onnan is gyomlálnom?Szerk.: ja, és grat
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tDr1v3r #5184 üzenetére
"Lassabban töltenek be az appok miatta"
Én ilyet nem vettem észre, csak a gyári appoknál, arra meg nem kéne, hogy kihatással legyen...
Google alkalmazások közül nem mindegyikkel van bajom.
YouTube jó
Google+ jó
Google now jó
Play Áruház fekete marad
Google beállítások na itt van az általad leirt hiba, de ezt nem használom.zolikaDB CWM-mel lehet váltani az aktív sytemet. Alkalmazásokat, stb-t csak akkor gyaluld le, ha gondok vannak vagy lassú a telefon, amúgy nem muszáj.
Szerk.: és fanatikus tag lettem!
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #5182 üzenetére
Köszönök mindent!
miuihun fórumos leírás szerint csináltam, legutolsó vagyula-féle 4.4.4 ROM-mal.
Felmásoltam gyökérbe, update.zip.
MiRecovery indít, mondom neki, h install to system one, kész, utána wipe cache, ami 98%-ig gyors volt, utána szöszölt, de meglett.
Utána Reboot/reboot to system two. Ami elindult (ez még a gyári 4.3), majd újra MiRecovery. Ekkor az volt az érdekes, h megint azt mondta a telefon, h a System One-on vagyok... És mint látom, mindig az aktív, éppen futó verzió a System One. Ide is feltettem a 4.4.4-et, majd wipe cache, majd reboot/reboot to system one. Ugye kérdés, h akkor ki kivel van?
Felbootolt, kiírta, h MIUI Magyarország, és megy a 4.4.4 by vagyula.
Megmaradtak az alkalmazásaim is, üzenetek, számok, hívásnapló... Érdemes ezeket is legyalulni? Mit kell választani a wipe menüben? -
tDr1v3r
veterán
Az Immersed Statusbar nálatok is bugos? Lassabban töltenek be az appok miatta, Google appokban fehér (lehúzás után fekete) a statusbar és nem adaptálódik...
De amúgy egész jó, csak ezek nagyon zavaróak.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #5180 üzenetére
Nagyon szepen koszonom!
Egy utolso dolog mára:
"Marmint, fel akarok tenni egy 4.4-et a system 1-re, es a masikhoz nem nyulnek, hagynam 4.3-on. Ahhoz kell a CWM?! Ugye?"
Nem, ahhoz nem kell CWM.Rosszul tudom akkor, hogy elvileg nem lehet egymas mellet mas verzioszamu android a sys1 es sys2-n???
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #5179 üzenetére
"Marmint, fel akarok tenni egy 4.4-et a system 1-re, es a masikhoz nem nyulnek, hagynam 4.3-on. Ahhoz kell a CWM?! Ugye?"
Nem, ahhoz nem kell CWM.
"Vagy feltolom elobb a sys1-re majd a sys2-re a 4.4-et MiRecovery-vel, es ennyi.
Kb jol gondolom?"Igen, jól gondolod, ennyi.
"Apropo! Ha AOSP-t teszek a sys1-re, akkor is kell a TDB es a CWM?"
AOSP-hez ami mindenképp kell, az a CWM. Aztán, ha:
-Meg akarod hagyni a MIUI-t a system 2-n, ahhoz már kell TDB.
-Ha csak az AOSP-t akarod meghagyni, nem kell TDB, egyszerűen ugyanazt a ROMot tolod fel sys1-re és sys2-re is."vagyula szerint nincs TDB, de pl s4cth-nak OK volt!"
A TDB-ről szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy működik (én is próbáltam, és egy csomóan írják). Annyi, hogy egy speciális CWM-t kell használni ( CWM 6.0.5.0 r8 by Furniel & Donbot).
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #5178 üzenetére
Marmint, fel akarok tenni egy 4.4-et a system 1-re, es a masikhoz nem nyulnek, hagynam 4.3-on. Ahhoz kell a CWM?! Ugye?
Vagy feltolom elobb a sys1-re majd a sys2-re a 4.4-et MiRecovery-vel, es ennyi.
Kb jol gondolom?
Apropo! Ha AOSP-t teszek a sys1-re, akkor is kell a TDB es a CWM, annak ellenere, h vagyula szerint nincs TDB, de pl s4cth-nak OK volt! -
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #5177 üzenetére
Ha nem akarsz 2 ROMot telepíteni, akkor ne ezt kövesd. Akkor az általad korábban linkelt leírás tökéletes lesz. TDB-re csak akkor lesz szükséged, ha 2 különböző ROMot akarsz feltenni.
"5. formázd le a data partíciót"
Ez letörli az összes alkalmazást, beállítást stb. Csak azok fognak megmaradni, amik az SD-n vannak, amit látsz a gyári fájlkezelőben.
"6. kapcsold be a true dual bootot (enable tdb), a bekapcsolást követő kérdésnél (move vagy wipe) válassz wipe-ot" Ez mit jelent?
Erre is csak akkor lenne szükséged, ha 2 rendszert akarnál feltenni. Itt engedélyezed, hogy lehessen 2 rendszer, aztán azt választod, hogy az adataid törlődjenek.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Ha nem akarok 2 fajta ROM-ot telepíteni (Sys1-re 4.4, Sys2 meg marad 4.3-al), akkor a 4. és 5. pont kell nekem? Illetve a "5. formázd le a data partíciót" a gyakorlatban mit csinál? Gyári állapotba állítja az SD tartalmát, vagy legyalulja nullára a telefon adattárolóját, azaz a 16GB-ot?
Továbbá a "6. kapcsold be a true dual bootot (enable tdb), a bekapcsolást követő kérdésnél (move vagy wipe) válassz wipe-ot" Ez mit jelent? -
zolikaDB
veterán
Latom a masik forumon az eszmefuttatasod.
En azert szeretem a telot, mert MIUI. Minden aprosagaval.
Te most hol tartasz ROM-ok teren? Mit hasznalsz napi szinten? (Linkelned?)
Az utolso linkelt AOSP-et probaltad? Hasznalnad napi szinten? Van egy Nexusom, uh nem ujdonsag, csak kerdezem. Meg ezert nem is lett vegul Nexus 5-osom. Es ezert nem lesz valszeg a Nexus 7 utodja masik Nexus.
Hogy all a telefonod ujratoltesekkel? Talaltal olyan MIUI ROM-ot, ami neked ilyen szempontbol megfelel?
Kivancsi vagyok az allaspontodra! Koszonom -
s4tch
veterán
válasz zolikaDB #5171 üzenetére
Kb. igen. De ahogy a kolléga írja, AOSP csak sys1-re mehet, és a fejlesztő szerint nem támogatja a dual bootot. (Nálam működött hetekig különösebb hiba nélkül, de nem vállalok érte felelősséget.)
(#5174) zolikaDB: arra azért figyelj, hogy TDB esetén a data partíció különválik, így ha érkezik egy sms-ed, akkor csak az a rendszer fogja látni, ahová befutott az üzenet. A mezei júzer szempontjából a gyakorlatban egyébként nincs sok értelme a TDB-nek, tényleg csak arra jó, hogy buzeráld a telefont. Jó móka, de hamar meg lehet unni. Fejlesztőknek viszont baromi jól jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz bozarjoska #5173 üzenetére
Epp kerdezni akartam, de miuihun forum szerint igazad van
CWM es TDB mellett az teljesen OK, h en a System 2-t hasznalom alapkent MIUI-val, de neha atmegyek System 1-re AOSP-et birizgalni? -
llaszlo
veterán
Semmi
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Tegnap izgalmamban nem volt vilagos
Es CWM elonye tkp, h ket kulonfele ROM lehet fenn, ha a TDB be van kapcsolva?
Magyarul szepen feltolhatom a 4.4-et a system 1-re, es el van felejtve, h mi van a masik particion? Vagy ezzel a modszerrel feltehetem a system 2-re az AOSP-t???? -
Thomas16
tag
A gyári zenelejátszó nem tud mappák szerint lejátszani?
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #5159 üzenetére
Például én.
4.3-at le ne váltsd 4.4-es v5-re, nem éri meg, csak rosszabb lesz tőle a RAM kezelés.
-
petrson
senior tag
A 4.4 V5 verzióval is gondok vannak, vagy csak V6 vannak ezek a hibák? Egyáltalán megéri az utolsó 4.3-ról stabil 4.4 V5-re váltani, vagy nincs nagy különbség?
Én meg vagyok vele elégedve, nincs lassulás, az akkuidő is faja, ma 2 nap 16 óra után 5 és fél óra kijelzőidővel raktam töltőre, 5%-on.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
barackle
tag
válasz bozarjoska #5159 üzenetére
beta testerként jöttek a napi update-ek, ilyenkor nem volt kellemes, hogy minden restart sokáig tarott
[ Szerkesztve ]
-
-
barackle
tag
válasz Barthezz2 #5157 üzenetére
Néhány updatetel ezelőtt még a developers menüben be lehetett állítani az ART módot (én a sima MIUI-t használom, nem a multilangot), de azóta eltűnt. Egy nagy bug volt vele: minden újraindítás 10-15 percet vett igénybe, holott ez csak az első indításnál lett volna indokolt. Azóta ez a lehetőség eltűnt a menüből, gondolom majd visszakerül, ha javították a hibákat.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #5149 üzenetére
Nekem úgy tűnik, csak első nap volt ilyen akadós a legújabb build, már ok. A gyorskapcsolók lehúzása nálam csak akkor akad, ha a főképernyőn, gesztussal húzom le. Én is csak egy tiszta telepítést tudok ajánlani.Barthezz2 nem rád értette.
Hopsz úgy látszik nem frissítettem az oldalat.ART-ra MIUIHU-s ROMokon lehet váltani tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
csináltam én már pár tiszta telepítést, sose állítottam vissza semmit és mindig ugyanez a helyzet. én csak az operát ás a bkk futárt teszem fel semmi mást úgyhogy az nem lehet gond hogy ram zabáló programok lennének fent.
aosp tényleg elég fasza de rohadt idegesítő hogy sok dolgot nem lehet állítani amit megszoktam miuiban, cm jó lenne de az a mocsok hugo barra is csak ígérget de sose adják ki a forrást...(#5151) Barthezz2
én írtam de nem azért mert lagolna a galéria, de azt már leírtam[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Szép estét mindenkinek!
Szeretnék KitKat-ot feltenni MiRecovery-vel! Ezen leírás alapján: [link]
Az oké, h felteszem a system 1-re. Ha kész minden, és fent van a 4.4, de a system 2-n még 4.3 van, akkor hogyan oldható meg, hogy az akció után ne induljon el a system 1, hanem újra bejöjjön a MiRecovery és fel tudjam tenni a 4.4-et a system 2-re?? -
s4tch
veterán
válasz bozarjoska #5149 üzenetére
Fura, nálam elég gördülékeny minden. Igaz, fb és egyéb közösségi szirszarok nincsenek fent, és a google programokat is igyekszem minimalizálni, csak a gmail és a keep fut a háttérben.
Próbálj ki egy tiszta telepítést úgy, hogy csak az üzeneteket állítod helyre, és kapcsold be az art futtatási környezetet, azzal javul a felhasználói élmény. Vagy tedd fel az AOSP ROM-ot, az tényleg veszett gyors (igaz, egy hétnél tovább sosem tudom használni, hiányzik a MIUI néhány funkciója, felülete).
-
llaszlo
veterán
A MiKey developer funkcióihoz, hogyan lehet hozzáférni?
Van a hosszú gombnyomás pl, de az szürke. És valami dev hozzáférés kell. -
bozarjoska
őstag
válasz ruszi_tomi #5148 üzenetére
Miuiandroid.hu-n van róla pár írás ott nézz szét
Nekem a galéria rész pont nem akad, nekem az egész rendszer akad kb, mindig valahol egy kicsit és rohadtul idegesít, főleg ha zenét hallgatok... Lehúzom a gyorskapcsolókat akad, belépek a beállításokba akad, böngészek akad, hiába törlöm a futó programokat úgy csak mégrosszabb méglassabb minden.. És próbáltam már más programokkal is azokkal is
[ Szerkesztve ]
-
ruszi_tomi
aktív tag
Mi Band van valakinek? Megéri megvenni, jól használható? Nagyon gondolkodok egy Band-en...........
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #5146 üzenetére
Meg is van, koszi az infot!
En regota quickpic-et hasznalok, de ez a miui galeria nalam (v5 lg g2) hibatlan (nem akad), es szepek az animaciok is." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha mar galeriarol van szo...
Van arra lehetoseg, hogy csak a fenykepek jelenjenek meg, es a sok kis aprosag ne, mint pl. az idojaras widgetek index kepei?
Semmilyen meret, vagy egyeb korlatozast nem talalok a beallitasokban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #5137 üzenetére
Ha csak hívásra meg netezésre használod, akkor minek a Galéria?
Bizony, az lenne a jó, ha a régi Galéria apk működne az új buildben is. De nem működik (már az előzővel sem működött, gondolom ezzel se).vampire17 Ezaz, s4tch barátunk okos. Ő inkább QuickPicet használ, és nincsenek ilyen problémái.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Amúgy komolyan megvállnátok a telotol, mert akad egy picit a galéria?? Kemény....
-
sagesz93
addikt
A koppintásos képernyő felélesztés vajon menne a telefonnak vagy erre sosem lehet számítani?
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem is Mi3 van, nekem is akad, az utolsó nem akadós Galéria a 4.9.19-es buildben volt.
Ráadásul már az, Xperia billentyűzet is lassan vált a betűk 🔤 és szimbólumok 🔣 közt (adatok törlését próbáltam).
s4cth próbáld úgy, hogy megnyitod a Galériát, és mindjárt csúsztatsz. Akkor nagyobb röccenés van. Utána már ha csúsztatgatsz ide-oda csak egy-egy röccenés lesz benne.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Thomas16 #5130 üzenetére
Próbáld meg törölni az alkalmazás adatait, és ha utána sem megy, kilépni a google fiókból, aztán recoveryből törölni a cache-t, dalvik cache-t.
(#5128) Barthezz2: lehet, hogy a Mi4-en elrontottak valamit. Mi3-on nekem olyan albumnál sem akad, amiben 4-500 közötti kép van.
(#5126) Tomi_Ohl: 1. Fényképek és Helyi közti csúsztatáskor - na, itt tényleg van egy hangyányi röccenés.
[ Szerkesztve ]
-
Thomas16
tag
[link]
Erre vki? -
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #5127 üzenetére
Hát pedig hülye nem vagyok, ez akad, ha akarom ha nem.
Tettem fel nem egyszer 0-ról is a v6-ot. Mindig ugyan az.Vagy én vagyok helikopter, vagy aki azt mondja nem akad, nem látta még milyen, amikor jó..
Nincs meg valakinek gépén a kiszivárgott beta v6 telepítő? Már csak azért is feltenném, az most akad-e.
Ja, 330, sorry..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #5122 üzenetére
nem akarom elkiabálni, de most valószínűleg már megcsinálta a cache-t, mert már nekem is egész jó lett a teljesítmény. Vagy csak simán a teljesítménykapcsoló ragadt be, mert cpu control szerint ugyanazok a beállítások vannak alkalmazva normál és maximális módban is.
Ja, és adreno 330 lesz azs4tch csak a gyári galéria akad, az is csak 2 esetben:
1. Fényképek és Helyi közti csúsztatáskor
2. Nagyon sok képet tartalmazó album megnyitásakor (Helyi alatt)[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
V5-ről indulva inkább tiszta telepítés javallott.
Nálam a galéria sem akad... Mondjuk csak a quickpic van használva, a galériát most indítottam el először hónapok óta.
[ Szerkesztve ]
-
ruszi_tomi
aktív tag
Én is nekiugrok a legújabb, tegnapi frissítésnek, bár szinte mindenki rosszat mondott róla. Kérdésem, hogy ha csak simán update.zip-re átnevezem, majd frissítem, megmaradnak az adataim?
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #5121 üzenetére
Az általános rendszersebességgel nekem nincs gondom, sőt, valamelyest a galéria is javult, de még mindig nem az igazi. És nem, nem használom folyamatosan maximum performance-ra állítva, mert akkor meg nem kapnék ilyen üzemidőt.
És nem az, hogy fáj, de S801, Adreno 320, 3Gb RAM mellett ne szaggasson, mert ne. Főleg, hogy feltettem a beta változatot anno, és láttam, hogy tud ez jó is lenni, mert ott az volt. Ahogy kijött az első official weekly release, meg szaggat. Azóta is..
Everybody lies.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #5120 üzenetére
"Csak ez megint olyan, hogy a fejlesztőknek miért nem jut eszébe?"
Ha kicsit is értenék a fejlesztéshez, elmennék dolgozni a MIUI csapatba. Onnantól kezdve mindenki pozitívan vélekedne a frissítésekről
Szomorú, hogy ilyet kell írnom, de tényleg nem veszik figyelembe a felhasználókatVolt egy Beállítások alkalmazás, amit már évek óta megszoktunk a droidban, majdnem az összes gyártó azt az elrendezést használta. A MIUI-ban ez egy kicsit logikusabbá lett téve, kb 2 nap alatt meg lehetett szokni és szeretni az elrendezést. Erre jön a tegnapi frissítés, és...
...
...
Lényegtelen beállításokat kitették jól elérhető helyre, fontosak elbújtatták egy almenübe
Mindig annyira fáj neked a Galéria laggolása... Ne érts félre, nekem is fáj... De nézd csak meg a rendszert normál teljesítmény módban... (te, ha jól tudom, maxon használod mindig, vagy nem jól tudom?) Mindenhol megakadások, csomó dolog lassan nyílik meg...
És még elvileg a Flat UI kevésbé megterhelő a telefon számára
Én eddig ha valaki rosszat mondott a MIUI-ra, próbáltam védeni, de ez most nálam is kiütötte a biztosítékot...
A legjobb szoftver amit feltehetsz, az a 4.10.11-es, a 4.9.17-es galériával... Az úgy talán jó még normál teljesítmény módban is...
Bocsánat, hogy ennyit írok róla, de ez a build tényleg ennyire no comment...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez az immersive stastus bar marha jó. Pont a napokban agyaltam azon, miért nem csinálják meg így. Annyira ráfekszik mindenki erre a flat témára mostanság, hogy lassan az összes felkapottabb app erre a megoldásra épül, a v6 design meg szintén ezt követi, és teljesen passzoló megoldás a status bart az appok felső sávjának színére festeni. Erre tessék, itt van.
Csak ez megint olyan, hogy a fejlesztőknek miért nem jut eszébe? Pont mint egy rakás dolog a wsm tools-ból. Az most marha fontos volt, hogy szanaszét barmolják a beállítások menüpontot. Az előző elrendezés szerintem pont, hogy úgy volt jó, ahogy volt, még dicsértem is őket az első v6-nál, hogy végre csokorba van szedve, amit csokorba kell szedni. Hát most csoportba rakták, amit rohadtul nem lett volna fontos, cserébe kiszórtak minden sz*art a főmenübe. Gratulálok. Persze a zene app beállításait a zene app alól nem érem el(mint ahogy lehetett a menü gomb, menü gombként működése előtt), minek is az, túl egyszerű és logikus lenne..
Nameg arról ne is beszéljünk, hogy beta óta laggol a galéria. Kb egy épp nálam lévő lowend tablet laggol így..
Nem tudom, mit akarnak, vagy miért csinálják ezeket, lehet, csak nekem földi haladónak túl elrugaszkodott lépések ezek, és a józan paraszti eszem kevés, hogy felfogjam a történéseket, de az októberre ígért stable verzió szerintem egyre távolabb van, nemhogy közelebb..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
MODERÁTOR
Mi ez a mostani ROM? Mit szívnak ezek ott?
Azt hagyjuk, hogy a beállítások menü agyon vissza lett keverve, és egy kalap kaki, de az értesítési rendszerrel mit csináltak már? Most vagy engedélyezem valaminek, hogy látszon az értesítési sávban, vagy nem, de akkor sehol nem látszik. Ja meg persze marad a régi opció, hogy csak a pontok. Ez mi a f..?Everybody lies.
-
s4tch
veterán
Nálam jó a mai rom. Nem akad, erősek a benchmark eredmények, a launcher egyszer sem töltött újra, pár óra használat után semmi bajom vele.
-
Tomi_Ohl
veterán
Az az immersed statusbar állati! Végre nem csak gyári alkalmazásokban ilyen!
djula egyetlen baja, hogy ma elcseszték a Beállítások appot, és hogy csak maximális teljesítmény módban érhető el megfelelő és akadásmentes élmény. Amúgy nekem is nagyon tetszik.
-
djula
aktív tag
3 napja nézegettem a miui 6-ot, én megszerettem.
Most, hogy vissza kellett állnom v5-re a hülye screen pin miatt, a v5 egészen fapadosnak tűnik. Kinézetre legalábbis.
Jó lesz ez a v6! -
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #5112 üzenetére
Köszi. Lehet, hogy kibírom így, maximális teljesítmény módban. A következő frissítés nem lenne baj, ha nem hozna semmi új funkciót, csak a Beállításokat csinálnák vissza, és az egész rendszert optimalizálnák.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #5110 üzenetére
Én is dilemmába vagyok, hogy vegyek-e tokot, vagy ne vegyek, ha lesz valami, biztos valami hasonló ultravékony cucc lesz (ha lesz).
Közben újraindítottam, már egy fokkal jobb a helyzet, nem akad annyira, de a két héttel ezelőtti buildben szintjére nem ér fel.
-
Laca1212
őstag
Néha nektek is elfelejt jelezni a KXDCNBH34.0 pl. messengernél, hogy jött üzenet?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #5107 üzenetére
Hmm, nem rossz, de nekem már túl szögletes lenne vele a telefon, ezért szerintem ebben már nem lenne olyan kényelmes fogni.
Erre még nem volt példa, de lehet, hogy nálam megy vissza az előző heti build. Az alkalmazáselőzmények közti görgetés is akad (előnézetes módban). Meg pl a Beállítások app is lassabban nyílik meg. Nem is beszélve az előbb említett problémákról. Telepítés előtt volt wipe cache és wipe dalvik cache.
Csak nekem ilyen szar, vagy nektek is ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi To-Mi3 !
Ezt nézzétek meg. Most ízlésficamom van, vagy tényleg jól néz ki?
[link] -
Tomi_Ohl
veterán
Juj de jó, maximális teljesítmény módban nem akad semmi Persze a jó öreg Galéria kivételével
Szánalmas, hogy erre kell váltani az optimális élmény eléréséhezHa netán frissítésre vetemednétek, mindenképp nézzétek meg ezen az oldalon, hogy hogy néz ki a Beállítások app. Minden fel lett cserélve, a rendszer alkalmazások egymás alatt fel vannak sorolva, mindjárt ahogy bemész a Beállításokba, de egy csomó dolog a "Rendszer" almenübe lett száműzve (köztük pl a Megjelenítés is). Mit szívtak a fejlesztők, amikor ezt megálmodták
megálmodták? Nagyon brutál cucc lehetett[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #5102 üzenetére
Mi4 nemzetközi LTE változat decemberben jön, valahol egyszer talán azt olvastam, hogy abban már stabil MIUI 6 lesz (de nem vagyok benne biztos).
s4tch ez már a 2 héttel ezelőtti buildben is benne volt, de akkor nem működött az alap Xiaomi appokkal.
Az a Beállítások menü meg egy röhej, inkább dolgozhatnának a Galéria vagy az SMS app laggmentesítésén.
Nem tudom, de nekem most a launcher is kezdett kicsit akadni, widgetes oldalaknál (3D kocka effekttel).
Az e-mail app optimalizálása meg olyan-amilyen. Már csak először akad, ha betöltötte, nem.Mindegy, hagyom pihenni a telefont, aztán újraindítom, hátha jobb lesz a teljesítmény.
-
s4tch
veterán
A bal gombra rá lehet tenni a klasszikus menü funkciót; ha valaki keresné: beállítások - rendszer - gombok - menü gomb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest